Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ چرا نتونم. یکی از کارهای سنگین بنده به عنوان یک عالم ربانی،خواندن نماز بر سر میت است..... از بس خوندم واسم عادی شده،به ما پول بدن،با کله میریم تو قبر. 8 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ چرا نتونم. یکی از کارهای سنگین بنده به عنوان یک عالم ربانی،خواندن نماز بر سر میت است..... از بس خوندم واسم عادی شده،به ما پول بدن،با کله میریم تو قبر. 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ چرا نتونم. یکی از کارهای سنگین بنده به عنوان یک عالم ربانی،خواندن نماز بر سر میت است..... از بس خوندم واسم عادی شده،به ما پول بدن،با کله میریم تو قبر. نماز میت چن رکعته حاجی 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ نماز میت چن رکعته حاجی بستگی به میتش داره !!!!! 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ بستگی به میتش داره !!!!! مثلا سردار فیروزآبادی چن رکعت می بره 5 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ پیشنهاد بنده این هست که یه سر به محل ارامگاه ایندتون برین و اگه تونستین فریضه دینی مرده شوری رو به جای اورید باشد که ترستان بریزد و راه راست را بیابید(ایا من از این قاعده مستثنا هستم!؟) 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ مثلا سردار فیروزآبادی چن رکعت می بره نه نه نه....... نمیتونم،اینقدر نورانیه که از طلوع آفتاب تا نیمه شب شرعی باید دولا راست شم..... 4 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ پول بدید .با کمال میل اینکار را میکنم.یک شب که سهله 2 هفته هم حاظرم.فقط پولش خوب باشه یعنی حاضری تو قبرستون زندگی کنی؟؟ چقدر بدیم بری یه شب لالا کنی؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ اونجا هم مثل جاهای دیگه هست. مثل اینکه یه شب تو جنگل تنها باشیم یا یه شب کنار دریا باشیم. فقط یه مشکلی هست. ترس از تنهایی یا ترس از تنها موندن تو یه جای بزرگ و خلوت یا ترس از تاریکی مطرح نیست. ترس از چیزیه که ممکنه هر لحظه ببینی داره حرکت میکنه و آروم آروم به سمتت میاد ... اوههههههههههههههه آره،من که سکته میکنم!!!!با اینکه تازگیا ترسم از کسی که مرده کمتر شده!!!! 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ نه نه نه....... نمیتونم،اینقدر نورانیه که از طلوع آفتاب تا نیمه شب شرعی باید دولا راست شم..... نمیری تو!!!!خیلی باحالی :ws28::ws28: 3 لینک به دیدگاه
مجيد 56 856 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ آیا میتونین 1 شب توی 1 قبر تو قبرستون بخوابین؟؟؟اون موقع چه حسی دارین؟؟؟ فکر کردن بهش چه احساسی بهتون میده؟؟؟؟ منتظر جواب هاتون هستم!!!ممنون! براي چند لحظه ميتونم تحمل كنم ولي فكر نكنم بتونم تا صبح تحمل كنم چون بدنم خارش ميگيره خيلي هم بدنم حساس هستش در ضمن فكر ميكنم به من احساس سبكي دست بده 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ یعنی حاضری تو قبرستون زندگی کنی؟؟چقدر بدیم بری یه شب لالا کنی؟؟؟؟؟ برای پول اره.چرا که نه. البته باید پولش خوب باشه. هر چی بیشتر بهتر 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ مشکل من فقز با جک و جونورای زیر خاکه! وگرنه میشه با بقیه اش کنار اومد! 5 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ بابا بیخیال حالا برا چی برم تو قبر بخوابم !!! به موقعش چه بترسیم چه نترسیم میبرنمون :banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ برای پول اره.چرا که نه.البته باید پولش خوب باشه. هر چی بیشتر بهتر من عیدی هام رو جمع میکنم بعد عید یه شب برو لالایی کن!!! لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ مشکل من فقز با جک و جونورای زیر خاکه! وگرنه میشه با بقیه اش کنار اومد! اووووووووووه به این فکر نکرده بودم!!! من متنفرم از جونور!!!!!فکر کنم من اگه بخوابم تو یه قبر بیشتر به خاطر ترس از جونوراش سکته کنم 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ اووووووووووه به این فکر نکرده بودم!!!من متنفرم از جونور!!!!!فکر کنم من اگه بخوابم تو یه قبر بیشتر به خاطر ترس از جونوراش سکته کنم دقیقا من هم! مخصوصا عنکبوتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت 1 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ حالا دور از شوخي بعضي از اونايي كه پيشانيشون قالب فيت جاي مهر هست ا اين كار ها انجام ميدن بعدا بعنوان دفاع از ارزشها پدر ملت و در ميارن با اونكه ميدونن تو همين يه وجب جا بايد بخوابن و هر كي هم از كنارشون رد كه شد يه اه و نفرين نثار ان روح نيامرزيدشون مي كنن 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ آیا میتونین 1 شب توی 1 قبر تو قبرستون بخوابین؟؟؟ اون موقع چه حسی دارین؟؟؟ فکر کردن بهش چه احساسی بهتون میده؟؟؟؟ منتظر جواب هاتون هستم!!!ممنون! نمیتونم میترسم و سکته میکنم فکرش یاد مردن منو مینداره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده