تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ سلام به دوستان گلم بچه ها شماها عیدای بچگیتونو بیشتر دوس دارین یا عیدای الانتونو؟چرا؟؟؟ . . . . . . . . من خودم فرقی برام نداره چون از نظرم عید عیددیگه فرقی نداره اما دیشب اخبار با مردم مصاحبه میکرد مردم اکثرا عیدای بچگیشونو دوس داشتن حالا خواستم ببینم نظر بروبچ چیه؟ 15 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ سلام به دوستان گلمبچه ها شماها عیدای بچگیتونو بیشتر دوس دارین یا عیدای الانتونو؟چرا؟؟؟ . . . . . . . . من خودم فرقی برام نداره چون از نظرم عید عیددیگه فرقی نداره اما دیشب اخبار با مردم مصاحبه میکرد مردم اکثرا عیدای بچگیشونو دوس داشتن حالا خواستم ببینم نظر بروبچ چیه؟ عيدي بچگيم با عيدي حالام هيچ فرقي نكرده همش نقدي بوده الانم مقدارش بيشتر شده اما يبار يكي گل سر بهم عيدي داد بدترين عيديم بود ايشششش:w00:من نقد دوست دارم فقط 8 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ منم زياد برام فرقي نميكنه ولي ديگه فك و فاميل بهم عيدي نميدن:w821: بجاش به برادرزادم عيدي ميدن:4chsmu1: منم ميخوام آهان ياد يه خاطره افتادم:4chsmu1: اونموقع كه بچه بوديم خونه هركي ميرفتيم بهمون تخم مرغ رنگي ميدادن يبار زن داييم تخم مرغ نپخته رو رنگ كرد داد بهمون نميدونستم نپختس بعدش رفتيم تو حياط لي لي بازي كنيم:4chsmu1: منم از ترس اينكه بچه هاي ديگه تخم مرغ منو بخورن (جيب هم نداشتم) ديگه گذاشتمش تو پيرنم (فهميدين چ جوري؟؟؟:4chsmu1:) خلاصه وسط بازي خوردم زمين شكمم تخم مرغي شد:ws28: 11 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ من عاشق تک تک روزای بچگیمم اما الان هم عید قشنگه فرقی نمیکنه 8 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ رویه مملکت با شتاب زیادی رو به سوی قهقراست!پس بالطبع هر سال بدتر از پارسال قدیما همه تو یه سطح بودن همه با هم گرم تر بودن محبت بود کم و بیش صداقتی بود ولی به حول قوه الهی و رخت بربستن داور بر حق از این مملکت بسان کویر وحشت!مردمی سطحی نگر شهرت باز و بی محبت پول پرست!بوجود امده که واقعا زندگی رو سخت کرده!تحرکی نشاطی شور هیچی تنها سوژه قابل اشاره در اعیاد ویراژ ماشینهای پولداران و انگشت به دهان ماندن بچه های بخت برگشته که خدا عالم است وصف حالشون رو محصول حکمرانی نظام جهل و جنایت(این قسمت باید تاکید میشد):w00: 11 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ عيدي بچگيم با عيدي حالام هيچ فرقي نكرده همش نقدي بوده الانم مقدارش بيشتر شده اما يبار يكي گل سر بهم عيدي داد بدترين عيديم بود ايشششش:w00:من نقد دوست دارم فقط منم همیشه نقد قبول دارم فدات عیدیتو نگفتم عیدو گفتم. 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ منم همیشه نقد قبول دارمفدات عیدیتو نگفتم عیدو گفتم. قبلانا بهتر بود همه دور هم بوديم يادش بخير بيكامون ميبرديم سيزده بدر دست مامانامون با هم حل ميكردم ما سرگرم بازي بوديمحالا هم شكر بد نيست من عاشقه سيزده بدر رقص دور اتيشم 8 لینک به دیدگاه
هیوا 86 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ بچگي .. وقتي من و باباجونم دوتايي سر سفره هفت سين مينشستيم و منتظر لحظه ي تحويل سال بوديم .. :62izy85: وقتي منتظر بودم باباجونم عيديمو بهم بده 5 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ عیدیای بچگیمو...چون اون موقع ها عید و عیدی معنی داشت...الان دیگه عیدی به ادم نمیچسبه چون اولا عیدا دیگه مثل عیدای قدیم نیست دوما ما بزرگ شدیم و پول و کادو دیگه برامون ارزش دوران بچگی و نداره...اون قدر که بچگی بهمون مزه میداد الان دیگه نمیدونه..... 8 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ سلام به دوستان گلمبچه ها شماها عیدای بچگیتونو بیشتر دوس دارین یا عیدای الانتونو؟چرا؟؟؟ . . . . . . . . من خودم فرقی برام نداره چون از نظرم عید عیددیگه فرقی نداره اما دیشب اخبار با مردم مصاحبه میکرد مردم اکثرا عیدای بچگیشونو دوس داشتن حالا خواستم ببینم نظر بروبچ چیه؟ من کلا همه چیز رو در بچگیم بیشتر دوس داشتم چون کوچکترین چیزها برام لذت بخش بود حالیمون نبود اطرافمون چی میگذره فقط جنبه های مثبت رو میدیدیم 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ عیدهای گذشته اصلا قابل مقایسه با الان نیست...... به هیچ وجه اون صمیمیت گذشته بین همسایه ها و اقوام در کار نیست..... گرد دروغ و بداخلاقی به مردم هم رخنه کرده. 8 لینک به دیدگاه
AmirVet 695 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ سلام به دوستان گلمبچه ها شماها عیدای بچگیتونو بیشتر دوس دارین یا عیدای الانتونو؟چرا؟؟؟ . . . . . . . . من خودم فرقی برام نداره چون از نظرم عید عیددیگه فرقی نداره اما دیشب اخبار با مردم مصاحبه میکرد مردم اکثرا عیدای بچگیشونو دوس داشتن حالا خواستم ببینم نظر بروبچ چیه؟ عید های بچگیمون؟ مگه الان بزرگ شدیم ؟ 5 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ عید های بچگیمون؟مگه الان بزرگ شدیم ؟[/QUOT نمیدونمممممممممممممممممممممممم 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ قبلانا بهتر بود همه دور هم بوديم يادش بخير بيكامون ميبرديم سيزده بدر دست مامانامون با هم حل ميكردم ما سرگرم بازي بوديمحالا هم شكر بد نيست من عاشقه سيزده بدر رقص دور اتيشم لا اله الا الله....... یکی بیاد جلوی این جوجه را بگیره،مرتبا ترویج بی بند و باری میکنه..... تا دیروز تبلیغ داشتن دوست پسر میکرد،حالا داره تبلیغ رقصیدن دور آتش میکنه...... 8 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ نفسی که از مکانی پر اجیل و میوه و کانونی گرم بیرون بیاد عاقبتش انحطاط است 4 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ واسه منم قابل مقایسه نیست.... آدما همون آدمان...مهربونیا...صمیمیتا...همه همونه:mornincoffee: ولی ما دیگه نه سیزده بدر میریم....نه عید دیدنی خونه ی کسی....خونه ایم و آجیل میخوریم....تقصیر کیه...نمیدونم 4 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ واسه منم قابل مقایسه نیست.... آدما همون آدمان...مهربونیا...صمیمیتا...همه همونه:mornincoffee: ولی ما دیگه نه سیزده بدر میریم....نه عید دیدنی خونه ی کسی....خونه ایم و آجیل میخوریم....تقصیر کیه...نمیدونم چرا نمیرین؟؟ لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ قديم ها لحظه شماري بود براي عيد زيبايي بهار ولي متاسفانه حالا دوست داريم اگه اومد زود بره چون واقعا همه رسم هاي قشنگ شو گرفتن حتي لحظه سال تحويل بايد بصورت عربي دعا كرد 4 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ من عیدی بچگی هام رو خیــــــــــلــــــــــی بیشتر دوست داشتم الان عیدی ها فقط نقدیه و تنها نشونه یه رسمه خب این به نظرم جالب نیست اما عیدی غیرنقدی باعث می شه که طرف بیشتر بهت فکر کنه و این حس رو بهم می داد که حتما خیلی دوستم داشته که رفته دنبال فلان چیز برام گشته البته در حال حاضر هم افرادی که بهشون احساس خاصی دارم هنوز هم برام هدیه مورد علاقه ام رو تهیه می کنن اما باقی نقدی حساب می کنن . 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده