رفتن به مطلب

دریاچه اورومبه داره خشک میشه و ما هم چسبیدم به اسم خلیج!

ayhan

ارسال های توصیه شده

کارون هم انگار داره خشک میشه

تازه اولشه !!!:banel_smiley_4:

بابا کارون که خوبه. آبش کم شده ولی هنوز خیلی آب داره بیا زاینده رود رو ببین واقعا دلت میگیره کشاورزای اطراف اصفهان بد بخت شدن .......

تازه بسکه زاینده رود خشک موند پایه های سی و سه پل آسیب دید . مترو هم که از زیر سی و سه پل رد میشه دیگه تا چند وقت دیگه کامل خراب میشه خیال همه راحت میشه..............

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 47
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

تو پست های بعدی در این مورد توضیح دادم....منظورم این بود که ما اسیر جو موجودیم..الان جو رو خلیجه و ما همه چی رو ول کردیم....اگه جو بیفته رو تالاب انزلی همه چی رو ول میکنیم و میچسبیم فقط به اون...........پست های بهدی منو بخونی متوجه منظورم میشی....:w16:

شاید جو حکومت این باشه اما واقعا مردم دلشون برای دریاچه ی ارومیه میسوزه و نگرانشن من تا الان ارومیه نیومدم اما عکسای قبلی دریاچه ارومیه رو با الان می بینم قلبم میگیره جنگل های شمال الان با قبل مقایسه می کنم دلم میسوزه زاینده رود الان با قبل مقایسه می کنم گریم میگیره :ws44: خیلی از مردم هم اینطوری هستن

• Like 5
لینک به دیدگاه

گزارش‌ها حاکی است، در تجمع اعتراضی فعالان مدنی و هواداران محيط زيست در ايران، بيش از ۷۰ نفر توسط نيروهای امنيتی و انتظامی بازداشت شده اند.

به گزارش خبرگزاری مجموعه فعالان حقوق بشر در ايران (هرانا)، اين گردهمايی روز شنبه در ميدان آذربايجان شهر تبريز و در اعتراض به خشک شدن درياچه اروميه برگزار شد.

بنا بر اين گزارش که در سايتهای جنبش راه سبز، جرس و حزب اعتماد ملی، سحام نيوز نيز بازتاب يافته است، تظاهرکنندگان با دادن شعار و حمل پارچه‌نوشته‌ها، سياست‌های زيست محيطیِ دولتِ جمهوری اسلامی را عامل کم شدن آب ورودی به اين درياچه و در نتيجه روند خشک شدن آن اعلام کردند.

گزارشها افزوده اند، اين تجمع اعتراضی با يورش مأموران امنيتی و انتظامی به خشونت کشيده شد و علاوه بر دستگيری بيش از ۷۰ نفر از تجمع‌کنندگان، حدود ۲۰ نفر نيز بر اثر ضرب و شتم مأموران دولتی زخمی شده‌اند.

:Ghelyon:

• Like 1
لینک به دیدگاه

عمیقترین نکته دریاچه ارومیه الان 1.75 سانته ، سال 74 20 متر بود ، نمیدونم تازگیا کسی دریا رو دیده ، واقعا وحشتناکه ، یک مه وحشتناک روشو پوشونده ، خود دریا هم عین تالاب کوچکترین موجی نداره واقعا دل آدم میگیره

خشک شدنه دریاچه ارومیه همانا ، نمکزار شدنه حاشیه دریاچه به عمق 100~150 کیلومتر همانا ، تو کتاب داستانا خواهیم خوند روزگاری دریاچه ارومیه ای بود ، یه شهر ارومیه ای هم کنارش

لعنت خدا بر حکومتی که میتونه اسلحه تمام شورشی های دنیا رو تامین بکنه اما نمیتونه از طبیعت خودش حفاظت کنه

• Like 5
لینک به دیدگاه

امام علی: در سرزمینی که حاکمش فاسد است ، نه باران می بارد ، نه سبزه ای سبز می شود

در سرزمین نائب خدا خشکسالی داره جنگلو ، دریا و رودخونه رو از بین میبره ، اما بلاد کفر به قاره سبز مشهوره !!!

حکومتی که مرکز رو سرکوب میکنه ، شمال غرب رو خشک ، غرب رو نا امن ، جنوب رو فقیر ، شرق رو آلوده به مواد مخدر ، جنوب شرق رو وارد جنگها صلیبی، شمال رو آتیش میزنه ، حکومت نائب خداست ، الان ببین اما زمان بیاد قراره چیکارا بکنه ، اگه این نائب اونه 100000 سال نمیخوام تعجیل بکنه

• Like 3
لینک به دیدگاه

مردم رفتن کلی توی دریاچه ارومیه اجتماع کردن اعتراض کردن. رفتم ضد شورش آوردن مردمو گرفتن به باد کتک .

من تمام فیلماشو دیدم مردم سیزده بدر رفته بودن وسط دریا چه نشسته بودن . دیگه چی کار کنن.

تازه اگه آب دریاچه خشک بشه چون نمک داره باد تمام مزارع اطراف را پر از نمک میکنه حتی بیماری های مختلف هم مردم ناحیه میگیرند و زمین ها غیر قابل کشت میشه .

یه کشور دیگه هم همین کارو کرده یه دریاچه نمک را خشک کرده برید ببینید تا چند نسل داشتن تاوان پس میدادن.

رفتن سد زدن میگن خشک سالیه :icon_pf (34):هر چی رود میرفته به این دریاچه یه سد زدن جلوش:icon_pf (34):

تا سدا خراب نشه درست بشو نیست . شب و روز هم بارون بیاد اونجا پر نمیشه چون منبع اصلی همون رودهایی که آقایون روش سد زدن. :icon_pf (34):

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...