Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ حرفت که می شود با خنده می گویم : یادش بخیر ، فراموشش کردم اما نمی دانند هنوز هم کسی اشتباه تماس می گیرد سست میشوم که نکند تو باشی.... 1 لینک به دیدگاه
mmce 683 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ یک باره دلم گفت که بنویس کلامی در وصف بلند مرتبه و شاه مقامی دستی به روی سینه نهادم و نوشتم "از من به حسین بن علی عرض سلامی" السلام علیک یا اباعبدالله(ع) 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ ببار بارون ... الان وقتشه به هزار و یک دلیل یکی میخنده یکی بغض داره ... بهونه ها زیادن تو ببار.......... 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ دوستان عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی... 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ این روزها بدون تو این شهر لعنتی این هرزه ی عجوزه ی عریان جهنم است!!! 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ باز آ و بر چشمم نشین ای دلستان نازنین کآشوب و فریاد از زمین بر آسمانم میرود... 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ نه نگویید باز باران با ترانه... می سرایم این ترانه جور دیگر باز باران بی ترانه دانه دانه میخورد بربام خانه یادم ارد روز باران پا به پای بغض سنگین تلخ و غمگین دل شکسته اشک ریزان 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ مــن عـاشـق تــو هـسـتـم … عاشق چشمانى که اقیانوسى از آرامش را در خود دارد، عاشق دستانى که خداوند،نوازش را با الهام از آنها معنا کرده است و عاشق لبخندى که زیبایى را تمام و کمال به تصویر مى کشد... "دوسـتـت دارم" 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ اگه دل بستی محکم نبند ، او میرود . . . . تو میمانی و یک گره ی کور. 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ هيچ كس نمي تواند تشخيص دهــد كسي كه شانه هــايش تكــان مي خورد مي خنــدد يا گريـــه مي كند ما از دور خوشيم اما از نزديك سيل اشك امان مان را بريده است .... "بهرنگ قاسمي" 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۴ واین جهان پراست ازصدای پاهای مردمی که "همچنان که تورامی بوسند درذهن طناب دار تو را میبافند. (فروغ فرخ زاد) لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۴ واین جهان پراست ازصدای پاهای مردمی که "همچنان که تورامی بوسند درذهن طناب دار تو را میبافند. (فروغ فرخ زاد) 7 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ تنهایی چیزهای زیادی به انسان می آموزد اما تو نرو بگذار من نادان بمانم ... از : ناظم حکمت 8 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ رفتـم از شهـرِ تـو بـا سوتِ قطـاری خستـه وسـط گریـه ی آخـر . . وسـط ِ "تـا بِ ابـد" 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ فکر کردی فقط الکل مستی میاره خاطراتت خودشان ساقی اند! 6 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ سخن ها دارم از دست تو بر دل ولیکن در حضورت بی زبانم . 6 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ امروز میان این همه گریه ... فقط برای تو ... به شوق تو می نویسم . اگر که حال من اینست : - اینجا دور و ناصبور و بی طاقت - برای تو مانده ام ؛ اگرچه بی تو چنینم ... ! ز من مخواه که آرام شو م ، دل به لحظه بسپارم تو خوب می دانی ... دلم که بی نگاه تو ماند ، حال و روز لحظه همین است ... مرا ببخش ... 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده