sanaz.goli 3471 ارسال شده در 24 بهمن، 2010 وقتی تنها میشوم با خنده یادت میکنم سخت است میدانم ولی یکروز عادت میکنم اگر از اشکها رویا بسازم تو هر کجا که باشی دوستت دارم 3
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 25 بهمن، 2010 هرقدر آدمای بیشتری توی زندگیم میان،بیشتر حس می کنم که تو چییییییییییییییییی بودی و من از دستت دادم. هیچکس اینجا جای تو رو نمیگیره،هیچکس عطر تو ،نگاه تو ،هوای تو رو نداره! پرنده ی قشنگ من اگه بیای بهار میاد برای این شکسته دل تو سینه باز قرار میاد ستاره ها پایین میان دوباره باز سحر میشه برای این شکسته دل تو سینه باز قرار میاد . . . . . هرکجا هستی باش ،آسمانت آبی و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی............ 3
RezaMTJAME 9278 ارسال شده در 26 بهمن، 2010 تا هستم با یادت شادم......... چون دلم رو به تو دادم....... از همه غم و غصه ها هم آزادم........ پس دوستت دارم واسه همیشه تا با تو معنی حقیقی محبت رو درک کنم........ 2
afa 18504 ارسال شده در 26 بهمن، 2010 اگرگل بودم تقدیم وجودت می شدم ،اگرتاربودم آهنگ دوست داشتن را می نواختم اگرباران بودم آنقدرمی باریدم تا غمهایت را بشویم .دریغا که نه گلم نه تارم نه بارانم ولی هرجا باشم به یادتم . 2
afa 18504 ارسال شده در 26 بهمن، 2010 بی ارزشم و جز تو خریدار ندارم / گیرم بخرندم ، به کسی کار ندارم گر در هر دو جهانم نپسندد تو پسندی / من در دو جهان غیر شما یار ندارم . . . 1
afa 18504 ارسال شده در 26 بهمن، 2010 دیرگاهیست که تنها شده ام / قصه غربت صحرا شده ام وسعت درد فقط سهم من است / بازهم قسمت غم ها شده ام دگر آیینه زمن بی خبراست / که اسیرشب یلداشده ام من که بی تاب شقایق بودم / همدم سردی یخ ها شده ام کاش چشمان مرا خاک کنند/ تا نبینم که چه تنها شده ام . 2
afa 18504 ارسال شده در 26 بهمن، 2010 خدایاآنکه درتنهاترین تنهاییم ،تنهای تنهایم گذاشت.... خواهشی دارم تودرتنهاترین تنهاییش تنهای تنهایش نذار.... 2
sanaz.goli 3471 ارسال شده در 26 بهمن، 2010 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
sanaz.goli 3471 ارسال شده در 26 بهمن، 2010 بعد از تو دلم عرصه تکرار بلا بود اری دگر از عشق در این جا خبری نیست بگذار بمیرم که دگر همسفری نیست در سینه من فرصت عشق دگری نیست 3
sanaz.goli 3471 ارسال شده در 26 بهمن، 2010 هیچ کس با من در این دنیا نبود هیچکس مانند من تنها نبود هیچکس دردی ز دردم بر نداشت بلکه دردی نیز بر دردم گذاشت هیچکس فکر مرا باور نکرد خطی از شعر مرا از بر نکرد هیچکس معنای ازادی نگفت در وجودم رد پایش را نجست هیچکس ان یار دلخواهم نشد هیچ کس هم ساز و همراهم نشد هیچکس جز من چنین مجنون نبود در کلاس عاشقی دلخون نبود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
sanaz.goli 3471 ارسال شده در 26 بهمن، 2010 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
moh@mad 5513 ارسال شده در 26 بهمن، 2010 نگاهم کرد و پنداشتم دوستم دارد نگاهم کرد، در نگاهش هزاران شوق عشق را خواندم نگاهم کرد، دل به او بستم نگاهم کرد، اما بعدها فهميدم که فقط نگاهم ميکرد 3
ارسالهای توصیه شده