Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ تو با چشم هایت عاشق میشوی و من با گوش هایم منع ات نمیکنم از دیدن زیبا رویان دیگر فقط گاهی به یادم آور که بهترینت هستم 14 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ بهار چشمهای تو بود پلک میزدی شکوفه میریخت. حالا انگار روویِ زمستان گیر کرده است ... سوزنِ فصلها (رضا کاظمی ) 3 لینک به دیدگاه
wicked 948 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ برو بِ دَرَک برو بِ دَرَک برو بِ دَرَک برو بِ دَرَک 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ دور قاب خاطره را از گرد تکرار پاک می کنم....تا تازه شود فصل مهربانیمان.... 11 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ نه نمیشود کنار تو بود و خوشحال نبود...اصلا من و تو را چه به غمگین شدن؟؟؟؟ 13 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ در این زمانه که شرط حیات نیرنگ است دلم برای رفیقان با وفا تنگ است... 11 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ کاش نامت را با خط بریل می نوشتند! صدا کردنت کافی نیست... شکوه اسم تو را باید لمس کرد!!! 9 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ تو مپندار که خاموشی من/هست برهان فراموشی من 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ میخواهم به زبان تو سخن بگویم میخواهم با چشم تو دنیا را ببینم با گوشهایت صدای طبیعت را بشنوم و با احساس و قلب پاکت زندگی کنم....... راز تو در این همه خوبی چیست؟ 9 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ باختن، سخت است خاصه وقتی پای «دل» هم در میان باشد. 6 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ روی بازویت مینویسم: دوستت دارم در کمد ماندهست سالهای سال خودکارم. 7 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ برای با هم بودن.....من این لحظه را به ساعت های نیامده نمی فروشم.... 10 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ من یک بار ندیدم به چشم سر...یک بار نشنیدم به گوش سر.... من فقط از جان شنیدم......از قلب و از احساس دیدم.... دیدم که در این نقطه در این جا.....یک تقاطع پیداست در ما... 11 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ تو کیستی؟؟؟ هان؟؟؟ یادم آمد!!! تو همانی که روزی با پاهایت آمدی و نماندی و رفتی ومن همانم که روزی با دلم آمدم و ماندم و ماندم و ماندم 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ مانند افتاب دلم سخت روشن است خواب ديده ام .. بخدا خوب مي شوي 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ قلمی بر دست غمی بر دل آهی بر لب اشکی بر چشم فکری بر سر کهنگیی بر تن پارگی بر پا خر این همه بار بر دوش ندارد که تو ای انسان بر دوش زندگیت داری تو انسانی یا خری ؟ (پاییزامیدوار ) 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ شیشه را قدری بکش پایین پرده را قدری بزن بالا لااقل یک ابر پُر باران مهیا کن روح من در باد دلتنگ است. 5 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ نکند فکر کنی در دل من یاد تو نیست...گوش کن نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده