Eng HVAC 4139 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 زندگي كوتاه است، قواعد را بشكن، سريع فراموش كن، به آرامي ببوس، واقعا عاشق باش بدون محدوديت بخند و هيچ چيزي كه باعث خندهات مي گردد را رد نكن 2
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 تو ای بسته نگاهت را به شیطان ببین حال مرا با چشمان گریان فراموشم کن آنگاه بنگر ندیده کس جنون و عشق جانان ولی من پا برهنه ، دلشکسته شدم دیوانه و لیلای حیران از اینجا تا فلک رفتم ولی تو گمان کن مانده بودم نزد یاران 1
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 بر ماسه ها نوشتم : دریای هستی من از عشق توست سرشار این را به یاد بسپار بر ماسه ها نوشتی : ای همزبان دیرین این آرزوی پاکیست اما به باد بسپار 1
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 ای خدای بزرگ کمکم کن تا وقتی می خواهم درباره ی راه رفتن کسی قضاوت کنم، کمی با کفش های او راه بروم !!! 2
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 هیچ جز یاد تو رویای دلاویزم نیست هیچ جز نام تو حرف طرب انگیزم نیست عشق می ورزم و می سوزم و فریادم نه دوست می دارم و می خواهم و پرهیزم نیست نور می بینم و می رویم و می بالم شاد شاخه میگسترم و بیم ز پاییزم نیست تا به گیتی دل از مهر لبریزم هست کار با هستی از دغدغه لبریزم نیست بخت آن را که شبی پک تر از باد سحر با تو ای غنچه نشکفته بیامیزم نیست تو به دادم برس ای عشق که با این همه شوق چاره جز آنکه به آغوش تو بگریزم نیست 3
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 عشق مرگ نیست زندگی است ، سخت نیست عین سادگی است عشق عاشقانه های باد و گندم است ، اولین پناهگاه کودکی آخرین پناهگاه آدم است 2
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 14 اسفند، 2010 من از هفت سنگ می ترسم ! می ترسم آنقدر سنگ روی سنگ بچینم ... که دیواری ما را از هم بگیرد! بیا لی لی بازی کنیم; که در هر رفتنی ...دوباره برگردیم 1
sarevan 9753 ارسال شده در 14 اسفند، 2010 این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست این چه شمعی است که عالم همه پروانه اوست اما م حسینم دوستت دارم با تمام وجودم و تا زنده ام خادمی ات رو خواهم کرد... عاشقم کردی امام جونم ....ع ا ش ق... 4
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 14 اسفند، 2010 پرنده پرواز نمی خواست پرنده به دستانی که پرش میداد عاشق بود... 1
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 15 اسفند، 2010 مدعي گويد با يك گل نمي آيد بهار من گلي دارم كه دنيا را گلستان مي كند 3
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 15 اسفند، 2010 من به چشمان خیال انگیزت معتادم و در این راه تباه عاقبت هستی خود را دادم دوستت دارم. تا ابدیت! 1
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 15 اسفند، 2010 نمی دونم چرا وقتی تو نیستی به لبخند خودم عادت ندارم کنار هر کسی باشم به جز تو نمی دونم چرا طاقت ندارم 2
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 15 اسفند، 2010 توای زیباتر از زیبا بیا امشب به رویایم گل رخسار روشن کن که من مست تماشایم... 5
ملیساا 5015 ارسال شده در 15 اسفند، 2010 بازم به یاد اشکام که می ریخت از رو گونه هام هنوزم بعضی شبها می شینم زیر نور ماه! یادش بخیر که دستات بود سوی دستام یه روزی می گفتی تو عاقبت توی آتیشم می سوزی هنوز شبها دلم میگیره آروم میشینه! قاب عکستو بغل میگیره! آره نیستی و یه بیقرارم وقتی نیستی من آروم ندارم چشمای خیسم باز مینویسن جز تو یاد هیچکی نیستم نیستی و من دارم می میرم باز به یادت یه گوشه میشینم هنوز شبها دلم میگیره آروم میشینه! قاب عکستو بغل میگیره! آره نیستی و یه بیقرارم وقتی نیستی من آروم ندارم چشمای خیسم باز مینویسن جز تو یاد هیچکی نیستم نیستی و من دارم می میرم باز به یادت یه گوشه میشینم هنوز شبها دلم میگیره آروم میشینه! آروم میشینه! چشمای خیسم باز مینویسن نیستی و من دارم می میرم...! 3
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 15 اسفند، 2010 من و باغی که گلهایش خیالی است ترنم های بارانش خیالی است دف و شعر و گل و پروانه جمعند و باور کن فقط جای تو خالی است. 2
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 17 اسفند، 2010 اگر بگریم گویند که عاشق است اگر بخندمگویند که دیوانه است پس می گریم و می خندم که بگویند یک عاشق دیوانه است 3
کهربا 18091 ارسال شده در 17 اسفند، 2010 به تو می اندیشم و به گرمای تنت که نصیب دگری شد و به تنهایی شب های خودم ... 6
ارسالهای توصیه شده