رفتن به مطلب

این فیلم را تحریم كنیم !

pooran.mehr

ارسال های توصیه شده

این ها کار خودشون را خوب بلدند.

کسی که فیلم را دیده گفته که به شخصیت های اصولگرا که بیشتر میانه رو هستند .همین تیریپ لاریجانی و توکلی.اون ها را هم مسخره میکنه.

حالا این ملت هم چه حالی بکنند

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 214
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

کلا فیلم های کمدی و طنز ایرانی چرت شده مخصوصا این سریال اخراجی ها

من که صدسال سینما نمیرم برای دیدن شاهکارهای سینمای کشورمون چون فقط وقتت تلف میشند و هزینهت

1و2و حتی 1.5 بود فکرکنم اخراجی ها رو هم آوردن توفیق اجباری دیدیم .......... واقعا حیف بازیگران نامی کشورمون که برای همچنین فیلمهای چرتی بازی میکنند...

• Like 4
لینک به دیدگاه

من که صدسال سینما نمیرم برای دیدن شاهکارهای سینمای کشورمون چون فقط وقتت تلف میشند و هزینهت

1و2و حتی 1.5 بود فکرکنم اخراجی ها رو هم آوردن توفیق اجباری دیدیم .......... واقعا حیف بازیگران نامی کشورمون که برای همچنین فیلمهای چرتی بازی میکنند...

بازیگران نامی کشورمون تقصیری ندارن. اونا هم باید نون بخورن. و نون خوردنشون در گرو سلیقه مردمه و متاسفانه سلیقه مردم چرته.

پیشنهاد میکنم فیلم هنرپیشه با کارگردانی محسن مخملباف و بازی بی نظیر اکبر عبدی و فاطمه معتمد آریا رو ببینید تا متوجه بشید این بدبختا چه زجری میکشن.

• Like 4
لینک به دیدگاه
بازیگران نامی کشورمون تقصیری ندارن. اونا هم باید نون بخورن. و نون خوردنشون در گرو سلیقه مردمه و متاسفانه سلیقه مردم چرته.

پیشنهاد میکنم فیلم هنرپیشه با کارگردانی محسن مخملباف و بازی بی نظیر اکبر عبدی و فاطمه معتمد آریا رو ببینید تا متوجه بشید این بدبختا چه زجری میکشن.

دیدم البته خیلی وقت پیش

خدایا بازیگران مارا محتاج این ضحاک ها نکن تا ارزششون پایمال نشه

آره اونها هم باید نون بخورند.......

• Like 2
لینک به دیدگاه
آمار که کاری نداره......

مثلا من از الان مطمئنم تو انتخابات مجـــــلس بالای 90 درصد مردم شرکت خواهند کرد. :ws37:

اما همون تو دهنی زدن و پول تو آسیابشان نریختن کلی مزیت داره.

.

.

.

.

میگن اگه یک سوسک را تو دستشویی دیدی با دمپایی نزن تو سرش،بلکه با بی محلی از کنارش رد شو.....

این براش از صدتا فحش بدتره. :ws37:

آی اسی!

باز تو این آمار انتخابات مجلسو تحریف کردی؟ این دفعه به جای 1 درصد شده 10 درصد! :w00:

مثل اینکه تخم مرغ پخته یادت رفته! :banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه

کل سینمای ایران داره به سوی فیلمهای بی محتوا میل پیدا می کنه . فیلمهایی که به سختی تلاش می کنند تا حدی فروش گیشه را بدست بیارند و برای اینکار گاه به ضد تبلیغ برای فیلم نیز روی میارن ....

سینمای کمدی ایران که واقعا در سراشیبی سقوط قرار گرفته و از نظر موضوعی کاملا تکراری عمل میکنه.البته این قضیه مربوط به ایران نیست و فیلمهای بسیاری که در سال در سینمای کمدی اکران می شود دچار این وضع هستند.محدودیتهای موضوعی و فیلنامه ای و همینطور فیلم برداری که بر اپثر کنترل های وزارت ارشاد و خانه سینما بر فیلمهای سینمای ایران میشه باعث شده تا این روند نزولی مشهودتر باشه:banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه
کل سینمای ایران داره به سوی فیلمهای بی محتوا میل پیدا می کنه . فیلمهایی که به سختی تلاش می کنند تا حدی فروش گیشه را بدست بیارند و برای اینکار گاه به ضد تبلیغ برای فیلم نیز روی میارن ....

سینمای کمدی ایران که واقعا در سراشیبی سقوط قرار گرفته و از نظر موضوعی کاملا تکراری عمل میکنه.البته این قضیه مربوط به ایران نیست و فیلمهای بسیاری که در سال در سینمای کمدی اکران می شود دچار این وضع هستند.محدودیتهای موضوعی و فیلنامه ای و همینطور فیلم برداری که بر اپثر کنترل های وزارت ارشاد و خانه سینما بر فیلمهای سینمای ایران میشه باعث شده تا این روند نزولی مشهودتر باشه:banel_smiley_4:

:icon_gol::icon_gol:

:sigh::sigh::icon_pf (34)::icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه
:banel_smiley_4: امین :banel_smiley_4:

راس میگه دیگه ،همه که تحریم نمیکنن ، اگه کپی دستشون نرسه ممکنه برن ببینن یا اورجینالشو بخرن، با پخش گسترده کپی شکست فیلم حتمیست:babygirl:

• Like 3
لینک به دیدگاه
راس میگه دیگه ،همه که تحریم نمیکنن ، اگه کپی دستشون نرسه ممکنه برن ببینن یا اورجینالشو بخرن، با پخش گسترده کپی شکست فیلم حتمیست:babygirl:

پخش کپی این فیلم کار خیلی سختیه این حرف رو با توجه به گذشته ی ده نمکی میگم

حتما یادتون هست بنده خدا سر اخراجی های 1 که پخش شده بود چه علم شنگه ای راه انداخت:ws47:

• Like 2
لینک به دیدگاه
پخش کپی این فیلم کار خیلی سختیه این حرف رو با توجه به گذشته ی ده نمکی میگم

حتما یادتون هست بنده خدا سر اخراجی های 1 که پخش شده بود چه علم شنگه ای راه انداخت:ws47:

هیچ احمدی نژادی نمیتونه بخوره:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
مثلا فکر کردید شما نرید سینما آمار فروش فیلم کم میشه؟:JC_thinking:

این آمارو ما نمیگیریم که..خودشون میدند.....یه 4 رو بکنند 9 ما از کجا میفهمیم؟:JC_thinking:

دقیقا...

مگه آمار الکی دادن واسه اینا کاری داره!!!!!!!:icon_pf (34):

خب امارشون الکی

ولی فروش نداشته باشه حالشون گرفته میشه دیگه

دقیقا همینطوره....عده بسیاری از افراد جامعه درسته در باطن مخالف اینها هستند ولی برای دقایقی خوش بودن و خندیدن و سرگرم شدن حاضرند بروند سینما و این فیلم رو ببینند.از اونجا که تو کشور ما همه چی بر عکس جواب میده و برای اینکه تیراژ یه فیلم یا کتابی رو ببرند بالا سریع اعلام میکنند که مثلا فلان گروه آنرا تحریم کرده و بعد آن بلافاصله سیل جمعیت رهسپار گیشه و کتابفروشی میشند تا ببینند اون چه موضوعی داشته که مورد تحریم قرار گرفته بهترین روش برای نابود کردن فیلم پخش و توزیع غیر قانونی فیلم هست تا بسیاری از کسان عامه که میخواهند این فیلم رو در گیشه ببینند لااقل آنرا در منزل و بدون پرداخت پول به سازندگانش ببینند.

پس از آن میتوان در مورد چرت بودن فیلم در بین عوام بحث و مباحثه نیز راه انداخت ولی اگر اکنون چنین روالی پیش گرفته بشه فقط فروش گیشه فیلم بالا میرود :banel_smiley_4:

دقیقا

مثلا سنتوری اگه مثل روال عادی روی پرده میرفت یه عده ای میدیدنش اما با اون وضعیتی که پیش اومد احتمالا نود درصد مردم دیدنش:ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه
الان فیلم جدایی سیمین از نادر هم هست که مال اصغر فرهادیه:ws37:اونو میرم میبینم:icon_gol:

من میرم تمام فیلمایی که همزمان پخش میشه را نگاه میکنم بقیه فامیل را هم میبرم :w16:

تا آمار بقیه بره بالاتر :ws3:

همین آقای ده نمکی با یکی از خانواده های گشته شدگان دوران 18 تیر کاری کرد که ........

دست در دست یک دیگر دهیم تا از جدایی سیمین از نادر جلوگیری کنیم !:ws37:

• Like 8
لینک به دیدگاه

فكر كنيم اگه بزرگان فرهنگ و هنر اين سرزمين زنده بودن و ميديدن شخصي مثل ده نمكي شده يكي از سكانداران عرصه فرهنگ چه حالي بهشون دست ميداد؟

• Like 10
لینک به دیدگاه
فكر كنيم اگه بزرگان فرهنگ و هنر اين سرزمين زنده بودن و ميدين شخصي مثل ده نمكي شده يكي از سكانداران عرصه فرهنگ چه حالي بهشون دست ميداد؟

در همه عرصه ها به این صورته !

کلا خانه از پای بست ویران است...!!!;)

• Like 6
لینک به دیدگاه

من دو سري قبليو كپيشو ديدم. سري اولش رو ديدم. سري دومش انقدر مسخره و بيخود بود كه تا دقيقه بيشتشو بيشتر نتونستم ببينم.:banel_smiley_4:

احتمال زياد كپي اين يكيم نميگيرم ببينم.

• Like 5
لینک به دیدگاه

یک نکته هم در نظر بگیرید.

مثلا شهر ما یک سینما بیشتر نداره.ولی یک شهر بسیار توریستی هست .

تمام این 13 روز این فیلم نمایش داده میشه.

یعنی حق انتخابی وجود نداره برای کسی که در این شهر میره سینما

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...