ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ چـون آهـوي ِ سـر گشـتـه بـه تـو مـايـل مـن ... آغــوش گـشـا کـه بـي پـنـاهـم آقـا ... ... 6 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ باز هم مثل همیشه که تنها میشوم…دیوار اتاق پناهم میدهد… بی پناه که باشی قدر دیوار را میدانی… 5 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۳ من آدم نرفتن ام، آدم دوست موندن، یا اصلا آدم دیر رفتن ام خیلی دیر... اما وقتی برم، دیگه آدم برگشتن نیستم. آدم مثل قبل شدن نیستم. باور کن 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۳ چند یک دقیقه می ایستمچند یک دقیقه سکوت می کنمچند یک دقیقه شکر می کنمکه هستید.و منصبح هاپا می شومو صورتم را با دستهای کسی می شویمکه گناه گریه هایم را به گردن نمی گیرد 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۳ اگه فاصله افتاده اگه من با خودم سردم تو کاری با دلم کردی که فکرشم نمیکردم چه آسون دل بریدی از دلی که پای توگیره که ازاین بدترم باشی واسه تو نفسش میره..... 5 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۳ هنگام به گریـه انداختن زَن مواظب باشید . . !! خــُـدا اشک های او را میــشمارَد . . .! 5 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۳ خدا میشه نگام کنی راحت شه زندگیم چشم بر ندار ازم می پاشه زندگیم هر کس به جز تو روانکار می کنم من عاشق توام اقرار می کنم اقرار می کنم.. به یاد تو هنوزهم سخته خواب شب هم خنده های روز از تو حواسموهی پرت می کنم با قلب ِ بی کسم هی شرط می کنم .. برگشتنای دیر دل بستن های زود باور نمی کنی.. دست خودم نبود ، دست خودم نبود دست خودم نبود.. دست خودم نبود میشه نگام کنی راحت شه زندگیم چشم بر ندار ازم می پاشه زندگیم هر کس به جز تو روانکار می کنم من عاشق توام اقرار می کنم اقرار می کنم..به یاد تو هنوز هم سخته خواب شب هم خنده های روز از تو حواسموهی پرت می کنم با قلب ِ بی کسم هی شرط می کنم.. میشه نگام کنی 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۳ دراز میکشم خیره میشوم به سقف اشکهایم میچکند سر میخورند و میروند به جایی که تو همیشه میبوسیدی 3 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ در دنــیـــایــــی که روزی "روح" خـــودم هـــم... تــــــــــــــــرکـــــم مـــیـــکــنــد... از "دیــــگــــــــران" هــیـــچ انـــتـــظـــاری نـــیـــســـت... 1 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ آزارم می دهد زندگی وقتی درد درونم را میدانم اما راهی جز صبرندارم.. 3 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ ادم باید یک تو داشته باشه که هر وقت از همه چی خسته و ناامید بود.... بهش بگه:مهم اینه که تو هستی بی خیال دنیا! 4 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ هنگامی که در زندگی اوج میگیری، دوستانت می فهمند تو چه کسی بودی اما هنگامی که در زندگی، به زمین می خوری، آنوقت تو میفهمی که دوستانت چه کسانی بودند..... 4 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ بغض که میکنی ابرها دست و پایشان را گم میکنند 4 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ وقتی خسته ام وقتی کلافم وقتی دلتنگم بشقاب ها را نمی شکنم شیشه ها را نمی شکنم غرورم را نمی شکنم دلت را نمی شکنم در این دل تنگی ها زورم به تنها چیزی که میرسد این بغض لعنتی است … که میشکنم 4 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ [h=2][/h] شهریور ماه نجیبی ست تمام روزهایش را فرستاده به پیشواز پاییز تمام باران های پاییز .. بدون چتر به انتظار تو مانده اند یک چمدان بوسه و دیگر هیچ به حرمت دلتنگی چنارهای خیابان آشنایی مان به کوچ پرستو نکشانی آمدنت .. زود زود بیا ... 1 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ حق، معرفت به هر نگاهم داده / در حلقه ی عشق خویش راهم داده اینها همه علتش فقط یک چیز است / ایرانی ام و رضا پناهم داده . . . 4 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ رفتم به کلیسیای ترسا و یهود دیدم همه با یاد تو در گفت و شنود با یاد وصال تو به بتخانه شدم تسبیح بتان زمزمه ذکر تو بود 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ حالا كه رفته ای ، غمگینم ! به سراغ حافظ می روم ؛ همین را می گوید ... برود از دل من وز دل من ، آن نرود ... 3 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ بیشتر از این آرامشو از روزگاره من نگیر تو بهترین آرازومی تو آرزوی من نمیر پر میشه از نبود تو پیمونه ی چشای من نباشی بی تو میشکنم ویرون میشه دنیای من تو شعله دار عشقمی تو شام بی چراغ من شعلتو بردارو بیار تو بی کسی سراغ من تو این محاله بودنت چه خوبه که شتاب کنی منو با قرض دوریات دوباره بی حساب کنی روزای این دیوونه رو همرنگ تاریکی نکن مسیره غصه هاتو با راه دلم یکی نکن دل پیِ هر بهونه ای برای بی تو مردنه بهونه دست دل بده تشنه ی جون سپردنه تو شعله دار عشقمی تو شام بی چراغ من شعلتو بردارو بیار تو بی کسی سراغ من تو این محاله بودنت چه خوبه که شتاب کنی منو با قرض دوریات دوباره بی حساب کنی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده