//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ نه من قبول ندارم که روح وروان آدم و نابود میکنه میتونه هم باعث پیشرفت بشه برای طرف انگیزه و محرک این پیشرفت شوق رسیدن به معشوقه ! پیشرفت میتونه ایجاد بشه اما بهای همین پیشرفت استهلاک شدید روح و جسم آدمه ! و البته وای به حال همین روح فرسوده و ظاهرا پیشرفته ، روزی که از رسیدن به معشوقه ش نا امید بشه ! 4 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ معلومه که تجربش نکردی وگرنه اینو نمی گفتی ... اما امیدوارم هیچ وقت تجربش نکنی ! اوهوم.... اگه تجربه می کردم باید چی می گفتم؟! لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ من تجربه كردم.البته خيلي زياد نه چون بعد يهمدت اون از دانشگاهمون رفته بود...خيلي خيلي سخته....خدا برا هيشكي نياره..... 2 لینک به دیدگاه
//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ اگه تجربه می کردم باید چی می گفتم؟! باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی گر سوی مستان می روی مستانه شو ، مستانه شو ! 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی گر سوی مستان می روی مستانه شو ، مستانه شو ! :wubpink: :icon_gol::icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ انگیزه و محرک این پیشرفت شوق رسیدن به معشوقه ! پیشرفت میتونه ایجاد بشه اما بهای همین پیشرفت استهلاک شدید روح و جسم آدمه ! و البته وای به حال همین روح فرسوده و ظاهرا پیشرفته ، روزی که از رسیدن به معشوقه ش نا امید بشه ! باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی گر سوی مستان می روی مستانه شو ، مستانه شو ! :girl_blush2: لینک به دیدگاه
//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ :girl_blush2: موهاتو نکش ... کچل میشی ! 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ موهاتو نکش ... کچل میشی ! چشم... اينجوري خوفه؟؟ لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ میدونید برای گرم کردن اون نگاه های سرد باید چندین برابر هیزم محبت سوزوند تا اونها گرم بشه البته بعدش دیگه رمق طرف کشیده شده و دلزده 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ میدونید برای گرم کردن اون نگاه های سرد باید چندین برابر هیزم محبت سوزوند تا اونها گرم بشه البته بعدش دیگه رمق طرف کشیده شده و دلزده 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ میدونید برای گرم کردن اون نگاه های سرد باید چندین برابر هیزم محبت سوزوند تا اونها گرم بشه البته بعدش دیگه رمق طرف کشیده شده و دلزده عالی بود:icon_gol: مثل رت باتلر تو کتاب بر باد رفته.... 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ عالی بود:icon_gol: مثل رت باتلر تو کتاب بر باد رفته.... قابلی نداشت همش تجربه هست عزیزم :icon_gol: آره دقیقا بیچاره رت 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ قابلی نداشت همش تجربه هست عزیزم :icon_gol:آره دقیقا بیچاره رت اینجارو که دیدم میخواستم پست بزنم نه عاشق نشدم ولی الان میگم عاشق رت باتلر شدم قبلا!!! یه مرد مثل این باشه ها...!!! تازه اونم از ذهن یه زن اومده..... مارگارت میچل 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ اینجارو که دیدم میخواستم پست بزنم نه عاشق نشدم ولی الان میگم عاشق رت باتلر شدم قبلا!!! یه مرد مثل این باشه ها...!!! تازه اونم از ذهن یه زن اومده..... مارگارت میچل مردها که اعتراف نمیکنند زنها باید از وجودشون بکشند بیرون حرفهاشونو....... یادش بخیر رت موجود خبیث خوبی بود 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ مردها که اعتراف نمیکنند زنها باید از وجودشون بکشند بیرون حرفهاشونو.......یادش بخیر رت موجود خبیث خوبی بود خبیث محشر خبیث کول!حالا من رت از کجا بیارم نصفه شبی؟؟؟ هیییی 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ خبیث محشر خبیث کول!حالا من رت از کجا بیارم نصفه شبی؟؟؟ هیییی بهش فکرکن ولش کن فایده ای نداره 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ بهش فکرکن ولش کن فایده ای نداره باس دلمونو به همین فرانک کندیها خوش کنیم!! (همسر دوم اسکارلت) بعضی وقتها چارلز همیلتون هم گیر میاد البته... (همسر اولش) 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ باس دلمونو به همین فرانک کندیها خوش کنیم!! (همسر دوم اسکارلت) بعضی وقتها چارلز همیلتون هم گیر میاد البته... (همسر اولش) ولی بدرد نمیخورند جفتشون نک اوت شدند فرتی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده