رفتن به مطلب

این فیلم را تحریم كنیم !

pooran.mehr

ارسال های توصیه شده

با این حرفت موافخ نیستم اسی جان !

به خیل عظیمی از اطرافیان نزدیک بنده توهین کردی!!!;)

دو فیلم اخراجی ها و جدایی نادر ازسیمین متعلق به دو طبقه اجتماعی کاملا متفاوت ساخته شده.

فیلم‌هایی از جنس جدایی نادر از سیمین برای متوسط و متوسط به بالا ساخته شده و فیلمیه اجتماعی

اخراجی‌ها برای طبقه فرودست و پایین جامعه

برای اونایی که می‌خواهند یکی دو ساعت بروند سینما و خودشان را از مشکلات زندگی روزمره رها کنند، بنشینند و تخمه بشکنند بخندند و فیلمی نگاه کنند و اصلا نیازی به فکر کردن نداشته باشندو نمیدانند فیلم چیست !

جمعیت طبقه دوم در کشور گل و بلبل ما بسیار بیشتر است !

آخه باید یه چیزی برای خنده داشته باشه:ws52:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 214
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

شوخی نکن با من!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :jawdrop:

حالا خوبه تشکر هم کردی اونجا !!!!!!! :banel_smiley_4:

http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=48623&page=9

از پُست 82 به بعد......

• Like 1
لینک به دیدگاه

آخرین آمار از گیشه ی اخراجی های 3 در تهران

هیچ کس جلوی شما نیست

زمان انتظار در صف هیچی

قیمت هر چی دوست داری بده

بصرف پاپکون رایگان

• Like 3
لینک به دیدگاه

كارگردان: كار گروهی، به اضافه بداهه‌پردازی اضافه

مدیر فیلمبرداری: استاد نورچشمیان با تشكر از همكاری صمیمانه كوجی زادوری

تهیه‌كننده: برادر كیسه‌ساز

موزیك: سرجیو شب‌خیز

بازیگران: همه قبلی‌ها به اضافه چند نفر

• Like 2
لینک به دیدگاه
حالا خوبه تشکر هم کردی اونجا !!!!!!! :banel_smiley_4:

http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=48623&page=9

از پُست 82 به بعد......

اون جمله ای که تو گفتی رو نیاورده اسی!! البته چیزهایی که گفته هیچ فرقی با این جمله ندارن:jawdrop:

• Like 1
لینک به دیدگاه

فیلم سینمایی نه بگو سریال اخراجی ها

تازه گفته ادامه هم داره

شایدم دیدید مثل کارتون فوتبالیست شد و 10 20 سال بعد بگن اخراجی ها قسمت 1257

این داستان................:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه

فیلم اخراجیهای3 با پیشی گرفتن از فیلم جدایی نادر از سیمین به صدر جدول فروش فیلمها رسیده. نکته مهم اینه که فروش فیلم این چماق به دست نه در یه روستای دور افتاده بلکه در تهران اتفاق افتاده. هنوز کفن محمد مختاری و اشکانها و سهرابها خشک نشده که پایتخت نشینها رفتند این فیلم به اصطلاح طنز رو ببینند.

باید آفتابه گرفت به این سطح شعور و سواد و درک. طرف احتمالا از اون طرف به حکومت فحش میده از این طرف هم میره فیلم اخراجیهای3 و مسخره کردن کشته های جنبش رو با لبخند نگاه می کنه. شاید هنوز هم زیاد دیر نشده باشه. یکی این ملت رو از خواب بیدار کنه.

• Like 7
لینک به دیدگاه

من این تاپیکو الان دیدم ... از سر شب خونواده اصرار داشتن بریم اخراجیها روببینیم ... من به خاطر حضور شریفی نیا که حالم ازش بهم میخوره گفتم نمیام و با اینکه سیانس جدایی نادر از سیمین آخر شب بود مجبورشون کردم بریم اونو ببینیم ... خیلیم قشنگ بود

حالم از اسم خراجیها بهم میخوره :w00:

• Like 7
لینک به دیدگاه
شاید هنوز هم زیاد دیر نشده باشه. یکی این ملت رو از خواب بیدار کنه.

این خواب ریشه صدها ساله دارد. :icon_pf (34):

فقط پُست 10 این تاپیک(آخرین پست در صفحه) را بخوانید...... :ws44:

http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=33848

• Like 1
لینک به دیدگاه
من این تاپیکو الان دیدم ... از سر شب خونواده اصرار داشتن بریم اخراجیها روببینیم ... من به خاطر حضور شریفی نیا که حالم ازش بهم میخوره گفتم نمیام و با اینکه سیانس جدایی نادر از سیمین آخر شب بود مجبورشون کردم بریم اونو ببینیم ... خیلیم قشنگ بود

حالم از اسم خراجیها بهم میخوره :w00:

شریفی نیا یه قسمت کوچیکش بابا کلا شاید شماها یادتون نیاد اون ده نمکی..... سر دبیر مجله جبهه و .... بوده یه توهین بزرگه فیلم اخرش نظرم بالا گفتم دیگه

• Like 3
لینک به دیدگاه
فیلم اخراجیهای3 با پیشی گرفتن از فیلم جدایی نادر از سیمین به صدر جدول فروش فیلمها رسیده. نکته مهم اینه که فروش فیلم این چماق به دست نه در یه روستای دور افتاده بلکه در تهران اتفاق افتاده. هنوز کفن محمد مختاری و اشکانها و سهرابها خشک نشده که پایتخت نشینها رفتند این فیلم به اصطلاح طنز رو ببینند.

باید آفتابه گرفت به این سطح شعور و سواد و درک. طرف احتمالا از اون طرف به حکومت فحش میده از این طرف هم میره فیلم اخراجیهای3 و مسخره کردن کشته های جنبش رو با لبخند نگاه می کنه. شاید هنوز هم زیاد دیر نشده باشه. یکی این ملت رو از خواب بیدار کنه.

آخه این آمار از کجا میاد؟؟

اون که میره یا یه ادم طرف داره یا از اینا که هر طرف باد میان میرن یا اصلا در جریان نیست ......

ولی فکر کنم به خیلی از جاها دارن بلیط میدن مراکز دولتی و بهزیستی این جور جاها اخه سر دو تا فیلم قبلی میدادن.

• Like 6
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...