Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ می توان پر کرد... فاصله هایی بلــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــند را... با یک پیام ساده و کوتاه... کافیست بنویسی : "دوستت دارم..." 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ در ازل بست دلم با سر زلفت پیوند تا ابد سر نکشد وز سر پیمان نرود 1 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ من یاد خوش دوست به دنیا ندهم لبخند خوشش به حور رعنا ندهم گر یاد کند مرا هر از گاهی چند گرد رخ او به چشم بینا ندهم 1 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ زندگی قصر دل انگیز خیال ... زندگی زمزمه گرم جهان ... زندگی بوی دلاویز وصال ... زندگی آینه پاک زمان ... درنگاه گل سرسبز وجود ... در دل شادی و شور ... در سراپرده ایی از بود و نبود ... زندگی رسم خوش عاطفه هاست ... گردش چرخ حیات ... تپش قلب زمین ... انعکاس گل نورانی مهر ... بر بلندای تن آینه ها ... زندگی خنده زیبای امید ... برشب تیره یأس ... تابش نور خدا ... بر دل مرده خاک ... زندگی سنبل عشق ... زندگی شادی و شوق ... زندگی یکسره پیوند و صفاست ... زندگی ... 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ شـايد اين صفحه همان پنجره ی رويايي است كه من از شيشه ی شفاف لغات روي زيباي تو را مي بينم!! گاه تابيدن مهتاب حضور و نسيمي كه معطر به تو و شادابي است مي خورد بر تن اين پنجره ي رويايي واژه ها مي خوانند غزل مستي تو شعر بيتابي من و گل هر كلمه رنگ عشقي دارد! كه در انديشه من رنگ چشمان تو است! اي صدايت پر از آرامش روح و دلت آينه ی پاك وجود باورت هست كه من نغمهء وصل تو بر لب دارم؟ و به ياد نامت همه شــب تا به سحر بيدارم؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ اگر تمام دردهاي عالم را نردبان كني ، دستت به سقف دلتنگي هاي من نمي رسد. 6 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ یعنی ما کار وبار نداریم هی بیام اینجا و بگم دوستت دارم .. اگه نگفتم چی ؟؟ !!!!:vahidrk: لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ از چند بهار تا چند بهار... تکرار کنم بهانۀ بودن را؟ 7 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ دوست دارم بگم هیچ وقت انقدر فراغت نداشتم .... هیچ وقت انقدر اروم نبودم ممنون از این تنهایی ارامش بخش کاش زودتر این همه تنها میشدم برو تا جایی که میشه دور تر شو ....دور تر و دور تر من ارومم 8 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ پلک که می گشایی بهار تکرار می شود. 8 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ صحبت از جمع و تفریق شد....ذهنم نتوانست حل کند....ماند.... ماند و با سر انگشتان دستم...برای خود حساب کرد که....یکی من....یکی تو...یک ما.....وبعد از ما..دیگر چیزی نگفت... 9 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ تو و خاطراتـت و چـشـمانـت و دسـتانـت و لـبـخندت و اشـکـت .... چـــنــدنــفـــر بـــه یــک نـــفــــر .. ؟؟! 8 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ گفت : چه می کنی با غصه هایت گفتم: زندگی . 8 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ نوبت به عاشقانه ها که می رسد واژه ها برای رسیدن به تــــو از هم پیشی می گیرند....... 9 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ مرا تو بی سببی نیستی به راستی صلت کدام قصیده ای ای غزل؟ 7 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ عاشق نیستم، شاعرم. فقط نمی دانم چرا وقتِ نوشتن از تو بال درمی آورم! 7 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ به وسعت قلب کوچکم دوستت دارم...شاید کم باشه...اما بدان قلب آدمی تمام زندگی اوست. 9 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ جعبه خیالم را روبان پیچی کردم....برای تقدیم به نگاهت.... می دانم...که رد خیالم را تا واقعیت پی می گیری....تا بر دلم بنشینی.... 7 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ بی تو اینجا آفتابگردان صبحی ابریام. 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده