masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم. که نتونستم اینجارو ترک کنم.. 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم...امروز خسته تر از هرروزم...بااینکه فقط دراز کشیده بودم.... اعتراف میکنم....احساسم دوس ندارم....این وابستگی رو دوس ندارم.... اعتراف میکنم....نمیتونم حرف دلم بزنم.... اعتراف میکنم ....جرات ندارم.... اعتراف میکنم....دلم خوشی بی دلیل میخواد... اعتراف میکنم....دلم یه خنده از ته دل میخواد.... 7 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم سردرددارم............ 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم دارم همه پ.خ رو پاک میکنم .....ولی با گریه... 7 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم به یه سری افراد خیلی رو دادم.. و شخصیت دادم.. درصورتی که اشتباه میکردم. 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم....دلم میخواد یکی رو بزنم....:vahidrk: 8 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم وقتی کوچیک بودم حیونارو اذیت میکردم میزدم حتی زنده به گورشونم کردم خدایا منو ببخش 8 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم وقتی که دارم فیلم نگاه میکنم ۹۰ درصد دارم به این فکر میکنم که اون صحنه رو چجوری و با چه تکنیکی فیلم برداری کردن و ۱۰ درصد به خود فیلمه دقت میکنم 5 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم که محاله خودم غذا درست کنم و نصفش حین پختن با ناخونک زدن نره 6 لینک به دیدگاه
hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم خیلی وقته اعتراف نکردم جرمم سنگین شده میگم خوبه ها مسحیحا یه گوشه دارن تو کلیسا برا اعترافات گناهاشون و ما نداریم شاید برا همینه همیشه بار گناهامون سنگینی میکنه رو دوشمون چون غیر خدا به کسه دیگه ای اینارو نمیگیم اعتراف میکنم آرزومه این قدر به خدا اعتماد داشته باشم که بگم خدا برای من کافیه ولی.. 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم....خیلی سخته....فقط میخوام این روزا زود تموم بشه..... 9 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم که پشیمونم که نرفتم اعتراف میکنم اگه بیشتر اصرار میکرد میرفتم اعتراف میکنم دارم عصر جمعه دق میکنم از تنهایی :(( 7 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم خیلی خساه ام پاهام داره میشکنه... اعتراف میکنم از درمانم خسته شدم 6 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم دیروز خانومه بدجور منو تیغ زد و رفت..مسخره بی تربیت:icon_razz: 7 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم اصلا نمیتونم دو رو باشم سیاستمم در حد صفره:imoksmiley: 7 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم. دیگه برای یه سری ارزش قایل نخواهم بود.. و این بهترین تصمیم و اعترافه 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم...نت کلافم کرده...لعنتی...خستم کرد... 6 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم نبودنش خیلی سخته 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم پرستار بخش رو زیاد اذیت کردم.. 5 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم من آدم غمگین و افسرده ای نبودم اما چون میخواستم مثل بقیه بشم اینکارو با خودم کردم:icon_pf (34):الان دارم برمیگردم به حالت اولم غصه تعطیله:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده