setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ منکه بیرونم نمیرمممممممممممممم :4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ ااا! این تاپیک پارسالیه که اپ شده 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ امیدوارم دیوار حاج آقا محمدی رنگ نخورده باشه که بعد فحش بده فقط اکلیل سرنج 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ امیدوارم دیوار حاج آقا محمدی رنگ نخورده باشه که بعد فحش بدهفقط اکلیل سرنج تو با این سنت میری ترقه بازی؟ 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ ما فردا شب برنامه داریم تو خانه تاریخی طباطبایی ها یه برنامه مختصر که ترتیب دادیم به کمک مرکز رشد دانشگاه کاشان....برنامه نمایش طنز هست....موسیقی سنتی زنده داریم.......آجیل.....میوه.......آش......مراسم باستانی آتش بازی جای همتون خالی ولی هر کس بیاد کاشان میبرمش اونجا خیلی خوش میگذره عکساش هم بعدش میام واستون میزارم اینجا :icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ تو با این سنت میری ترقه بازی؟ مگه چیه خودل باید جوون باشه که هستمحل به آتیش پاره نیاز داره که من وظیفم میدونم حضور پیدا کنم ما فردا شب برنامه داریم تو خانه تاریخی طباطبایی ها یه برنامه مختصر که ترتیب دادیم به کمک مرکز رشد دانشگاه کاشان....برنامه نمایش طنز هست....موسیقی سنتی زنده داریم.......آجیل.....میوه.......آش......مراسم باستانی آتش بازی جای همتون خالی ولی هر کس بیاد کاشان میبرمش اونجا خیلی خوش میگذره عکساش هم بعدش میام واستون میزارم اینجا :icon_gol: این الان مختصره؟ باریکلا،درود بر شماولی یه دوتا فشفشه روشن کن هادی، از این بی خطرا 6 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ مگه چیه خودل باید جوون باشه که هستمحل به آتیش پاره نیاز داره که من وظیفم میدونم حضور پیدا کنم این الان مختصره؟ باریکلا،درود بر شماولی یه دوتا فشفشه روشن کن هادی، از این بی خطرا من خودم منبع مواد محترقم...خواستی بوگو واست بفرستم 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ من خودم منبع مواد محترقم...خواستی بوگو واست بفرستم ا؟تازه میخواستم بگم بشینید دور هم نون ببر کباب بازی کنید،که اینو گفتی اصلا دگرگونم کردی نه از اونا که تو موخوای بفرستی به درد من نیمیخوره 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ ا؟تازه میخواستم بگم بشینید دور هم نون ببر کباب بازی کنید،که اینو گفتی اصلا دگرگونم کردینه از اونا که تو موخوای بفرستی به درد من نیمیخوره کبریت می خوا بفرستم روشن کنی فوت کنی؟ یه جک یادم افتاد:یه روز یه کبریته سرشو می خارونه آتیش می گیره:164: 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ کبریت می خوا بفرستم روشن کنی فوت کنی؟ یه جک یادم افتاد:یه روز یه کبریته سرشو می خارونه آتیش می گیره:164: برا خودتمیام همون جا یه کاریت میکنم که نتونن تشخیص بدن خودتی یا امیرکبیر یخ کنی:cryingf: لرز گرفتم هادی با این جُکت 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ حیفه این رسم و رسومات قشنگ که نابودش کردیم من که خیلی دوست دارم اینجور مراسم رو د رکنار هموطنای زرتشتیم باشم چون مراسمشون اصیله چیزی که ما یادمونه از چهارشنبه سوری جنگ بین محله ها بود که اخرش کل خیابون رو دودای رنگی میگرفت البته فقط کسایی که ارزوی مرگ داشتن تو اون جاها پیداشون میشد کاش بجای این وسایل احمقانه که بین ما پخش شد این مراسم یه طوری برگزار میشد که هم تعاون و کار گروهی و هم حس میهن پرستی و حفظ میراث کهن چندین هزار ساله در ما نهادینه میشد باو نمیکنید ولی من وقتی این مراسم چینیا یا جشنای کشورای دیگه رو میبینم که به صورت گروهی و دسته جمعی تو خیاباونا با همون روشهای سنتی و زیبا برگزار میشه داغون میشم تقریبا ما برای هر ماه یک جشن باستانی داریم علاوه بر نوروز و چهارشنبه سوری و شب یلدا و اینها ........... چقدر مکان باستانی و فرهنگی تو این کشور هست که میشه این جشنها رو به صورت باشکوه تو اینجاها برگزار کرد حداقل نتیجش اینه مردمون روحیه ی شادی پیدا میکنن بگذریم به جشنمون برسیم 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ برا خودتمیام همون جا یه کاریت میکنم که نتونن تشخیص بدن خودتی یا امیرکبیریخ کنی:cryingf: لرز گرفتم هادی با این جُکت اگر خودم باشم که خوبه اگر امیرکبیر هم باشه که دیگه چه بهتر پتو می خوای حمید؟دورت بگیری؟یکی ازون کبریتا رو روشن کن گرم شی جک بگم بازم؟ 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ اگر خودم باشم که خوبه اگر امیرکبیر هم باشه که دیگه چه بهترپتو می خوای حمید؟دورت بگیری؟یکی ازون کبریتا رو روشن کن گرم شی جک بگم بازم؟ شیطونه میگه برم بترکونمش که همون بغل امیرکبیر چالش کنن ها:w74: نه دیگه جُک نگو اون جُک یادته؟یه روز یه آبادانی و 2 تا دیگه میخواستن دیوار خراب کنن؟یادش بخیر 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ شیطونه میگه برم بترکونمش که همون بغل امیرکبیر چالش کنن ها:w74:نه دیگه جُک نگو اون جُک یادته؟یه روز یه آبادانی و 2 تا دیگه میخواستن دیوار خراب کنن؟یادش بخیر آره یادش بخیرتو هنوز یادته عجب حافظه ای داریا 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ آره یادش بخیرتو هنوز یادته عجب حافظه ای داریا آره دیگه،داستان چرا قوه 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ «آتيل ماتيل ، چرشنبه *بختيم آچيل ، چرشنبه» شعر مورد علاقه دختران جوان در آذربایجان است كه در آرزوی پريدن از روی آتش «چهارشنبه سوری» لحظهشماری میكنند. مفصل ترین مراسم ، متعلق به آخرین چهارشنبه سوری است که در آن شب حتماً برنج سفید پخته و به همراه آجیل و شیرینی بر سفره می گذارند. شاربازی مخصوص این مناطق است که در شب چارشنبه سوری با پرتاب شار به آسمان، مردم را برای تماشای ستاره های سرخ به خرمن ها می کشاند. «شال سالاماخ» در واقع یكی از شاخصههای چهارشنبه سوری در آذربايجان شرقی است كه استاد شهريار نيز در منظومه «حيدربابای» خود با عنوان «شال سالاماخ» یاد میكند. پسران جوان یا نوجوان شالی برداشته و از سوراخ بالای بام خانه ( که عمدتاً برای تعویض هوا و خارج شدن دود تنور تعبیه شده) شال خود را پایین می اندازند. صاحبخانه نیز به فراخور حال خود، مقداری آجیل، شیرینی یا تخم مرغ در گوشه شال می بندد تا پسر آن را بالا بکشد. چنانچه پسر، خواهان دختر خانواده باشد، شال را بالا نمی کشد. چنانچه خانواده ی دختر راضی باشد، نشانه ای از دختر را به شال می بندند. رسم شال اندازی در بیشتر نقاط آذربایجان رایج بود و هنوز هم در بعضی از روستاها انجام می شود. 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ ببخشید میشه من مممد ادمین رو اتیش بزنم و بقیه از روش بپرند 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ آتیش بازی و ترقه بازی دوست دارم ولی نمی دونم چرا جای ما بچه های 5 ساله ترقه بازی می کنن و بقیه می رقصن 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ اوهوم یادش بخیر قبلا که ازینا میخریدیم هرچی نزدیک 4شنبه سوری میشدیم گرون تر میشد جالبش این بود که فردای چهارشنبه سوری قیمتش 1 دهم میشد یادش بخیر اون قدیما 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ تجلی ظهور در چهارشنبه آخر سالحضور شما ملت عزیز مشت محکمی بر دهان یاوه گویان خواهد بود. با ماشین که ریسکش بیشتره! میری رو هوا! مگه بمب می اندازن که بریم رو هوا نهایت شیشه ماشین میشکنه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده