شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ این روزهـــــا عجیب دلم آغوش ممنوعه ای را میخواهد که شرعی بودنش را فقط من میدانم و خـــــــدایم... 5 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ عشق تو شوخی زیبایی بود که خداوند با قلب من کرد! زیبا بود اما شوخی بود!حالا... تو بی تقصیری! خدای تو هم بی تقصیر است! من تاوان اشتباه خود را پس میدهم! تمام این تنهایی "تاوان جدی گرفتن آن شوخی"است 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بگذار بگویند خسیسم من دوستت دارم هایم را الکی خرج نمیکنم جز برای مهربانی خودت . . . 2 لینک به دیدگاه
volc@no 109 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اي هميشگي ترينم... تمام فعل هاي ماضي ام را ببر چه درگذر باشي چه نباشي براي من... استمراري خواهي بود 3 لینک به دیدگاه
volc@no 109 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خوشــبختي هايم را با عجله در ســرنوشــتم نوشته بودند بد خط بود ، روزگــار آنها را نتوانست بخواند ... ! 2 لینک به دیدگاه
volc@no 109 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ از " نبودنـــــت " دلگير نيستم... از اينکه روزگاري " بـــــــودي " دلگيرم... 3 لینک به دیدگاه
volc@no 109 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دلتنگـي، پيچيــده نيســت؛ يک دل.. يک آسمان.. يــک بغــض .. و آرزوهــاي تـَـرک خـورده ! به همين ســادگـي ...! . 2 لینک به دیدگاه
volc@no 109 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ برايم تعريف کن... "هرگزفراموش نشدن" چه حالي دارد؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
volc@no 109 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مداد را برداشتي طرح مرا نه آنگونه که ھستم ھمان گونه که ميخواستي کشيدي تمام بھانه رفتنت ......اين است که عوض شده ام مداد را بر مي دارم طرح تو را ھمان گونه که ھستي مي کشم مي تواني بروي ..... 4 لینک به دیدگاه
volc@no 109 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ از کوير آمده ام چشمم از خاطره ريگ پُر است ابر من باش و دلم را بتکان 2 لینک به دیدگاه
volc@no 109 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ از حــال مــن ميپـرســي . . . ؟ نفـس ميـکشــم تــا کــه جــاي مــرده هــا خــاکـم نکننــد ايــن گــونـه اســت حـــال مــن چيــزي نــپـرس..... 2 لینک به دیدگاه
volc@no 109 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ حال دلم ابري است اما باران نميبارد بغض خاطراتت راه گلو را بسته 3 لینک به دیدگاه
volc@no 109 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چقــدر زياد دلــــــم مي خواهد . . . کسي باشد بپرسد : " خـــــــوبي " ...... ؟؟!! 3 لینک به دیدگاه
volc@no 109 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هنوز واسم تو تنها آرزومي هنوز واست تنگ ميشه هر شب دلم 6 لینک به دیدگاه
volc@no 109 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ همين که سرت را روي شانه ام مي گذاري ... و به خواب مي روي... آرامش آوار مي شود روي دلم يکهو... لحظه هاي روشن با تو بودن... کاش تمام نشود... 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چقدر بده که تو.. میتونی خودتو خر کنی..داغون کنی..بدبخت کنی.. اما نمیتونی خودتو بغل کنی..آروم کنی..از تنهایی در بیاری..! اینم شد زندگی..!؟؟ 6 لینک به دیدگاه
volc@no 109 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دل فقــــط دل تـــــو!! دل مــن کـــه دل نيـــست... يـا ميشـکنــه يـــا ميگيـــره يـــــا تـــنگ مـــيشـــه فقطــ هميـــــن 8 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کاش ! کمی از دیوانگی من سهم تو بود … تا این قدر منطقت را به رخم نمی کشیدی ! 8 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تمام گردش زمین،برای رسیدن به لحظه ای بود،که شعرهامان،در کلمه ای،همدیگر را قطع کنند....تو....از آن سمت زندگی من،به دنیا آمده ای! 5 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شیشه دل را شکستن احتیاجش سنگ نیست؛ این دل با نگاهی سرد پرپر می شود، باخودم عهد بستم بار دیگر که تورا دیدم ... بگویم از تو دلگیرم ولی باز تورا دیدم و گفتم : بی تو میمیرم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده