lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ دوستان واقعی مثل صبح میمونن...نمیشه تموم روز داشتشون ولی مطمئنی که فردا...هفته بعد...سال بعد...تا ابد هستند 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ اینجا نوشتن و حتی دوست داشتن جرات می خواد.... من جراتش رو ندارم.... اگه روزی تجربش کردم می نویسم..... 8 لینک به دیدگاه
Angel-Angel 538 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ دلتنگم اما تو را طلب نمیکنم...نه اینکه بی نیازم ... صبورم.. 6 لینک به دیدگاه
Angel-Angel 538 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ دلتنگی ... دلتنگی ... همانند سربازی که تازه از جنگ بازگشته محتاج نوازش دست هایت هستم باور کن که دلتنگی ... دلتنگی ... دلتنگی مرگ تدریجی ست !!! 11 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ یه وقتایی لازمه یکی کنارت باشه...نه کاری بکنه و حرفی نزنه ….فقط باشه………! 20 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ غوغای تنهایی است در غیبت یک حسّ بارانی. 10 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ آمدی...به قدر یک نوشته...به قدر یک سلام...و پرسیدن حال دل..... همین بس بود که از خود...بی خود شوم....برای یک لحظه...یک آن...... و جماعت در شگفتن...که چیست این حس..... 14 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ پشت این بـغض ، بیدی لرزان نشسته ... کــــه خیـــال میکرد بـــا این بـــادهــــا نمیلرزد !...... 16 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ گذر تک تک ثانیه های سپری گشته ی عمرم به قدیمی شدن دوستیت می ارزد... 8 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ صدایی که از جیب پالتوی من می آید از آن ِ هیچ موبایل ِ نداشته ای نیست دستان ِ نیمه آهنی ِ من است که دارد از فرط ِ بی کسی / زنگ می زند 10 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ امشب میخوام برای تو یه فال حافظ بگیرم... اگر که خوب در نیومد... به احترامت بمیرم................................ 3 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ کاش بودی تا دلم تنها نبود تا اسیر غصه فردا نبود... کاش بودی تا فقط باور کنی... بی تو هرکز زندگی زیبا نبود... 5 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ چوب کبریت های نیمه سوخته و چشم هایی ... در حسرت دوباره دیدنت. به امتحانش می ارزید ولی ای کاش قصه های زمان کودکی بر اساس واقعیت بود!!! 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ هر چقدر می گردم دنبال دلیل...یا بهانه ای برای گفتن.... پیدا نمی کنم بهانه ای.... این ناتوانی من را پایه خجالت نزار...با اینکه این پا و آن پا می کنم.... من سرپا حسم از آن جمله که تو از لبانم می خواهی بشنوی....لبریزم از آن حس.. 8 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ اگه یه روز بگم از این حکایت...که به تو کردم عادت...دلم پیش دلت مونده تو زندون رفاقت..... 6 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ با گلویی که مذاب است غمش گاه یاد تو می افتم ای شمع! گریه های ابدی دارم من. 7 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ کسی نیست بیـــــــا زندگی را بدزدیم. آن وقت میان د دیدار قسمت کنیم. . . . . بیـــــــــا آب شو مثل یک واژه در سطر تنهایی ام بیـــــــــا ذوب کن در کف دست من جرم نورانی عشق را 7 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ سلاخی میگريست به قناری کوچکی دل باخته بود. شاملو 6 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ من عاشق ادمام . همه ادما ادما عاشق هم باشین 8 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ ... اين سه تا نقطه را برای تو گذاشتهام هميشه اينها نشانهی سانسور نيست، هزار حرف و تصوير و خاطره در آن خوابيده 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده