رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 567
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام، من دانشجوی ترم یک شهرسازی هستم.باید یک مقاله با موضوعی مرتبط با اقتصاد شهری ارائه بدم اما نمی دونم از کجا باید شروع کنم؟

استادم هم کمکی نمیکنند!!!

لطفا راهنمایی ام کنید:ws52:

عابدین درکوشی یه کتاب داره به نام اقتصاد شهری اگه تونستی گیر بیار یه مطالعه ای بکن احتمالا کمکت کنه

اگر میشه توضیح بیشتر بدی راجع به اینکه توی انتخاب موضوش گیر کردی یا نمی دونی چه جوری بنویسیش؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

با سلام

کسی مقاله ی تحقیقی (با هر موضوعی و با هر عنوانی مرتبط با شهرسازی ) که در آن ، روش تحلیل عاملی ، با استفاده (به کمک) از نرم افزار spss اعمال شده باشد پیدا نکرد؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...

سلام .من یه مقاله درمود شاخصه های شناسایی و ادراک فضای شهری مناسب راجع به درس روش تحقییق نیازدارم .اگه کسی داره اینجا بذاره.

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...
سلام.

مقالهایمیخواستم درمورد ساخت شهراگهکسیداره برام بزاره.

ازتون ممنونم:icon_gol:

سلام دوست عزیز

واقعیتش من نتونستم مقاله ای رو گیر بارم

این دو عکس رو که دو صفحه از طرح جامع شهر بانه هستند رو برات میزارم توضیحات بسیار خوبی رو انجا گفته که امیدوارم مفید باشه. در ضمن چند تا کتاب هست که میتونید بهشون مراجعه کنید:

1)ساخت شهر و معماری در اقلیم گرم و خشک ایران نوشته ی محمود توسلی

2) طراحی شهری هنر نو کردن ساختار شهر نوشته ی محمود توسلی

3)یک کتاب هم هست که نخوندم به اسم همون ساخت شهر نویسندش رو هم نمی دونم

4)یه مجله هم هست به اسم ساخت شهر که 5 شماره ی اولش در ابتدای آن کاملاً در مورد ساخت شهر توضیح داده. اگه اینم بتونی گیر بیاری خیلی خوب میشه.

kzgi1bnbejkiwveyj8al.jpg

bojrdigwptwj43i8s.jpg

• Like 4
لینک به دیدگاه

سلام دوستان

به پروژه ای راجع به یک میدان شهری که شامل بخش های 1- برداشت

(در برگیرنده نقشه های دانه بندی ، شبکه های حرکتی ، پتانسیل های سایت ، توپوگرافی ، آلودگی ها ، کاربری ، قدمت ، کیفیت ، دفع آب های سطحی ، مبلمان شهری ، سیر تاریخی بافت ، اقلیمی و...)

2- تجزیه و تحلیل

3- برنامه ریزی باشد نیاز دارم . خواهشاً کمکم کنید.ممنون

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام دوستان

به پروژه ای راجع به یک میدان شهری که شامل بخش های 1- برداشت

(در برگیرنده نقشه های دانه بندی ، شبکه های حرکتی ، پتانسیل های سایت ، توپوگرافی ، آلودگی ها ، کاربری ، قدمت ، کیفیت ، دفع آب های سطحی ، مبلمان شهری ، سیر تاریخی بافت ، اقلیمی و...)

2- تجزیه و تحلیل

3- برنامه ریزی باشد نیاز دارم . خواهشاً کمکم کنید.ممنون

سلام. یه پروژه کامل و شسته رفته دیگه :ws3:

بابا یه کمی زحمت بکش. خوبیه شهرسازی به همین پروژه هاشه :a030:

یه پروژه واسه میدون حسن آباد تهران هستش که محمدمهدی عابدی انجام دادن ولی تو بخش ویژه شهرسازی قرار داره و دسترسی به این بخش فقط برای کاربران فعال تالار میسر هستش.

• Like 5
لینک به دیدگاه
سلام. یه پروژه کامل و شسته رفته دیگه :ws3:

بابا یه کمی زحمت بکش. خوبیه شهرسازی به همین پروژه هاشه :a030:

محمد جان با حرفت کاملا موافقم

اینجا کم کم داره تبدیل میشه به درخواست پروژه های آماده

به نظرم از این به بعد فقط به کسایی که در خواست اطلاعات و منابع دارن جواب داده بشه . تا یه کم زحمت بکشن به خدا بعدها به این نتیجه می رسن که اینها به نفع خودشونه .

• Like 3
لینک به دیدگاه

اینم یه مقاله در مورد میدان از دکتر فریدون قریب

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

امیدوارم به دردتون بخوره

• Like 5
لینک به دیدگاه

سلام من ی تحقیق با موضوع نقش شبکه ی دسترسی در طراحی شهری دارم که راجع بش مطلب کم دارم ( فقط کتابای دکتر پاکزاد ) و درست حسابی هم نمیدونم فصل بندیم چجوری باشه یعنی چه زیر فصلایی رو شامل میشه ( چیا رو باید توش توضیح بدم )؟؟؟؟

ممنون میشم اگه راجع بهش اطلاعاتی دارین کمکم کنین مرسی :icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام من ی تحقیق با موضوع نقش شبکه ی دسترسی در طراحی شهری دارم که راجع بش مطلب کم دارم ( فقط کتابای دکتر پاکزاد ) و درست حسابی هم نمیدونم فصل بندیم چجوری باشه یعنی چه زیر فصلایی رو شامل میشه ( چیا رو باید توش توضیح بدم )؟؟؟؟

ممنون میشم اگه راجع بهش اطلاعاتی دارین کمکم کنین مرسی :icon_gol:

سلام کیانا خانم عزیز

بهترین کتاب ، کتاب دکتر فریدون قریب هستش که اسم کتابشون همین موضوع شماست. اگه بتونین گیر بیارید که همه کتاب فروشی ها م دارن خیلی کمک میکنه بهتون. در ضمن چند تا مقاله هم در این رابطه وجود داره که نمی دونم توی انجمن هست یا نه . اگه بود لینکش رو براتون می فرستم و اگه نبود اگه حجمش کم بود براتون می فرستم.

• Like 4
لینک به دیدگاه
مقاله درمورد مناسب سازی محیط شهر برای زنان می خواستم .خیلی ممنون.

سمانه خانم چیزی پیدا نکردم امیدوارم که دیگر اعضا داشته باشن. متاسفانه در این زمینه توی ایران خیلی خیلی کم کار شده.

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام

اگه مطلبی یا منبعی در مورد مکانیابیه شهرک ها ویا شهر های جدید دارید میتونید معرفی کنید ممنون میشم.:ws21:

سلام خانم صلح جو.

در این مورد من فقط کتاب دکتر کرامت ا... زیاری رو می شناسن(کتاب برنامه ریزی شهرهای جدید). مقاله ای متاسفانه نداشتم.

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام

اگه مطلبی یا منبعی در مورد مکانیابیه شهرک ها ویا شهر های جدید دارید میتونید معرفی کنید ممنون میشم.:ws21:

من یه سری نقشه در مورد طراحی سایت برای شهرجدید دارم اگه خواستین براتون می فرستم

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام .من یه مقاله راجع به مسکن گروههای کم درآمد به خصوص مسکن اجتماعی و مسکن حمایتی نیاز دارم که تاریخچه و همین طور مشکلاتش رو توی کشور بررسی کرده باشه.ممنون میشم اگه کسی بتونه کمک کنه:ws21:

سلام مهندس

یه مقاله راجع به مسکن مهر تو قسمت مقالات زدم دانلودش (یا به قول هوشمند دالوند :ws3:ش کن ) کمکت می کنه . :a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...