danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ توصیه میکنم برنامه اغاز یک امپراطوری را امشب ساعت 10 که تکرارش هر 4 ساعت پخش میشه را ببینید. این برنامه اختصاص داره به چگونگی بوجود امدن امپراطوری هخامنشی که با استفاده از دانشمندان و تاریخشناس های برجسته دنیا تولید شده. این برنامه از همون کانال معروف مستند پخش میشه به نظر من وظیفه هر ایرانی این هست که تاریخ خودش را بدونه. پس توصیه میکنم حتما این مجموعه را مشاهده کنید اگر مشخصات این کانال را ندارید. پ خ بدید که بهتون بگم 16 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ manoto 2 اسم کانال شرعا دارای ایراده!پس مبرهنه که باید تحریم بشه(اصلاحیه:جلوی مسیر هاتبرد شاخ و برگ هست نمیشه سیگنال دریافت کرد!) 8 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ اسم کانال شرعا دارای ایراده!پس مبرهنه که باید تحریم بشه(اصلاحیه:جلوی مسیر هاتبرد شاخ و برگ هست نمیشه سیگنال دریافت کرد!) کلا این شبکه را نبینی نصف عمرت بر فناست 7 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ من شنیدم برادران با بصیرتمون بار دیگه وارد صحنه های جنگ نرم شدن و جهت مقابله با تولیدات این شبکه در حال راه اندازی یه شبکه جدید وطنی تحت عنوان شبکه مستند هستند. کلا این روزها اگه به تلویزیون سری بزنید متوجه میشید که تعداد برنامه های مستند زیاد شده و این خود حاکی از اینه که تا منافعی در کار نباشه این دولت کاری رو انجام نمیده. با شیوع فارسی وان بودجه تصویب کردن برای ساخت سریال های آب دوغ خیاری. چرا چون مردم کمتر سمت ماهواره برن. چون دو تا شبکه درست و حسابی هم کنار اون فارسی وان پیدا میشه که به مردم آگاهی بده. حالا الانم برای مقابله با این قضیه من و تو و برطرف کردن نیاز این بخش رفتن دنبال ساخت شبکه مستند. اینا دلشون به حال مردم نسوخته. همیشه پای منافع خودشون وسطه. خیلی ها به خاطر این شبکه من و تو دارن اقدام به خرید ماهواره میکنن. و خوب در همین ماهواره شبکه بی بی سی هم وجود داره. صدای آمریکا هم وجود داره. euro news فارسی هم وجود داره. پس برای جلوگیری از آگاه شدن مردم اقدام به ساخت شبکه مستند میکنن تا از حرکت مردم برای خرید ماهواره جلوگیری کنن. سیاست ها شون کهنه و پوسیده است. مثل افکارشون. ولی از اونجایی که عامه مردم هم از همین سطح فکر برخوردارن خوب می تونن حکومت کنن. 11 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ من هم میخوام یک شبکه بزنم. شبکه اسی 1....... اسی جون یکدونه ای،اسی جون تکدونه ای.... فقط کمک مالیتون را میخوام. 10 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ من هم میخوام یک شبکه بزنم. شبکه اسی 1....... اسی جون یکدونه ای،اسی جون تکدونه ای.... فقط کمک مالیتون را میخوام. خودت کم کم یاد میگیر از کجا باید کمک مالی دریافت کنی البته اسمش عوض میشه میشه رشوه مالی !!!!!! 6 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ من هم میخوام یک شبکه بزنم. شبکه اسی 1....... اسی جون یکدونه ای،اسی جون تکدونه ای.... فقط کمک مالیتون را میخوام. این کانال در چه زمینه ای میخواد فعالیت بکنه ؟؟ 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ این کانال در چه زمینه ای میخواد فعالیت بکنه ؟؟ همه برنامه هاش در راستای بصــیرت دهیه..... از 6 صبح تا 12 شب واسه مردم ، بصیرت از خودم ول میدم. اینقدر بصـیرتشون را بالا میبرم،که تا سرورشون دهان باز کرد،همه جان بدهند از شوق وصال... 8 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ همه برنامه هاش در راستای بصــیرت دهیه..... از 6 صبح تا 12 شب واسه مردم ، بصیرت از خودم ول میدم. اینقدر بصـیرتشون را بالا میبرم،که تا سرورشون دهان باز کرد،همه جان بدهند از شوق وصال... من همینجا اعلام میکنم که 100 هزار دلار برای تاسیس این شبکه کمک میکنم 5 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ topic up توصیه میکنم برنامه اغاز یک امپراطوری را امشب ساعت 10 که تکرارش هر 4 ساعت پخش میشه را ببینید. این برنامه اختصاص داره به چگونگی بوجود امدن امپراطوری هخامنشی که با استفاده از دانشمندان و تاریخشناس های برجسته دنیا تولید شده. این برنامه از همون کانال معروف مستند پخش میشه به نظر من وظیفه هر ایرانی این هست که تاریخ خودش را بدونه. پس توصیه میکنم حتما این مجموعه را مشاهده کنید اگر مشخصات این کانال را ندارید. پ خ بدید که بهتون بگم 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ کسی این برنامه را دید؟؟؟ من هنوز ندیدم ولی فکر کنم تکرارش نیم ساعت دیگه یعنی ساعت 2 و یا ساعت 3 پخش بشه. 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ کسی این برنامه را دید؟؟؟ امواج پارازیـــت میگن سلام علیکم...... :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ امواج پارازیـــت میگن سلام علیکم...... :icon_pf (34): من این مشکل را ندارم. دلتون بسوزه 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ کسی این برنامه را دید؟؟؟من هنوز ندیدم ولی فکر کنم تکرارش نیم ساعت دیگه یعنی ساعت 2 و یا ساعت 3 پخش بشه. بله من ديدم و سپاس بابت معرفيش مستند خوبي بود؛ كلي و به قولي مختصر مفيد بود؛ يه سري اطلاعات كلي و كليدي كه جديد نبود ولي براي معرفي يه امپراطوري خوب و كافي بود به ديدنش ميارزيد 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ من دیدمش ضبطش هم کردم هرکی خواس بگه براش بفرستم 5 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ یک سوال از کسانی که دیدند این برنامه ادامه دار هست؟؟یا همین یک قسمت بود.؟؟ لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ من دیدمشضبطش هم کردم هرکی خواس بگه براش بفرستم برای من بفرستید ممنون میشم 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ بچه هایی که ندیدند.همین الان این برنامه پخش میشه. تکرار های بعد هم ساعت های زیر هست 6 10 14 18 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده