.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ این دانشجوها تو سریالای دهه ی هفتاد، به خصوص "در قلب من" و "در پناه تو" نمی خوایم اشاره به شخص خاصی مث پارسا پیروزفر کنیم -خانوم محسنی ببخشید می تونم وقتتون رو بگیرم -نه آقای لطیفی ...-لطفا -گفتم که نه -ببینید یک دقیقه فقط -بفرمایید -قصد خیره -من که جوابم رو داده بودم به شما -باشه ممنونم و آقای لطیفی تا 38 قسمت دیگر به همین منوال می رود برای مخ زنی 24 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ هرسال توی سریالهای عیدشون یه دست مراسم تدفین با ریز ریز مراحل داریم اینم برای شادی ایام عیدمون هست غیر از مسخره کردن جدیدا باب شده یه پیرمرد و پیرزن بددهن هم هست توی سریالهاشون که دیگه واقعا روی اعصابه تمام موضوعاتشون مثل همه مرگ - بیمارستان - عروسی - فحش - دزدی ......توی تمامشون موجود هست اگر نباشه مجوز نمیگیره صد درصد یه جای توفیق اجباری پیدا میکنی میبینی میفهمی مثل هر ساله .............. قربون هممون فارسی1 لااقل لباسهاشون شاده فوقش عزاشون نیم ساعته بعدش تموم میشه میره ................. حیف سرمایه ملی که حروم میشه 16 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ یه پسر و یه دختر سوار ماشینن و پسره پشت فرمونه، بعد سر یه چیزی بحثشون میشه، دختره وسط اتوبان گیر میده که منو همین جا پیاده کن پسره میگه اینجا که نمیشه نگه داشت...چی شده مگه؟ دختره میگه: گفتم نگه دار (و در رو یه کم باز می کنه)!ا پسره میگه: خیله خب خیله خب ...و میزنه رو ترمز در حالی که دوربین از بالا نمای کنار زدن ماشین رو نشون میده بعد دختره پیاده میشه در خلاف جهت میره عقب 21 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ این شوهرا تو سریال ایرانیا که بجای اینکه به زنشون بگن دوستت دارم میگن عزیزم چقدر این روسری بهت میاد که شئوناتو رعایت کرده باشن 19 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ سریالای ایرانی همشون سر و ته یکی ان !!!! لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ این برج میلادو بگین یارو میخواد خودکشی کنه یهویی این برجو نشون میدن میخواد عروسی کنه بازم این برجو نشون میدن میخواد بره بیرون بازم این برجو نشون میدن...اینجا اونجا همه جا ،برج میلاد!!! من نمیدونم این برج میلاد چه شخصیتی داره و چیکار میکنه که همه جا نشونش میدن 15 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ بازم بگو محمد رضا...:girl_in_dreams: واسه خودت کارگردانی میشییی ولی جدا تلوزیون همش وقت تلف کردنه...کاش آدم خندش میگرفت..:w00: 8 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ گری اناتومی ببینید ، لذت ببرید . کلاه قرمزیم خوبه . 9 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ این فیلمای انقلابی که هرکی توش کراوات و سیبیل داره معنیش اینه که قاتل و دزد و .... اسمها: بهرام ، کیوان ، هرمز، خسرو (کل اسمای ایرانی) رول: درباری، ساواکی ، کلاهبردار، قاچاقچی استایل در خانه: روبدوشام، دمپایی روفرشی، گه گاه در حال خوردن آب پرتقال با حوله روی شونه استایل بیرون: عینک آفتابی با فریم طلایی، سوار شورلت یا کادیلاک، سیگار برگ نصفه توی دست استایل محل کار: محل کار یه اتاق تاریک بازجوییه که توش دارن یه جوون رو زجر میدن و این آقا بی تفاوت داره روزنامه میخونه اما استایل انقلابی ها: شغل: معلم، دانشجو، طلبه، نویسنده اسمها: احمد ، یاسر، مقداد، سجاد (کلا اسامی صدر اسلام) استایل در خانه: تکیه داده به پشتی، در حال خواندن آخرین بیانیه امام و بحث با پدر پیرش که ازش میخواد دیگه نره تظاهرات استایل بیرون: کاپشن خاکی ، عینک طبی فریم گنده، ته ریش، سوار بر موتور در حال پخش شبنامه استایل محل کار: طرف همکاراش رو جمع کرده (مثلا معلما یا طلبه ها رو) و داره از ضرورت پخش شبنامه ها براشون میگه و بقیه هم با اضطراب اطراف رو نگاه میکنن 21 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ این معلمای پرورشی سریالای مرتبط با دهه فجر که مثلا خیلی سرشون شلوغه و همش دارن شور و نشاط ایجاد میکنن: -علی آقا روزنامه دیواریتو آماده کردی؟ 22 بهمن نزدیکه ها! -حسین خان گروه سرود چی شد؟ پس فردا جلسه اولیا مربیانه، رو سفیدمون کنیا! -بچه ها کی میخواد در مورد فرار شاه کنفرانس بده؟ 21 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ مگه هنوز هم از این خزعبلات میسازند 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ این معلمای پرورشی سریالای مرتبط با دهه فجر که مثلا خیلی سرشون شلوغه و همش دارن شور و نشاط ایجاد میکنن: -علی آقا روزنامه دیواریتو آماده کردی؟ 22 بهمن نزدیکه ها! -حسین خان گروه سرود چی شد؟ پس فردا جلسه اولیا مربیانه، رو سفیدمون کنیا! -بچه ها کی میخواد در مورد فرار شاه کنفرانس بده؟ خدا خفت نکنه محمدرضا مردم از خنده با این توصیفاتت........ سریالای ایرانی همش حول این محورهان... همیشه آخراشون یا عروسی یا عزا یا عزا داری میشه که بعدش اوون دونفر اصلی بهم مییرسن... یا ضد حال میزنه اوون دو نفر یکیشون میمیره 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ دقیقاً ... ولی از اونجایی که استثنا همیشه هست: به نظرم میوه ی ممنوعه خوب تمام شد ... 5 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ دقیقاً ... ولی از اونجایی که استثنا همیشه هست: به نظرم میوه ی ممنوعه خوب تمام شد ... ینی میخوای بگی میبینی این سریالارو؟ 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ ینی میخوای بگی میبینی این سریالارو؟ این سریال واسه 2-3 سال پیش بود ... یکی درمیون میدیدمش.. .اشکالی داره؟ شما که ندیدی از کجا اینارو در میاری؟ 8 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ منشی:آقای رئیس به خدا من بهشون گفتم که شما جلسه دارید و نمیتونید،کسی رو ببینید ولی خودشون با اصرار اومدن توو آقای رئیس:مسئله ای نیست شما بفرمایید خانم! 13 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ این پیرمردای سریالای ایرانی که صبح تا شب میشینن یه گوشه و حافظ یا روزنامه میخونن و تنها کاربردشون اینه که به دخترایی که صبح میرن دانشگاه بگن : در پناه خدا دخترم! 15 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ این ساواکیا تو فیلمای ایرانی که وقتی دنبال انقلابیا میکردن با یه دست هفت تیرشونو گرفته بودن و یه دستشون رو هم میذاشتن رو کتشون که دکمش باز بود 16 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده