soheiiil 24251 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ سلام خوبید؟ در این تاپیک اعتراف میکنم چی؟ اولیش اینه اعتراف میکنم خواسته خودمو از همه خواسته های آدما ارجح تر میدونم اعتراف میکنم خوشبختی خودم خیلی مهمتر از خوشبختی شماست اعتراف میکنم خانوادم خیلی مهمتر از شماها هستن پس اگه توی موقعیت برابر برای تصدی تسهیلاتی باشید اولویت با خانوادمه 64 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ من هم اعتراف میکنم که همه اینهارو درباره شما میدونستم...... اعتراف میکنم بسیار خود محور و بدجنسی و برای پیروزی خودت احساسات مردم را جریحه دار میکنی !!! 29 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ اعتراف میکنم خورشید به گرد زمین میچرخد! اسپاویله!! 18 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ من اعتراف می کنم................. من اعتراف می کنم که تا حالا تو زندگیم اعتراف نکردم... 17 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ من اعتراف می کنم جرئت اعتراف کردن ندارم!! 16 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ من به هیچ چیزی اعتراف نمیکنم :smiley (18): 19 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ اعتراف می کنم که خیلی وقته به این نتیجه رسیدم زندگی سرکاریه ! 19 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ اعتراف میکنم خیلی رکم و بهمین خاطر خیلی ها از حرفهام میرنجند ولی پشیمون نیستم 20 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ من اعتراف میکنم که خیلی مغرورم و برای اثبات خودم همه رو له میکنم و اعتراف میکنم که اینجا برام جالبه چون کمکم میکنه عقاید مخالف خودمو به راحتی بشنوم. و بازم اعتراف میکنم از اینجا خوشم میاد چون می تونم تمرین کنم که کسانی که از من متنفرند رو هم دوست داشته باشم 16 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ اعتراف می کنم بعضی وقتا زود عصبی می شم و باید بیشتر خودمو کنترل کنم :icon_pf (34): 15 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ امشب بعد از مدتها گریه کردم....شکستم 18 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ گفتند اعتراف كن و من اعترافی نداشتم. گفتند به خودت نگاه كن و لب و دندانهای من خونین بود. گفتند بزنیدش تا حرف بزند و نمیدانستند كه اين خون از همان زدنهاست. من تنها گرگ كنعان بودم و نمیدانستم كه اين ديار گرگ بسيار دارد. 17 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ اعتراف میکنم که اعلاف تر از ما کسی نیست ...... . . اما جدی اعتراف میکنم که من یک نفر را کشتم... 11 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ اعتراف میکنم وقتی سوم دبستان بودم دست دوستمو شکستم و به پدر و مادرم نگفتم! 11 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ اعتراف میکنم که امروز بعد از مدت ها ، ساعت 9 صبح بیدار شدم!! نه بخاطر اینکه سحر خیز بازی در بیارم! پست چی یه چیزی اورده بود و کسی هم خونه نبود! 5 تومنم پیاده شدم! اعتراف میکنم که در اون لحظه ، زمین و زمان رو به فحش کشیدم! 16 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ اعتراف مي كنم كلا الزايمرم .واعتراف مي كنم با بصيرت و دشمن شناس نيستم .اعتراف مي كنم هر كي به شما تهديد كرد در زندگي از همون تهديد مي ترسه ببخشيد اين اخري اعتقادم بود گفتم الزايمرم 10 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ اعتراف می کنم که من بچه خوبی بودم به خاطر کاربرای اینجا مهتاد شدم:smiley (18): آقا ضبط نکن... آواتارم رو شطرنجی کنید:icon_pf (72): 14 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ اعتراف میکنم که امروز بعد از مدت ها ، ساعت 9 صبح بیدار شدم!! نه بخاطر اینکه سحر خیز بازی در بیارم! پست چی یه چیزی اورده بود و کسی هم خونه نبود! 5 تومنم پیاده شدم! اعتراف میکنم که در اون لحظه ، زمین و زمان رو به فحش کشیدم! بزار ببینم اخرین باری که تونستم تا 9 صبح بخوابم کی بوده؟ هووم اعتراف میکنم یادم نمیاد 5 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ اعتراف میکنم که به این حرف رسیدم :" از کوزه همان برون تراود که در اوست" 7 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ اعتراف مي كنم...گاهي خيلي خودخواه ميشم! 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده