VINA 31339 ارسال شده در 24 خرداد، 2011 راستی یه سوال دیگهادم نبود دهه عوض شده توی دهه گذشته روند تغییرات ذهنیتون (شامل اخلاق، فکر و همه چیشون) چقدر بوده؟؟؟؟؟ اخه من همش دو دهه زندگی کردم دیگه:w00: خو اخلاق بچگیمم گند بود الانم گندهاونموقع هیچکی از دست مردم ازاریام اسایش نداشت الان از دست اخلاقای دیگم 3
Matin H-d 18145 ارسال شده در 25 خرداد، 2011 یه مقدار احساس میکنم عاقلتر شدم اما نه اونقد یه ذره اما تغییر انچنانی نمی بینم به غیر اینکه میخوام تصمیمه بزرگی بگیرم اما هنوز نگرفتم حالا این تصمیم کی میخواد گرفته بشه خدا داند به قوله خودت سالش مهم نیست مهم اینه که میتونه تو یه لحظه اتفاق بیفته که میخوام چیکار کنم و باورش داشته باشم 2
samaneh66 10265 ارسال شده در 26 خرداد، 2011 سالي كه گذشت خيلي چيزا برام به همراه داشت شكست خوردم شكستي كه مدتها طول كشيد تا بتونم كمي كمرنگش كنم دلم شكست .حالم گرفت فهميدم هنوز خيلي ساده ام مونده تا گرگ بشم ............. فهميدم جامعه پر از گرگه كه تا رو بر گردوني به دندون ميگيرنت فهميدم زندگي پستي بلندي زياد داره ضرر مالي كردم اما بيخيال ........................ پيشرفت كه نداشتم اصلا سال خوبي نبود همون بهتر كه رفت صبرم كم بود حالا زياد شده فهميدم زندگي اون چيزي نيست كه ما فكر ميكنم درسته خيلي سخت بود اما خيلي تجربه كسب كردم 4
تینا 15116 ارسال شده در 3 تیر، 2011 تغییر خاصی نکردم اما به این نتیجه رسیدم بکارایی که بمن مربوط نیست بی خیال باشم زیاد از دیگران سوال نپرسم به همه اعتماد نکنم دیگه اینکه از لحاظ ظاهری تغییر کردم یکم لاغر شدم 3
ارسال های توصیه شده