سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ قضیه ش چیه این شبکه؟ قضیه خاصی نداره یه شبکه مثلا خانوادگیه 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ قضیه ش چیه این شبکه؟ قضیه خاصی ندارهیه شبکه مثلا خانوادگیه من نیگاه نمیکنم 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ دقیقا....یه بار من رفتم سینما...از شانس قشنگم جلوی من یه زنوشوهر نشسته بودن و هی با نور موبایل باهم میحرفیدن و کلی اعصابم خوردید:w00: از اونم بدتررررررررررررررر حرف که خوبه:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ اين دهنمكي مال اين حرفها نيست اين بابا اين قدر حقيره كه ادم در موردش صحبت كنه و تحريم ش كنه به شما قول ميدم هيچوقت اين چماغ دار جاودان نخواهد شد چون از هنر چيزي حاليش نيست 3 لینک به دیدگاه
jo0ojo0o 482 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ این فیلم از قبل از ساخته شدن تحریم بود 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ قضیه خاصی ندارهیه شبکه مثلا خانوادگیه من نیگاه نمیکنم بابا یه توضیحی بدین! ماهواره ایه یا ملی؟؟ 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ بابا یه توضیحی بدین!ماهواره ایه یا ملی؟؟ نه عزیزم. ماهواره ایه. ولی به ماهواره نرفته! یه جورایی بین ماهواره و مردان زمینی در نوسانه. یحتمل مال خوداشون باشه. 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ چشم حتما تحریم باد ده نمکی و فیلماش 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ نه عزیزم. ماهواره ایه. ولی به ماهواره نرفته! یه جورایی بین ماهواره و مردان زمینی در نوسانه. یحتمل مال خوداشون باشه. يعني چي؟ 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ چشمحتما تحریم باد ده نمکی و فیلماش این تیکه رو داشتی با تلفن حرف می زدی سارا؟ 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ این تیکه رو داشتی با تلفن حرف می زدی سارا؟ چی نه بابا گفته این فیلم رو تحریم کنید منم گفتم چشم حتما 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ يعني چي؟ چی یعنی چی؟ به جان من خودم منم هیچی از این شبکه نمی دونم. 2 لینک به دیدگاه
H A M I D 1194 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ این ببعی کلاه قرمزی به کل بازیگرای اخراجی ها سه شرف داره ! بعداز چند سال ازاین ضرغام تی وی فخط کلاه قرمزیو میدیدم که تموم شد!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده