Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ خوب اخه میشه ادم متاهل باشه خلوص نیت داشته باشه ، مثلا من برم مسافرت اقامون!! با خلوص نیت میاد . مجلی نیست :icon_pf (34): فقط شاید من بفهمم بکشمش آقایون عاشق اینجور خلوص نیت ها هستن! 3 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ آقا و خانوم نداره.شما هم میتونی عضو بشی. اگر مجرد باشی باید با اذن پدر ازدواج موقت کنی! ولی معلوم نیست اصلا کی به کیه تو این سایت! اصلا معلوم نیست کسی اون جمله رو میگه یا نه! چون نظارتی وجود نداره! شرمنده جیمی جان . مستر نوری همدانی گفته اذن ددی نمیخاد . دختر عاقل و بالغ میفهمه میتونه صیغه شه . البته فقط تو این مورد میفهمه بعدش همشو اقاشون باید اجاره بده !! 7 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ شرمنده جیمی جان . مستر نوری همدانی گفته اذن ددی نمیخاد . دختر عاقل و بالغ میفهمه میتونه صیغه شه . البته فقط تو این مورد میفهمه بعدش همشو اقاشون باید اجاره بده !! بعد بگین آزادی نیست تو این مملکت! 3 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ چی گیرشون میاد ؟ دنبال ثوابش که نیستن ! 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ آزادی نزدیک به حد مطلق همین الان میخاستم بنویسم جات خالیه اینجا . شرمنده اسپم شد . 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ شرمنده جیمی جان . مستر نوری همدانی گفته اذن ددی نمیخاد . دختر عاقل و بالغ میفهمه میتونه صیغه شه . البته فقط تو این مورد میفهمه بعدش همشو اقاشون باید اجاره بده !! :w58: عجب فتواهایی امشب من می شنوما اینجوری که همه چی قاطی پاتی میشه 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ چی گیرشون میاد ؟دنبال ثوابش که نیستن ! فکر نکنم کسی توی اون لحظات به فکر ثواب باشه! 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ میبینم که زدی تو کار تاپیکای 50 صفه ای:ws28: ببخشید فقط یه سوال دارم!.....مگه دخترم میتونن صیغه کنن!!!!!:w58: مگه نديدي فتواي جديدو؟:4chsmu1: براي اينكه جوونا مشجا مالي دارن و نمتونن ازدواج كنن و براي اينكه دخترا به گناه كشيده نشن بي اجازه پدر ميشه:smiley (18): 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ میبینم که زدی تو کار تاپیکای 50 صفه ای:ws28: تازه میفهمم چه حالی میکنی با اون تاپیکات! ببخشید فقط یه سوال دارم!.....مگه دخترم میتونن صیغه کنن!!!!!:w58: معصومه توضیح کاملشون داد! 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ مگه نديدي فتواي جديدو؟:4chsmu1: براي اينكه جوونا مشجا مالي دارن و نمتونن ازدواج كنن و براي اينكه دخترا به گناه كشيده نشن بي اجازه پدر ميشه:smiley (18): :jawdrop:نههههههههههههههههه!!!!!!!! نشنیده بودم!:jawdrop: پس هیچی دیگه!:icon_pf (34): الان واقعا موندم چی بگم!:imoksmiley: 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ :w58: عجب فتواهایی امشب من می شنوما اینجوری که همه چی قاطی پاتی میشه همه چی قاتی پاتی هست! 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ همین الان میخاستم بنویسم جات خالیه اینجا . شرمنده اسپم شد . :girl_blush2: اجازه پدر برای عقد دائم لازمه 5 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ :w58: عجب فتواهایی امشب من می شنوما اینجوری که همه چی قاطی پاتی میشه اذن از لحاظ قانون ایرانه . خیلی دیگه از مراجع گفتن لارم نیست . الادن داشتم میسرچیدم چون شک کردم دیدم هستن کسای دیگه که میگن لارم نیست . اقای بهجت به اون گیری هم گفته لازم نیست ولی ثواب داره :jawdrop: 5 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ آقا و خانوم نداره.شما هم میتونی عضو بشی. اگر مجرد باشی باید با اذن پدر ازدواج موقت کنی! ولی معلوم نیست اصلا کی به کیه تو این سایت! اصلا معلوم نیست کسی اون جمله رو میگه یا نه! چون نظارتی وجود نداره! مگه زیر نظر وزارت ارشاد نیس؟:JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ اذن از لحاظ قانون ایرانه . خیلی دیگه از مراجع گفتن لارم نیست . الادن داشتم میسرچیدم چون شک کردم دیدم هستن کسای دیگه که میگن لارم نیست . اقای بهجت به اون گیری هم گفته لازم نیست ولی ثواب داره :jawdrop: آیت الله بهجت...گیری نه!سخت گیرن ایشون 3 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کامل توضیح داده !!!!! 4 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ آیت الله بهجت...گیری نه!سخت گیرن ایشون من نظر شخصیمو گفتم . 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ مگه زیر نظر وزارت ارشاد نیس؟:jc_thinking: زیر نظر وزارت ارشاد نیست ولی مجوز داره. ضمن اینکه هرکسی میتونه عضو سایت بشه. دیگه توی ادامه ی روابط کسی نظارت نمیکنه! چون صیغه فکر کنم یه جمله بگی کافیه! نیاز به خطبه خون نداره. 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ من نظر شخصیمو گفتم . بهرحال احترام واجبه! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده