ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ گاهی وقتااینقدر دلت از یه حرف میشکنه که... حتی نای اعتراضم نداری فقط نگاه میکنی و بی صدا... میشکنی 3 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ این نامه تقدیم به عشقم خدا مینویسم اولین دلنوشته خودرا برای خالقم خدایی که هرلحظه بامن است این نامه را با عشق مینویسم با تمام جان ووجود واحساسم خالق تمام زیباییها خالق پاییز خالق آب وآسمان وسبزه وستاره ماه وباران ونور تنها تویی فرمانده قلبم، فرمانروایی میکنی جان ومال وزندگیم به فدایت دوستت دارم وعاشقانه زنذگی میکنم آری توفقط خدای منی خدای خودخود من خدایی که آرامش را دروجودم نهاد آرامشم تویی،وجودم تویی میدانم نگاهم میکنی نگاهت را دوست دارم نگاهت ازمن نگیر که بی توهیچم خوشحالم تورا دارم که درتمام لحظات، درغم ها وشادیها بامن هستی ورهایم نمیکنی تورا دوست دارم تولایق ستایشی هستی من باتوبودن را دوست دارم فرناز 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ جان میرود ای ناله زدنباله روان باش و ای اشک تو هم چند قدم همره جان باش ای شوق...در افشای غمم این چه شتاب است؟ گو راز من غمزده یک چند نهان باش 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ امید من آنست که در گلشن هستی چون غنچه گل با لب پر خنده بمانی چون زهره به پیشانی عالم بدرخشی تاجی شوی و بر سر آینده بمانی 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ یکی بود یکی نبود فقط همین دنیا بی تابی این فاصله هاست این سکوت شیشه ای شکستنی ست پل بین منو تو فقط صداست مثل آینه های کوچیک و بزرگ هرکی اندازه اسم خودشه به شب یکی شدن نمی رسه تا گرفتار طلسم خودشه من به دنیای تو محتاجم و تو واسه این شاخه افتاده به من یکی دست ما رو باید بگیره برسونه به شب یکی شدن پشت شیشه های بارونی و خیس رنگ خوشبختی و خنده دیدنیست اگه دستای منو تو پل بشه جنس این فاصله ها رسیدنیست پشت شیشه های بارونی و خیس رنگ خوشبختی و خنده دیدنیست اگه دستای منو تو پل بشه جنس این فاصله ها رسیدنیست 3 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۳ چشمایه تو توو حسو حاله خوب من دست داره نگاه من به سمته چشمایه تو بن بست داره کنار تو هرچی محاله داره ممکن میشه با بودنت دلخوشیام دوباره مزمن میشه همیشه از تو دور شدن حالمو ابری کرده آرامشم به یاد تو همیشه بر میگرده حرفایه تو برایه من شنیدنی تر میشه معجزه ی حضور تو قابل باور میشه باور این که با تو باشم منو عاشق کرده این سرنوشتو بودنت با من موافق کرده به یاد تو هستمو عشقه من عمیقتر میشه مسیر من به سمت تو داره دقیقتر میشه همیشه از تو دور شدن حالمو ابری کرده آرامشم به یاد تو همیشه بر میگرده حرفایه تو برایه من شنیدنی تر میشه معجزه ی حضور تو قابل باور میشه 4 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ سکوت نکن زمزمه کن گاهی ! قدم بزن در کوچه های زندگی و گاهی آرام پرواز کن این آبی بیکران مال تو نباشد مال کیست.. ؟ 4 لینک به دیدگاه
ali jaafari 1206 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ خدايا دقيقا داري با زندگيم چكار ميكني ؟! بگو شايد بتونم كمكت كنم خوب!! 6 لینک به دیدگاه
ali jaafari 1206 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ مهم نیست فردا چی میشه / مهم اینه که امروز دوستت دارم/ مهم نیست فردا کجایی/ مهم اینه که هر جا باشی دوستت دارممهم نیست تا ابد با هم باشیم/ مهم اینه که تا ابد دوستت دارممهم نیست قسمت چیه/ مهم اینه که قسمت شد دوستت داشته باشم / 6 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ مهم نیست فردا چی میشه / مهم اینه که امروز دوستت دارم/ مهم نیست فردا کجایی/ مهم اینه که هر جا باشی دوستت دارممهم نیست تا ابد با هم باشیم/ مهم اینه که تا ابد دوستت دارممهم نیست قسمت چیه/ مهم اینه که قسمت شد دوستت داشته باشم / چقدر قشنگ متشکرم مهم اینه که اونم دوستت داره 3 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ به انتهای بودنم رسیده ام... اما … اشک نمی ریزم … پنهان شده ام پشت لبخندی که درد میکند … 3 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ تنهائی ام جائی ست که جز خیال تو هیچ کس نشانی اش را نمی داند! 3 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ وقتی یه آدم میــــــــگه هیچ کس منو دوســــــــت نداره منظورش از هیچ کــــس یک نفــــــــر بیشتر نیست… همون یه نفری که برای اون همه کســــــــه!!! 3 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ تنها در خلوت اتاق با هر چیز می شود حرف زد با میز با دفتر تلفن با گل های شمعدانی با هر چه که هست... اما من دیوانه ام میان این همه هست با تو حرف می زنم که نیستی... 4 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ پستامو هیچ وقت نمیخونی اگر می دانستی که چقدر دوستت دارم ، سکوت را فراموش میکردی و تمامی ذرات وجودت عشق را فریاد می کرد... چشمهایم را می شستی و اشکهایم را با دستان عاشقت به باد می دادی... اگر می دانستی که چقدر دوستت دارم، نگاهت را تا ابد بر من می دوختی ، تا من بر سکوت نگاه تو رازهای یک عشق زمینی را با خود به عرش خداوند ببرم... 3 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ پا بـــه پای کــــودکی هــایــــم بیـــا کــفــــش هایت را به پا کن تا به تا قــاه قـــاه خــنـــده ات را ســـاز کن باز هـــم با خــنده ات اعــــجاز کن. پا بکـــوب و لج کن و راضــی نشو با کســــی جـــز عشق همبازی نشو بچه های کوچــــــه را هـــم کن خبر عـــاقــلی را یــک شب از یادت ببر 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ کی رفته ای ز دل که تمنا کنم تو را؟ کی بوده ای نهفته که پیدا کنم تو را؟ با صد هزار جلوه برون آمدی که من با صد هزار دیده تماشا کنم تو را 4 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ کنارم خیلی ها هستند اما.....!!!دلم.....!!پیش "تو" آرام است .....!!! 2 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ بارونه که میباره ازچشمامه دلگیرم از هرکی تو دنیامه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده