Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ از Waffen و RAPUNZEL عزیز تشکر میکنمبحث خوبیو راه انداختین :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
vahik 514 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ :icon_gol: Waffen جان حالا چرا با RAPUNZEL مواضع متقابل به هم میگرفتین؟ 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ waffen جانحالا چرا با rapunzel مواضع متقابل به هم میگرفتین؟ خوب اولش به نظر میومد که این دوستمون یکم با دید بدی به قضیه نگاه میکنه... من فکر میکردم که برخوردش با این مسئله یکم تنده... برای همین اول بحث به اون شکل بود... ولی خوب بعد نظرات به هم نزدیک شد و بحث تقریبا به تعادل رسید... 4 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ از Waffen و RAPUNZEL عزیز تشکر میکنمبحث خوبیو راه انداختین حرف دل بود قابل شمارو نداشت:persiana__hat: Waffen جانحالا چرا با RAPUNZEL مواضع متقابل به هم میگرفتین؟ چون دقیقا منظورم رو متوجه شدن بنابر این سلوک کردیم البته قبول دارم لحن اولیم یکم تند بود ولی اصل رو میرسوند چیه بابا یه بارم دو نفر تو این انجمن اینجوری:w13: نمیشن چشم ندارین ببینین:w589: 5 لینک به دیدگاه
vahik 514 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ حرف دل بود قابل شمارو نداشت:persiana__hat: چون دقیقا منظورم رو متوجه شدن بنابر این سلوک کردیم البته قبول دارم لحن اولیم یکم تند بود ولی اصل رو میرسوند چیه بابا یه بارم دو نفر تو این انجمن اینجوری:w13: نمیشن چشم ندارین ببینین:w589: نه بابا من که خوشم اومد و تشکر کردم که 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ حرف دل بود قابل شمارو نداشت:persiana__hat: چون دقیقا منظورم رو متوجه شدن بنابر این سلوک کردیم البته قبول دارم لحن اولیم یکم تند بود ولی اصل رو میرسوند چیه بابا یه بارم دو نفر تو این انجمن اینجوری:w13: نمیشن چشم ندارین ببینین:w589: :icon_gol::icon_gol: منطقی بحث کردید بدون کمترین بی احترامی واین جای تقدیر داره از جفتتون:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ :icon_gol::icon_gol: منطقی بحث کردید بدون کمترین بی احترامی واین جای تقدیر داره از جفتتون:icon_gol: از 2تا انسان متمدن ایرانی کمتر از این هم انتظار نمیره اینم از طرف من واسه 2تاییتون 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ از 2تا انسان متمدن ایرانی کمتر از این هم انتظار نمیره اینم از طرف من واسه 2تاییتون خیلی خوبه که آدمها بتونند منطقی بحث کنند ....... 3 لینک به دیدگاه
vahik 514 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ Waffen و RAPUNZEL عزیز دوستان خوششون اومده به هم تبریک بگین 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ :icon_gol::icon_gol: منطقی بحث کردید بدون کمترین بی احترامی واین جای تقدیر داره از جفتتون:icon_gol: ممنون لطف دارین . منطقی بحث کردن هیچ کاری نداره منتهی انگار ما (کلا میگم بر فرض خود بنده)گاهی اوقات خودمون بی منطق بودن رو انتخاب میکنیم از 2تا انسان متمدن ایرانی کمتر از این هم انتظار نمیره اینم از طرف من واسه 2تاییتون نظر لطف شماست.مرسی Waffen و RAPUNZEL عزیزدوستان خوششون اومده به هم تبریک بگین چشم به دوست خوبمWaffen به عنوان یه هموطن صبور و با شخصیت و منطقی تبریک میگم 2 لینک به دیدگاه
vahik 514 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ به هر ترتیب از همه کسانی که تو بحث شرکت کردن مخوصا از Waffen عزیز و RAPUNZELگرامی مجددا تشکر میکنم بحث خوب و باحالی راه افتاد من که حال کردم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده