fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۵ کی گفته قشنگی؟ زشتی. خیلی هم زشتی. خودشیفته کچل :icon_razz:خودم نوشتم دیگه با همین دستای خودم تایپ کردم Do contemplate before speaking so that you may guard yourself from (committing )errors... 4 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۵ به این قشنگی نگفتم خودت بنویس. گفتم از خودت باشه اولین بار جمله یا شعر از خودت شنیده بشه و سندش به اسمت بخوره مگر خودت بگی قشنگی کچل خان آهان از اون لحاظ خب پس هیچی. حس فکر کردن و جمله ساختن نیست 3 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۵ بخشش یه بخشی از فراموش کردنه یا فراموش کردن یه بخشی از بخشش؟؟.... البته سواله ، اما این روزها عجیب درگیر این جمله هستم. 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ بخشش یه بخشی از فراموش کردنه یا فراموش کردن یه بخشی از بخشش؟؟.... البته سواله ، اما این روزها عجیب درگیر این جمله هستم. تأیید شد 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ بعضی درد دل ها دردسر میشن. پس بذار روحت درونت بمونه . 3 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ بعضی درد دل ها دردسر میشن. پس بذار روحت درونت بمونه . تایید و اضافه شد. 6 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ برای حرفایی که میزنی ارزش قائل شو...هر گوشی لیاقت شنیدنشو نداره محمد اگه گذاشتی با شکلکش بذار 8 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ برای حرفایی که میزنی ارزش قائل شو...هر گوشی لیاقت شنیدنشو نداره محمد اگه گذاشتی با شکلکش بذار تایید شد، البته بدون شکلک. به این سادگیا هم نیست، کدهای بالای انجمن HTML هست اکثرا، این جملات کاربران هم جاوا اسکریپت هست، یه لینک عکس اضافه کردن تنها نیست. 5 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ تایید شد، البته بدون شکلک. به این سادگیا هم نیست، کدهای بالای انجمن HTML هست اکثرا، این جملات کاربران هم جاوا اسکریپت هست، یه لینک عکس اضافه کردن تنها نیست. سلام ایمان جان چطوری برادر ؟ ایمان تو میتونی من به تو ایمان دارم 5 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۵ عشق حیثیّت زندگی ست... بر بادش مده! 8 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۵ خدمت سربازی نروید. اين از نظرم تاييد نبود، واسه همين نذاشته بودم. عشق حیثیّت زندگی ست... بر بادش مده! تاييد شد. 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۵ سربازی خر است. این چطوره؟ اين از نظرم تاييد نبود، واسه همين نذاشته بودم. تاييد شد. سربازی خر است. این چطوره؟ 4 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۵ سربازی خر است.این چطوره؟ سربازی خر است. این چطوره؟ 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۵ آدمها میایند که بروند چه بخواهی چه نخواهی خودت رو درگیر دنیای هیچ کسی نکن هیچ کس موندگار نیست 3 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۵ آدمها میایند که بروند چه بخواهی چه نخواهی خودت رو درگیر دنیای هیچ کسی نکن هیچ کس موندگار نیست گذاشته شد. 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۵ "هر کس که در اين سرا درآيد نانش دهيد و از ايمانش مپرسيد. چه آنکس که بدرگاه باري تعالي به جان ارزد، البته بر خوان بوالحسن به نان ارزد." شيخ ابوالحسن خرقاني 4 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۵ "هر کس که در اين سرا درآيد نانش دهيد و از ايمانش مپرسيد. چه آنکس که بدرگاه باري تعالي به جان ارزد، البته بر خوان بوالحسن به نان ارزد."شيخ ابوالحسن خرقاني ممنون، ولی جمله باید از خودتون باشه. 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۵ ممنون، ولی جمله باید از خودتون باشه. الان جملات بقیه از خودشونه؟؟ همه اون جملات بقیه رو من تو تلگرام خونده بودم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده