RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ 5 غذاي ضروري براي آقايان 77 درصد مردان دچار كمبود منيزيم، ويتامين D و ويتامين B12 هستند. طبق مقالهاي كه در مجله health منتشر شده است خوردن 5 ماده غذايي براي مردان ضروري است. ويتامين D: مصرف ويتامين D براي داشتن اسكلت و استخوانهاي سالم ضروري است. طبق تحقيقي كه در مجله Circolation منتشر شده است افرادي كه دچار كمبود ويتامين D هستند احتمال بروز سكته قلبي در آنها 80 درصد بيش از سايرين است. به گفته محققان دانشگاه بوستون بايد در هر ميليمتر از خون 30 نانوگرم ويتامين D وجود داشته باشد. اگر ويتامين D خون از اين مقدار پايينتر بود بايد UI1400 مكمل ويتامين D مصرف كرد. 2. منيزيم: بررسيها نشان داده است كه مردان معمولا دچار كمبود منيزيم هستند و تنها 80 درصد از 400 ميليگرم منيزيم مورد نياز روزانه را دريافت ميكنند. مصرف مواد غذايي حاوي منيزيم مانند لوبيا سفيد يا 250 ميليگرم مكمل آن براي مردان توصيه ميشود.ويتامين B12: برخي داروها مانند داروهاي ضدديابت مانع از جذب اين ويتامين ميشوند. اين ويتامين در مواد غذايي مانند انواع غلات موجود است.پتاسيم: بررسيها نشان داده مردان تنها 60 تا 70 درصد از پتاسيم مورد نياز روزانه خود را كه حدود 4700 ميليگرم است مصرف ميكنند. يك موز حدود 400 ميليگرم و نصف آواكادو نيز 500 ميليگرم پتاسيم دارد.يد: بهترين راه به جاي اينكه براي دريافت يد، نمك بيشتري بخوريد اين است كه مصرف شير يا ماهي را بالا ببريد. خوردن تخممرغ و ماست هم كمككننده است.منبع: relaxnews / اول مارس 6 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ آقایون کوفت بخورن مقوی تره به وحيد فكر كن شقايقققققققق يه كم مهربونتر 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ آقایون کوفت بخورن مقوی تره نظرت راجع به دردو بلا چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ نظرت راجع به دردو بلا چیه؟ زیاده آخه همون روزی دو بار کوفت بسه 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ به وحيد فكر كن شقايقققققققق يه كم مهربونتر آخه مفیده کلی ویتامین داره 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ آقایون کوفت بخورن مقوی تره :ws28:نترکی دختر با وحید دعوات شده؟ لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ نظرت راجع به دردو بلا چیه؟ :jawdrop:با با چیه دم عیدی چقد دلتون از شووراتون پره لینک به دیدگاه
sepehr_jun 162 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ دختر هم دخترای عرب... تو سرشون هم بزنی صداشون درنمیاد... روزی 10 کلمه حرف نمیزنن که 10 تاش بله قربانه...حالا دخترای پارسی مارو کوفت خور کردن... تصمیم داشتم زن ایرانی بگیرم پشیمون شدم:2525s: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ دختر هم دخترای عرب... تو سرشون هم بزنی صداشون درنمیاد... روزی 10 کلمه حرف نمیزنن که 10 تاش بله قربانه...حالا دخترای پارسی مارو کوفت خور کردن... تصمیم داشتم زن ایرانی بگیرم پشیمون شدم:2525s: اولا جمع زنونه بود داری میای تو یه یالا بده بعد بیا:w00: دوما سلامت کو؟:167: سوما شما اسپمو یه تعریف بکن برا من این موضوع چه ربطی به مطلب تاپیک داشت؟ چهارما شما همون عرب سوسمارخور بگیر ازت تو سری بخوره با دختر ایرانی ازدواج کردن یه موهبته داشتن موهبتم لیاقت میخواد که خیلیا ندارن 1 لینک به دیدگاه
sepehr_jun 162 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ شما اسپمو یه تعریف بکن برا من این موضوع چه ربطی به مطلب تاپیک داشت؟ سلام بهتر نیست دوستان دیگه اسپم رو تعریف کنند تا ببینیم بقیه مطالب با مطلب تاپیک همخوانی دارد یا خیر؟ چهارما شما همون عرب سوسمارخور بگیر ازت تو سری بخوره با دختر ایرانی ازدواج کردن یه موهبته داشتن موهبتم لیاقت میخواد که خیلیا ندارن ممنون از لطفتون. جهت اطلاعتون عرض کنم: من یک زرتشتی هستم و تارموی گندیده یک دختر پارسی را به 100 تا دختر خارجی نمیدهیم چه رسد به اعراب که ما دل خوشی از اونها نداریم و به شخصه از اعراب متنفرم... امیدوارم بودم همونطور که آقایان نسبت به شوخی خانمها جنبه نشان دادند، خانمها هم جنبه نشان دهند. جمع زنونه بود داری میای تو یه یالا بده بعد بیا در دین من، زن و مرد از همه لحاظ باهم برابرند و اصلا به خاطر نداشتم در جمع خانمهای مسلمان نباید وارد شد بدون گفتن کلمه یاالله. از اینکه به جمع خانمهای مسلمان وارد شدم، پوزش میطلبم. ضمن اینکه عنوان تاپیک مربوط به آقایان بود فکر کنم... 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ سلام بهتر نیست دوستان دیگه اسپم رو تعریف کنند تا ببینیم بقیه مطالب با مطلب تاپیک همخوانی دارد یا خیر؟ ممنون از لطفتون. جهت اطلاعتون عرض کنم: من یک زرتشتی هستم و تارموی گندیده یک دختر پارسی را به 100 تا دختر خارجی نمیدهیم چه رسد به اعراب که ما دل خوشی از اونها نداریم و به شخصه از اعراب متنفرم... امیدوارم بودم همونطور که آقایان نسبت به شوخی خانمها جنبه نشان دادند، خانمها هم جنبه نشان دهند. در دین من، زن و مرد از همه لحاظ باهم برابرند و اصلا به خاطر نداشتم در جمع خانمهای مسلمان نباید وارد شد بدون گفتن کلمه یاالله. از اینکه به جمع خانمهای مسلمان وارد شدم، پوزش میطلبم. ضمن اینکه عنوان تاپیک مربوط به آقایان بود فکر کنم... :jawdrop:شوخی کردی منم با شوخی جواب دادم اونچه که عوض داره گله نداره چرا بهت برخورد دوست من ؟خوبه حالا شکلک گذاشتم وگرنه چی!!!!!!! خوبه والا نمردیم یاد گرفتیم چجوری جنبه شوخی داشته باشیم:w00: 2 لینک به دیدگاه
sepehr_jun 162 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ مشکل از فضای مجازی است که نمیتوانیم به وسیله آن خوب منظور را برسانیم. امیدوارم من را ببخشید... ارادتمند سپهر 1 لینک به دیدگاه
sepehr_jun 162 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ از نظر شما ایرادی داره مهناز جان؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ از نظر شما ایرادی داره مهناز جان؟ نه والا...گفتمم شاید فامیل در بیایم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده