ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۳ گریه نکن دل دیوانه! او که نمی خواهد برنگردد... او فقط کمی... ...کمی رفته است!! 2 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۳ جا نمی شوند روی تختم این بغض ها... از خانه بیرون می زنم، خیابان ها پر از "تو" است... سرم گیج می رود در هوای گرفته این همه دلتنگی... به مرگ می اندیشم اما بعد تو تمام دنیا پست شده ست؛ هیچ ارتفاعی برای پریدن نیست!! 2 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۳ بی خیال "تو"یی که مرا تنها گذاشت و رفت... تازگیها یاد گرفته ام دور از او با موریانه های تابوتم درددل کنم... 4 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ همیشه خاطره ای هست که نفس آدم را برای لحظاتی می گیرد... 7 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۳ نمیدانم چرا ،12:51 اما برایت سخت دلتنگم در این مسلک که صورت های بی احساس بسوی قلب های ساده می تازند من اینجا در صف مرگ شقایق ها برای رنگ چشمان تو دلتنگم . . . 7 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۳ ســــخـــت اســـت وقتـــی از شـــدت بـــغـــض ، گـــلـــو درد بگـــیری ... و هـــمـــه بگـــویـــند ؛ لبـــاس گـــرم بـــپـــوش !! 6 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۳ خـــــوبـــــم ... مثــل ِ پـــدربــــزرگ .. کــه خـــوب بــــود .. و .. مـُـــــــرد !!! 4 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۳ می گوینــــــــــــد دلتنگتـــــــ نباشـــــــم خــــــــــــــــــدای مــــــــن... انگـــــــار بــــــــه آبــــــــــــ می گوینــــــــــد "خیـــــــــس" نبــــــاش...! 6 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۳ کاش فقط بودی،وقتی بغض میکردم بغلم میکردی و میگفتی: ببینم چشاتو...منو نگا کن... اگہ گریہ کنی قہر میکنم میرما!!!! 7 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۳ تنها نشسته ام... اما تنها نیستم... یادت که امان تنهایی نمی دهد! 4 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۳ قول میدهم « لام » تا « کام » حرفی نزنم فقط بگذار از « دال » تا « میم » بگویم بگذار بگویم دوستت دارم دیگر « لام » تا « کام » حرف نمیزنم . . . 2 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۳ 30 ثانیه زمان کمی نیست 100 بار میشود پلک زد۶۰ بار میشود گفت “ دوستت دارم ” . . . 6 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ وقتی همه سهم من از زندگی نفس کشیدن بود... خدایا! ملخ می آفریدی ام، دل برای چه بود دیگر؟؟! 2 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ چشمهایم را که می بندم سرم گیج می رود... انگار تنها یاد گرفته باشند همه جا به دنبال تو دو دو بزنند... 5 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ بغض هايم را به آسمان فرستادم خدا بخير كند باران امشب را.. 5 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ نـﮧ اینـکِـﮧ زانـو زدِه بـاشمْـ ـ نـــــــﮧ! فـقط تـَنهـایــ ــے سنگیــטּ اَسـتــ...!!! 6 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ وقتي ميشکنم …….خوب نگام کن ... شايد روزي ...به دنبال تکههام بگردي ... .!!!! 3 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ ميدوني غربت يعني چي؟ يعني ازصدا و نگاه کسي که دوستش داري ، دورباشي 4 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ مسیر طول و درازی ست اندیشیدن به تو. سالها طول میکشد خاطراتت را قدم بزنم و دوباره لبخندهایت را با دل سیر بدوم. آه، ای زیبا! کاش میشد نبودنت را میانبر زد! (بهرنگ قاسمی) 2 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ گاهي نبايد ناز كشيد گاهي نبايد آه كشيد گاهي نبايد درد كشيد گاهي نبايد فرياد كشيد گاهي نبايد انتظار كشيد تنها بايد دست كشيد و رفت 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده