rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ اعتراف مي كنم...گاهي خيلي خودخواه ميشم! گاهی... :JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ گاهی... :JC_thinking: پدربزرگ!!! 2 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ من اعتراف می کنم که از همه شما بیشتر می فهمم:ws52://///:ws3::ws3: 8 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ اعتراف میکنم من چیزی برای اعتراف کردن ندارم ... 7 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ خودخواه اصلا ازت انتظار نداشتم.. از اولش هم معلوم بود..:viannen_38: 6 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ من اعتراف ميكنم................ چيزي براي اعتراف يادم نمياد...شايد اگه جايي مث كه ريزك باشه يه چيزايي يادم بياد:gol cheshmak: 8 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ من هم اعتراف میکنم که همه اینهارو درباره شما میدونستم...... اعتراف میکنم بسیار خود محور و بدجنسی و برای پیروزی خودت احساسات مردم را جریحه دار میکنی !!! :w16::w16: 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ هیشکی نمیتونه از من اعتراف بگیره 3 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ من اعتراف میکنم...دوس ندارم زندگی کنم... 5 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ اعتراف میکنم که اعتراف کردن تو این تایپیک نه کاره سختیه نه فایده ی خاصی داره نه تا حالا کسی اطراف جانانهای تو این تایپیک کرده! 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ اعتراف می کنم که دیشب تو کهریزک غذا خاویارو میگو دادن بهمون....هی شیشه شیشه آبجو تارُف میکردن! نهارو شامم هی چلو کباب حاج علی میدادن بهمون....انقده خوش گذشت!! تازه...2میلیون وام بدون بازگشتم دادن بهمون....:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ من اعتراف میکنم...دوس ندارم زندگی کنم... :w74: :w74: :w74: :zadan: :zadan: :zadan: ملت افسرده نا امید........ 3 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ اعتراف میکنم دارم از حسودی میترکم 3 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ اعتراف میکنم دارم از حسودی میترکم حسودی به کی؟ به چی؟ به کجا؟ لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ اعتراف می کنم که باید یه تغییر و تحول اساسی در خودم ایجاد کنم 1 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ حسودی به کی؟به چی؟ به کجا؟ ب یکی ک یکی دیگه با اونا رفت شمال :icon_pf (34):چی گفتم لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ ب یکی ک یکی دیگه با اونا رفت شمال :icon_pf (34):چی گفتم شمال هیچ خبری نیست به جز شلوغی و ترافیک.حسودی نکن .خیالت راحت باشه 3 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ از شوخی بگذریم....بذارید منم یه چنتا اعتراف بذارم رو میز!:smiley (18): من از تکرار بدم میاد....اگر یه حرفی 2 بار بهم زده بشه اعصابم خورد میشه.... این قضیه عکسشم صادقه....دوست دارم وقتی یه حرفیو یبار به یکی گفتم ، درجا بگیره! به نظمم خیلی حساسم...جایی منظم نباشه ، عین حالت قبل برام اتفاق میُفته...:icon_pf (34): بقیه رو باهاس اطرافیانم بگن بهم تا بیام اینجا بگم....من تا همین حد از خودم شناخت دارم!:JC_thinking: لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ از شوخی بگذریم....بذارید منم یه چنتا اعتراف بذارم رو میز!:smiley (18): من از تکرار بدم میاد....اگر یه حرفی 2 بار بهم زده بشه اعصابم خورد میشه.... این قضیه عکسشم صادقه....دوست دارم وقتی یه حرفیو یبار به یکی گفتم ، درجا بگیره! به نظمم خیلی حساسم...جایی منظم نباشه ، عین حالت قبل برام اتفاق میُفته...:icon_pf (34): بقیه رو باهاس اطرافیانم بگن بهم تا بیام اینجا بگم....من تا همین حد از خودم شناخت دارم!:JC_thinking: دو مورد اول کاملاااااااااا و به شدت در مورد منم صدقم می کنه :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ ب یکی ک یکی دیگه با اونا رفت شمال :icon_pf (34):چی گفتم خوب اینکه حسودی نداره که! برو خداتو شکر کن که اون یکی با اون یکی نرفت شمال! شمال هیچ خبری نیست به جز شلوغی و ترافیک.حسودی نکن .خیالت راحت باشه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده