Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امرو 4بعدازظهراینجور خرسمم من بعضی وختااا 5 لینک به دیدگاه
edvin 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خیلی دوست دارم شبا 12 بخوابم تا 8 صبح یا 1 تا 9 ... اما شبا خواب به چشمام نمیاد به شب کوچه ی دل دیگه مهتاب نمیاد به همین خاطر شبا تا دیروقت توی نت میمونم و ساعتای 4 5 صبح دیگه از حال میرم همونجا میوفتم میخوابم و معمولا 11 12 بیدار میشم .... 1 لینک به دیدگاه
Armita66 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خیلی دوست دارم شبا 12 بخوابم تا 8 صبح یا 1 تا 9 ...اما شبا خواب به چشمام نمیاد به شب کوچه ی دل دیگه مهتاب نمیاد به همین خاطر شبا تا دیروقت توی نت میمونم و ساعتای 4 5 صبح دیگه از حال میرم همونجا میوفتم میخوابم و معمولا 11 12 بیدار میشم .... اونوقت شما شاغل نیستی؟ لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نمی تونم بیشتر بازه ی زمانی 4 تا 6 بخوابم.... یک ساعتی دارم تو بدنم که اسمش قلبِ.... این همیشه یک ساعتی تو همین بازه زمانی می ره رو ویبره... در نتیجه چه بخوام..چه نخوام...بیدارم... البته فواید زیادی داره...راضی هستم ازش... . . . راستی فرقی نمی کنه....چه دانشگاه باشه...چه پادگان.....چه اصلا صبح جمعه... این روال زندگی من شده.... 3 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ معمولا 1 و 2 میخوابم .روزایی ک کلاس دارم 6 بیدار میشم اگه کلاس نداشته باشم 8 اینم بگم ی 2ماهی میشه ساعت 5/30 بیدار میشم 2باره میخوابم 3 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوس دارم روزای تعطیل تا لنگ ظهر بخوابم ولی هر کاری هم بکنم بیشتر از 8.30 نمیشه خوابید. 2 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ از خواب متنفرم .... یعنی کلا معتقد به این هستم : مگه چند سال قراره زندگی کنم ؟؟؟ نصفیش رو هم که بخوابم عمرم نصف میشه (خواب برادر مرگ) عمرم تلف میشه / برای همین از خواب متنفرم ... بدم میاد ازش ولی سیستم بدنم یکجوری شده زیر 12 ساعت خواب ندارم / یعنی دقیقا دارم عمرم رو نصف میکنم !! آخه یک مدت خیلی فشار عصبی و اینا داشتم ، برای اینکه زیاد عذاب نکشم به زور میخوابیدم که بیدار نباشم و زجر بکشم بعد اینجوری شد که الان 12 ساعت خوابم / تازه شایدم بیشتر لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده