EOS 14528 ارسال شده در 30 خرداد، 2011 خواهشا بعد از شرکت توی نظر سنجی حتما دلایلتون رو هم عنوان کنین . 13
El Roman 31720 ارسال شده در 31 خرداد، 2011 پلیس امنیت اخلاق = دخالت در حریم خصوصی و نقض حقوق شهروندی 8
sweetest 4756 ارسال شده در 31 خرداد، 2011 یکی نیست به خودشون بگه آخه صبح تا شب 4 تا نامحرم سوار الاگانس شدید دارید بالای شهر چرخ میزنین چی دارید به هم بگید؟ این کار درسته؟؟؟؟ 8
sweetest 4756 ارسال شده در 31 خرداد، 2011 چند روز پیشا یکی از گشت ارشادا ایستاده بود بغل خیابون تو یکی از محله های بالای شهر که مردم بیشتر برای گردش میرن اونجا .........جناب افسره پیاده شده بود داشت تخمه میخرید فکرشو بکنین انگار دسته جمعی اومدن صفا سیتی ........ من همینجور مونده بودم :jawdrop:..............خوش به حالشون والا 4
یاسـمن 154 ارسال شده در 31 خرداد، 2011 من که موافقم آقایون رو نمیدونم ولی به عنوان یه خانم خیلی موقع ها شده بعضی آقایون مزاحمم شدن اما دیدم جاهایی که پلیس هست این مزاحمت ها کم پیش میاد اگر واقع بین باشیم وجود پلیس باعث ایجاد امنیت میشه اما با دخالت بیجا من هم موافق نیستم هر چیزی به اندازش خوبه 3
842 ارسال شده در 31 خرداد، 2011 من که موافقم آقایون رو نمیدونم ولی به عنوان یه خانم خیلی موقع ها شده بعضی آقایون مزاحمم شدن اما دیدم جاهایی که پلیس هست این مزاحمت ها کم پیش میاد اگر واقع بین باشیم وجود پلیس باعث ایجاد امنیت میشه اما با دخالت بیجا من هم موافق نیستم هر چیزی به اندازش خوبه گرفتن مزاحمین و برقراری امنیت در داخل کشور و شهر بر عهده نیروی انتظامی هستش اما دخالت در امور دیگران وظیفه پلیس امنیت اخلاقی هستش! 9
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 31 خرداد، 2011 من با این گشت ارشاد و امنیت اخلاقی مخالفم اگر کارشون گرفتن اراذل و اوباش بود باز یه چیزی نه اینکه بیایند به موی و مانتو و پوشش هرکسی گیربدهند یا اگر دونفرو باهم گرفتن با یه پولی ولشون کنند برند خب اینم شده منبع درآمد برای یکسری افراد بدتر از اراذل ....... بخاطر کوتاهی مانتو اگر صبح باشه تا 50 تومن جریمه میگیرند اگر شب باشه تا صبح از 50 تا 150 تومن........این آخه کدوم ارشادی طرف میشه فقط منبع درامد شده و بس و لرزوندن تن بچه مردم از دخترو پسر فرقی هم نداره 8
الهام. 8079 ارسال شده در 31 خرداد، 2011 من با این گشت ارشاد و امنیت اخلاقی مخالفم اگر کارشون گرفتن اراذل و اوباش بود باز یه چیزی نه اینکه بیایند به موی و مانتو و پوشش هرکسی گیربدهند یا اگر دونفرو باهم گرفتن با یه پولی ولشون کنند برند خب اینم شده منبع درآمد برای یکسری افراد بدتر از اراذل ....... بخاطر کوتاهی مانتو اگر صبح باشه تا 50 تومن جریمه میگیرند اگر شب باشه تا صبح از 50 تا 150 تومن........این آخه کدوم ارشادی طرف میشه فقط منبع درامد شده و بس و لرزوندن تن بچه مردم از دخترو پسر فرقی هم نداره آخه اگه عين آدم به بي حجاباي خيلي ناجور گير ميدادن اشكال نداشت... از اونا ميترسن...جرئت نمي كنن چيزي بگن بهشون...شايدم خوششون مياد! به مانتويياي معمولي...گاهيم چادريا گير ميدن 6
842 ارسال شده در 31 خرداد، 2011 آخه اگه عين آدم به بي حجاباي خيلي ناجور گير ميدادن اشكال نداشت...از اونا ميترسن...جرئت نمي كنن چيزي بگن بهشون...شايدم خوششون مياد! به مانتويياي معمولي...گاهيم چادريا گير ميدن خوب دیگه، اونا فهمیدن که کسایی که حجابشون ناجوره همه چیو میدونن و کاری به حجاب ندارن، اما کسایی که چادرین، هنوز نفهمیدن که دنیا دست کیه و نمیزارن که بفهمن. یه داستان بگم: میگن یه روز یه نفر (حاج آقا نبوده ها، مدیونی اگه فکر کنی بوده) داشته بچه کوچیکشو میبرده مسجد. یه نفر دیگه ازش میپرسه چرا اون بپه بزرگرو نمیبری مسجد؟ نفر اولی برمیگرده میگه: اون دیگه عقلش میرسه واسه همین نمیاد! 4
الهام. 8079 ارسال شده در 31 خرداد، 2011 خوب دیگه، اونا فهمیدن که کسایی که حجابشون ناجوره همه چیو میدونن و کاری به حجاب ندارن، اما کسایی که چادرین، هنوز نفهمیدن که دنیا دست کیه و نمیزارن که بفهمن. یه داستان بگم: میگن یه روز یه نفر (حاج آقا نبوده ها، مدیونی اگه فکر کنی بوده) داشته بچه کوچیکشو میبرده مسجد. یه نفر دیگه ازش میپرسه چرا اون بپه بزرگرو نمیبری مسجد؟ نفر اولی برمیگرده میگه: اون دیگه عقلش میرسه واسه همین نمیاد! اصلا حرفتو قبول ندارم! 3
842 ارسال شده در 31 خرداد، 2011 اصلا حرفتو قبول ندارم! منم حرفتو باور میکنم و میگم که درست میگی چون پستم یه معنی دیگه داشت.:flowerysmile: 1
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 31 خرداد، 2011 آخه اگه عين آدم به بي حجاباي خيلي ناجور گير ميدادن اشكال نداشت...از اونا ميترسن...جرئت نمي كنن چيزي بگن بهشون...شايدم خوششون مياد! به مانتويياي معمولي...گاهيم چادريا گير ميدن همون دیگه مانتو کوتاه دلیل بی حجابی نیست ولی طرف که تابلو هست و کاری ندارند گیر میدهند به معمولیها که ترس دارند و فکر ابروشون هستند گیر میدهند تا خزانه پر بشه:icon_pf (34): 4
eder 13732 ارسال شده در 31 خرداد، 2011 دوستان یکی دوتا از پستا پاک شد دقت کنید که توهینی نشه... خُ مگه دروغ گفتم .... 7
maryam*arch 1022 ارسال شده در 31 خرداد، 2011 منم مخالفممم دلیلشو این میدونم که به کسایی که واقعا حقشونه گیر نمیدن و به کسایی گیر میدن که حقشون نیست 3
hamidal 589 ارسال شده در 31 خرداد، 2011 منم مخالفمممدلیلشو این میدونم که به کسایی که واقعا حقشونه گیر نمیدن و به کسایی گیر میدن که حقشون نیست هيچكس حقش نيست كه در مورد مسئله كاملا شخصي مثل لباس پوشيدن و ظاهرش فضولي بشه. چيزي كه بده براي همه بده. 7
EOS 14528 مالک ارسال شده در 31 خرداد، 2011 راستش من هم تا چند روز پیش مخالف شدید و سرسختشون بودم اما بعد از مسافرتی که رفتم و این چند روزی که توی تهران بودم و اطرافم رو بهتر نگاه می کنم می بینم که نبودش هم واقعا مشکل آفرینه به نظرم با این وضعی که داره پیش می ره مثلا اگر بگن یه روز ایران آزاد شده و هر کاری دلتون می خواد می تونین انجام بدین بخشید بخشید اما همه با لباس زیر می اومدن بیرون من اصلا دختر مقیدی به حجاب نیستم راستش از روسری هم حالم بد می شه اما الان می بینم مجبورم که تابع قوانین کشورم باشم و اون روسری رو سرم می کنم معمولا هم لباسایی قالب اندامم باشه می پوشم (در کل در حد شان و شخصیت و بسته به مکان و زمانی که درش حضور دارم لباس می پوشم ) حتی گاهی پیش اومده که با بلوز و شلوار رفتم خیابون و از جلوی گشت هم رد شدم اما کسی کاری به کارم نداشته اما چند تایی از دوستانم که تازه خیلی پوشیده تر از من هم هستن گشت بهشون گیر داده البته این افرادی که منظورمه صبح با یکی ظهر با یکی عصر با یکی قرار دارن اما خب ظاهرشون ساده تر از منه ولی تا به حال بیش از 10 بار تشریف بردن کلانتری محل خب چرا نمیاد من رو بگیره ؟ می ره اونی رو می گیره که چادر هم کرده سرش ! یا دیروز رفته بودم لویزان (تهرانیا می شناسن) 2تا ماشین که سرنشینان یکی شون 3 تا دختر و سرنشینان اون یکی 3 تا پسر بودن نزدیک من توقف کردن و شروع کردن به بزن و برقص از آغوش و بوسه که هیچی برای هم کم نذاشتن من اون جا زیادی بودم وگرنه بسا کارهایی که نمی کردن من می گم کار اون ها شاید درست نباشه که به هر کسی گیر می دن و شخصیت طرف رو می برن زیر سوال اما آیا مردم ما ظرفیت این رو دارن که خودشون حد و حدودشون رو رعایت کنن ؟ . 2
842 ارسال شده در 31 خرداد، 2011 من می گم کار اون ها شاید درست نباشه که به هر کسی گیر می دن و شخصیت طرف رو می برن زیر سوال اما آیا مردم ما ظرفیت این رو دارن که خودشون حد و حدودشون رو رعایت کنن ؟ اگه 6 ماه تا یک سال آزادشون گذاشتید و حد و حدودشون رو رعایت نکردن. مثل اینکه مجبور کنن آدمو که مثلا فلان غذای خوشمزه رو نخوره. بعد از 30 سال اون غذا رو جلوش بزارن و بگن بخور. خوب تا اونجا که جا دار میخوره اما بعد از یک مدت براش عادی میشه. البته اینم یک نوع دید هستش. 6
EOS 14528 مالک ارسال شده در 31 خرداد، 2011 اگه 6 ماه تا یک سال آزادشون گذاشتید و حد و حدودشون رو رعایت نکردن.مثل اینکه مجبور کنن آدمو که مثلا فلان غذای خوشمزه رو نخوره. بعد از 30 سال اون غذا رو جلوش بزارن و بگن بخور. خوب تا اونجا که جا دار میخوره اما بعد از یک مدت براش عادی میشه. البته اینم یک نوع دید هستش. خب مثلا شما در حال حاضر چه کاری رو دوست داری انجام بدی که تا به حال شرایط انجام دادنش رو نداشتی ؟! .
ارسال های توصیه شده