Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ به خیالم بیخیالم اما نیستم تأیید گشت 3 لینک به دیدگاه
luhrasp.kashvad 445 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ تأیید گشت سلام اخوی ، این تاییدیه یعنی چه ؟ فرستاده شده از K00Eِ من با Tapatalk 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ در جاده ی نواندیشان سبقت برای دانستن همیشه آزاده...پس نواندیش شو 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ سلام اخوی ، این تاییدیه یعنی چه ؟ فرستاده شده از K00Eِ من با Tapatalk سلام. یعنی اون بالای انجمن هم گذاشته شد 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ به جای رقابت با دیگران در رقابت با خودت باش تا همیشه در حال جنگیدن و بهتر شدن باشی چرا که ممکن است رقیبانت تورا وادار به درجا زدن کنند. 8 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۴ به اندازه ی نوشیدنت از دریا اطلاعات نواندیشان،قطره ای هم از خود با ما شریک شو. 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۴ به جای رقابت با دیگران در رقابت با خودت باش تا همیشه در حال جنگیدن و بهتر شدن باشی چرا که ممکن است رقیبانت تورا وادار به درجا زدن کنند. به اندازه ی نوشیدنت از دریا اطلاعات نواندیشان،قطره ای هم از خود با ما شریک شو. هر دو تأیید گشتن 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دیدم ادمین پیغام خصوصی داره با موضوع : «جملات زیباتو بگو» اومدم بگم و برم «جملات زیباتو» 4 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ سلامدیدم ادمین پیغام خصوصی داره با موضوع : «جملات زیباتو بگو» اومدم بگم و برم «جملات زیباتو» اون ناز و اداتو بلاییاتو 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ اون ناز و اداتوبلاییاتو ژوووووووووووون:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ انجمن نواندیشان حلقه اتصال دانش فردی به دانش جهانی است. 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۴ با حمایت کامل از طرف ادمین این جمله زیبا و پر معنا رو مینویسم و مطمعنا تایید میشه پرسپولیس سرور استقلاله :ws3::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۵ پرستش راه تسکینه، پرستیدن تجارت نیست 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۵ انجمن نواندیشان حلقه اتصال دانش فردی به دانش جهانی است. تأیید شد پرستش راه تسکینه، پرستیدن تجارت نیست اینکه یه تیکه از آهنگه 6 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۵ اینکه یه تیکه از آهنگه قشنگه خو بذارش تا نزدمت :vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۵ قشنگه خو بذارش تا نزدمت :vahidrk: منم قشنگم، عکسمو بذارم اون بالا؟ مگه به قشنگیه آخه از خودت باید باشه 5 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۵ منم قشنگم، عکسمو بذارم اون بالا؟ مگه به قشنگیه آخه از خودت باید باشه کی گفته قشنگی؟ زشتی. خیلی هم زشتی. خودشیفته کچل :icon_razz: خودم نوشتم دیگه با همین دستای خودم تایپ کردم 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۵ کی گفته قشنگی؟ زشتی. خیلی هم زشتی. خودشیفته کچل :icon_razz:خودم نوشتم دیگه با همین دستای خودم تایپ کردم به این قشنگی نگفتم خودت بنویس. گفتم از خودت باشه اولین بار جمله یا شعر از خودت شنیده بشه و سندش به اسمت بخوره 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده