رفتن به مطلب

حديثي از ناپلئون بناپارت ، تعجب نكنيد- كليك كنيد ببينيد+عكس

samaneh66

ارسال های توصیه شده

من بارها دیدم که ناپلئون نزدیک چاهی در پاریس گریه میکرد.

او دعا میکرد که روزی به چاه اصلی در جمکران برسد......

ناپلئون بُت شکن ، بُت بزرگو بشکن..

• Like 15
لینک به دیدگاه

من شنیدم ناپلئون بسیار ولایت مدار هم بوده......

در یکی از جنگ هایش نامه ای از او پیدا شده که ناپلئون آرزو میکرده ای کاش به جای فرمانده لشکر فرانسه،یکی از سربازان کوچک و گمنام اسلام باشد....

• Like 6
لینک به دیدگاه

من شنیدم ناپلئون بسیار ولایت مدار هم بوده......

در یکی از جنگ هایش نامه ای از او پیدا شده که ناپلئون آرزو میکرده ای کاش به جای فرمانده لشکر فرانسه،یکی از سربازان کوچک و گمنام اسلام باشد....

تو چه جيزايي ديدي و شنيدي!!!

چرا زودتر رو نكردي؟ :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
تو چه جيزايي ديدي و شنيدي!!!

چرا زودتر رو نكردي؟ :ws3:

بصیرت به مرور زمان رو میشه،برای همین یک گوهر نابی است که هرکسی از اون بهره مند نیست.

من در سایه اطاعت مطلق از ولایتم به این مرحله رسیدم،شما هم میتونین با گوش به فرمانی مطلق به این اسرار الهی دست یابید. :w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه

بصیرت به مرور زمان رو میشه،برای همین یک گوهر نابی است که هرکسی از اون بهره مند نیست.

من در سایه اطاعت مطلق از ولایتم به این مرحله رسیدم،شما هم میتونین با گوش به فرمانی مطلق به این اسرار الهی دست یابید. :w16:

اسرار الهي چيه بابااااااا

ناپلئونو ميگم :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اسرار الهي چيه بابااااااا

ناپلئونو ميگم :ws3:

چی فکر کردی شما !!!!!!

ناپلئون یک مومن بوده،اگه مجبور نمیشده ریشش را هم نمیزده.

ناپلئون در آخرالزمان باز هم زنده میشود تا جلوی استکبار و صهیونیـــسم بایستد. :w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
چی فکر کردی شما !!!!!!

ناپلئون یک مومن بوده،اگه مجبور نمیشده ریشش را هم نمیزده.

ناپلئون در آخرالزمان باز هم زنده میشود تا جلوی استکبار و صهیونیـــسم بایستد. :w16:

اوه!

توام مياي ديگه؟؟؟

تنهامون نذاري :4chsmu1:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اوه!

توام مياي ديگه؟؟؟

تنهامون نذاري :4chsmu1:

نمیدونم،هنوز بصیرتم در حد حاجی ناپلئون و کربلایی انیشتن نشده،فعلا تهرونی اسی هستم.

اگه مشهدی اسی بشم شاید یه فرجی شد و من هم زنده شدم تا با صهیونیــسم خائن بجنگم.:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
نمیدونم،هنوز بصیرتم در حد حاجی ناپلئون و کربلایی انیشتن نشده،فعلا تهرونی اسی هستم.

اگه مشهدی اسی بشم شاید یه فرجی شد و من هم زنده شدم تا با صهیونیــسم خائن بجنگم.:ws37:

يعني تهرونيا زنده نميشن؟؟؟ :banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه

بابا این که خوبه

من یه تاپیک زده بودم تو مهندسان

سوتی ها ایرانیا بود به اسم تاپیک سوژه خندهاییم ما ایرانیا

یه حدیث از پیامبر گفته بودن که اگر مثلا فلان کار را کنید مثل برق:w58: از روی پل صراط میگذرید...

یکی از برادران پستچی اومد گفت برق یعنی همون رعد برق:w58:از این احادیث زیاده بعد تازه کمم نمیارن خوشم میاد فقط کم مونده حضرت آدم انقلاب ایران رو پیشبینی کرده باشه

میخوای یه چیز بگم همه گوش کنن خواهری مجلس منو ببخشن

.........ولش کن نمیگم:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
بابا این که خوبه

من یه تاپیک زده بودم تو مهندسان

سوتی ها ایرانیا بود به اسم تاپیک سوژه خندهاییم ما ایرانیا

یه حدیث از پیامبر گفته بودن که اگر مثلا فلان کار را کنید مثل برق:w58: از روی پل صراط میگذرید...

یکی از برادران پستچی اومد گفت برق یعنی همون رعد برق:w58:از این احادیث زیاده بعد تازه کمم نمیارن خوشم میاد فقط کم مونده حضرت آدم انقلاب ایران رو پیشبینی کرده باشه

میخوای یه چیز بگم همه گوش کنن خواهری مجلس منو ببخشن

.........ولش کن نمیگم

آخ آره راس میگه :ws47:طرف چقدر تحلیل راجع به برق گفته بود....کلی تفسیرات از خودش در وکرده بود:ws47:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...