masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ اينجا اعتراف كردن و حرف زدن بي مورده ميدوني چرا چون يه سري عاشق دخالت كردن تو كار ديگرانن و عشق نقل قول گرفتن رو دارن.. بخاطر همين اعترافي ندارم..جهت اطلاع بود بيشتر 5 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ اعتراف می کنم که اعترافی ندارم و هر کاری که کردم تا حالا خوب کردم خسته شدم از بس خودم رو سرزنش کردم در حالی که بقیه کوچکترین توجهی به رفتار و کردار و گفتار خودشون ندارن. 8 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۳ اعتراف ميكنم خيلي ناراحتم. مثلا تولدمه.. يكي منو ناراحت كرد...مامان 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم بدترین روزای زندگیم دارم میگذرونم.... 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم که آواز دهل شنیدن از دور خوش است... 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم بسی زیادکنجکاوم(فضول خودتی:icon_razz:) 3 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم بداخلاقم و زود دلگیر میشم ! ضمنا اعتراف میکنم تازگیا سعی میکنم هر دوشو کنترل کنم . 2 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم که از انتظار کشیدن خسته شدم .... 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم درس نمیخونم فقط کتاب نگاه میکنم بعد از استرس گریه میکنم... 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۳ اعتراف ميكنم ديگه قوي نيستم.. نميتونم قوي باشم دربرابر مريضي خواهرزادم.. لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۳ اعتراف ميكنم ديگه قوي نيستم.. نميتونم قوي باشم دربرابر مريضي خواهرزادم.. به حرمت این روزهای عزیز در پیش رو امیدوارم همه بیماران هر چه زودتر خوب بشن ، همچنین خواهرزاده عزیز شما . آمین به خدا توکل کنید . انشاله که بهترینهارو براتون رقم بزنه. 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ به حرمت این روزهای عزیز در پیش رو امیدوارم همه بیماران هر چه زودتر خوب بشن ، همچنین خواهرزاده عزیز شما . آمین به خدا توکل کنید . انشاله که بهترینهارو براتون رقم بزنه. ممنونم از دعای خوبتون ایشالله لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم...امروز مزخرف بود برام.از صبح تنهام لینک به دیدگاه
hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ اعتراف ميكنم ديگه قوي نيستم.. نميتونم قوي باشم دربرابر مريضي خواهرزادم.. ایشالا که هر چه زودتر بهبودی... لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم اشتباه کردم گفتم صدای موزیک زیاد کنن حالا خودم سردرد شدیدی گرفتم... 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم دلم چند روز تنهایی سکوت آرامش میخواد و یه چیزایی شبیه مجردیم... 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم تحمل آدما برام سخت شده 7 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم ک روزا برام تکراری شده ..... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده