jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ با این حرفت موافخ نیستم اسی جان !به خیل عظیمی از اطرافیان نزدیک بنده توهین کردی!!!;) دو فیلم اخراجی ها و جدایی نادر ازسیمین متعلق به دو طبقه اجتماعی کاملا متفاوت ساخته شده. فیلمهایی از جنس جدایی نادر از سیمین برای متوسط و متوسط به بالا ساخته شده و فیلمیه اجتماعی اخراجیها برای طبقه فرودست و پایین جامعه برای اونایی که میخواهند یکی دو ساعت بروند سینما و خودشان را از مشکلات زندگی روزمره رها کنند، بنشینند و تخمه بشکنند بخندند و فیلمی نگاه کنند و اصلا نیازی به فکر کردن نداشته باشندو نمیدانند فیلم چیست ! جمعیت طبقه دوم در کشور گل و بلبل ما بسیار بیشتر است ! آخه باید یه چیزی برای خنده داشته باشه 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ شوخی نکن با من!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :jawdrop: حالا خوبه تشکر هم کردی اونجا !!!!!!! http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=48623&page=9 از پُست 82 به بعد...... 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ من از همین الان میشینم دانلودش کنم به 100 نفرم میدم کپیشو.... منم میخوام دادا:w72: لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ آخرین آمار از گیشه ی اخراجی های 3 در تهران هیچ کس جلوی شما نیست زمان انتظار در صف هیچی قیمت هر چی دوست داری بده بصرف پاپکون رایگان 3 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ كارگردان: كار گروهی، به اضافه بداههپردازی اضافه مدیر فیلمبرداری: استاد نورچشمیان با تشكر از همكاری صمیمانه كوجی زادوری تهیهكننده: برادر كیسهساز موزیك: سرجیو شبخیز بازیگران: همه قبلیها به اضافه چند نفر 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ حالا خوبه تشکر هم کردی اونجا !!!!!!! http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=48623&page=9 از پُست 82 به بعد...... اون جمله ای که تو گفتی رو نیاورده اسی!! البته چیزهایی که گفته هیچ فرقی با این جمله ندارن:jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ فیلم سینمایی نه بگو سریال اخراجی ها تازه گفته ادامه هم داره شایدم دیدید مثل کارتون فوتبالیست شد و 10 20 سال بعد بگن اخراجی ها قسمت 1257 این داستان................ 5 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ به حول و قوه الهی من و مامی امروز رفتیم نادر و سیمین دیدم 6 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ به تجربه وبه کرات و در همه ی موارد حکومی و غیر حکومی ثابت شده است که در ایران تحریم هر چیزی میشود تبلیغ ان لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ فیلم اخراجیهای3 با پیشی گرفتن از فیلم جدایی نادر از سیمین به صدر جدول فروش فیلمها رسیده. نکته مهم اینه که فروش فیلم این چماق به دست نه در یه روستای دور افتاده بلکه در تهران اتفاق افتاده. هنوز کفن محمد مختاری و اشکانها و سهرابها خشک نشده که پایتخت نشینها رفتند این فیلم به اصطلاح طنز رو ببینند. باید آفتابه گرفت به این سطح شعور و سواد و درک. طرف احتمالا از اون طرف به حکومت فحش میده از این طرف هم میره فیلم اخراجیهای3 و مسخره کردن کشته های جنبش رو با لبخند نگاه می کنه. شاید هنوز هم زیاد دیر نشده باشه. یکی این ملت رو از خواب بیدار کنه. 7 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ به حول و قوه الهی من و مامی امروز رفتیم نادر و سیمین دیدم چجور بود؟:girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ چجور بود؟:girl_in_dreams: خیلی خوب بود.. البته برای عوام شاید یه کم سنگین باشه چون طولانی بود:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ خیلی خوب بود.. البته برای عوام شاید یه کم سنگین باشه چون طولانی بود:icon_pf (34): شما از خواص هستید؟ 2 لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ من این تاپیکو الان دیدم ... از سر شب خونواده اصرار داشتن بریم اخراجیها روببینیم ... من به خاطر حضور شریفی نیا که حالم ازش بهم میخوره گفتم نمیام و با اینکه سیانس جدایی نادر از سیمین آخر شب بود مجبورشون کردم بریم اونو ببینیم ... خیلیم قشنگ بود حالم از اسم خراجیها بهم میخوره :w00: 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ شاید هنوز هم زیاد دیر نشده باشه. یکی این ملت رو از خواب بیدار کنه. این خواب ریشه صدها ساله دارد. :icon_pf (34): فقط پُست 10 این تاپیک(آخرین پست در صفحه) را بخوانید...... http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=33848 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ شما از خواص هستید؟ بله..من در محضر استاد اسی تلمذ کردم 1 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ من این تاپیکو الان دیدم ... از سر شب خونواده اصرار داشتن بریم اخراجیها روببینیم ... من به خاطر حضور شریفی نیا که حالم ازش بهم میخوره گفتم نمیام و با اینکه سیانس جدایی نادر از سیمین آخر شب بود مجبورشون کردم بریم اونو ببینیم ... خیلیم قشنگ بود حالم از اسم خراجیها بهم میخوره :w00: شریفی نیا یه قسمت کوچیکش بابا کلا شاید شماها یادتون نیاد اون ده نمکی..... سر دبیر مجله جبهه و .... بوده یه توهین بزرگه فیلم اخرش نظرم بالا گفتم دیگه 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ بله..من در محضر استاد اسی تلمذ کردم پس از خواص بی بصیرت هستی 2 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ فیلم اخراجیهای3 با پیشی گرفتن از فیلم جدایی نادر از سیمین به صدر جدول فروش فیلمها رسیده. نکته مهم اینه که فروش فیلم این چماق به دست نه در یه روستای دور افتاده بلکه در تهران اتفاق افتاده. هنوز کفن محمد مختاری و اشکانها و سهرابها خشک نشده که پایتخت نشینها رفتند این فیلم به اصطلاح طنز رو ببینند. باید آفتابه گرفت به این سطح شعور و سواد و درک. طرف احتمالا از اون طرف به حکومت فحش میده از این طرف هم میره فیلم اخراجیهای3 و مسخره کردن کشته های جنبش رو با لبخند نگاه می کنه. شاید هنوز هم زیاد دیر نشده باشه. یکی این ملت رو از خواب بیدار کنه. آخه این آمار از کجا میاد؟؟ اون که میره یا یه ادم طرف داره یا از اینا که هر طرف باد میان میرن یا اصلا در جریان نیست ...... ولی فکر کنم به خیلی از جاها دارن بلیط میدن مراکز دولتی و بهزیستی این جور جاها اخه سر دو تا فیلم قبلی میدادن. 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده