MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ تا حالا شده 20 ساعت مداوم بخوابید؟ یکبار بعد از سیزده به در که برگشتیم خونه از ساعت 8 شب تا 4 فردا بعد از ظهرش خوابیدم. چه حاااااالی داد! 6 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ تا حالا شده 20 ساعت مداوم بخوابید؟یکبار بعد از سیزده به در که برگشتیم خونه از ساعت 8 شب تا 4 فردا بعد از ظهرش خوابیدم. چه حاااااالی داد! من یه بار این اتفاق واسم افتاد اونم سه شبانه روز خوابم نبرد بعدش غش کردم یک روز کامل خوابیدم اون وقت... 4 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ من یدفعه 6 تا قرص آرام بخش خوردم 3 روز خوابیدم تا 2 روز هم تعادل نداشتم اما 21 ساعت بدون خوردن هیچ قرصی تجربه کردم که بعدش سر درد شدید گرفتم 6 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ تا حالا شده 20 ساعت مداوم بخوابید؟یکبار بعد از سیزده به در که برگشتیم خونه از ساعت 8 شب تا 4 فردا بعد از ظهرش خوابیدم. چه حاااااالی داد! من یه بار این اتفاق واسم افتاد اونم سه شبانه روز خوابم نبرد بعدش غش کردم یک روز کامل خوابیدم اون وقت... من یدفعه 6 تا قرص آرام بخش خوردم 3 روز خوابیدم تا 2 روز هم تعادل نداشتم اما 21 ساعت بدون خوردن هیچ قرصی تجربه کردم که بعدش سر درد شدید گرفتم شما روی حلزون رو هم کم کردین کـــــــــــــــــــــه ... !!!!!!!!! :jawdrop::jawdrop::jawdrop: . 3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ الان بخوابم احتمالا 9 بیدارم . . .! :mornincoffee: 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ من سعی میکنم زود بلند شم،چون اگه دیر بلند شم تا شب همش اخموام شبا ساعت 12 و صب ساعت 7=>روزایی که کلاس داشته باشم وگرنه به ترتیب شبا ساعت 1،2،3 و صبا 9،10،11 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ 4 بعداز ظهرم شده از خواب بیدار بشی؟؟؟؟ :icon_pf (34): آره 2 روز پیش ساعت 5:30 از خواب پا شدم! 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ روزایی که یونی دارم 6 اینا اتوماتیک بیدار می شم...به خودم امید می دم که نیم ساعت دیگه می تونم بخوایم. تو اتوبوس هم 50 دقیقه می خوابم...هم رفت هم برگشت! شبا هم بستگی داره چقدر کار داشته باشم و درس تا 10-11 بیدارم ولی اگه درس و پروژه باشه تا 1-2 2 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ بستگي به ساعت نماز صبح داره :icon_gol: لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ تا حالا شده 20 ساعت مداوم بخوابید؟یکبار بعد از سیزده به در که برگشتیم خونه از ساعت 8 شب تا 4 فردا بعد از ظهرش خوابیدم. چه حاااااالی داد! اره اینطوری پشت هم نیستا مثلا میخوابم یه چند ساعت میشه بیدار میشم یه اب میخورم دوباره میخوابم و این پروسه همچنان ادامه دارد 3 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ دوست دارم همیشه سحر خیز باشم اما بین 6 تا 8 از خواب بلند میشم. 3 لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ دوست دارم همیشه سحر خیز باشم اما بین 6 تا 8 از خواب بلند میشم. یعنی الان نیستی ؟!!!!!:jawdrop: من وقتی ساعت 8 و 9 پاشم احساس می کنم هیچ کس سحر خیز تر از من وجود نداره 5 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ صبح 5:45 بیدار میشم .... 6:45 میرم کار ... روزای تعطیل هم بستگی داره شب قبلش بخوابم یا نه ... در کل شبا اگه خیلی خسته باشم 1:30 میخوابم در غیر این صورت حدود 2:30 ... با اینحال تا ساعت 6 یک دو بار بیدار میشم ..... خب ، چه کنیم دیگه ..... زندگی سخته 4 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ دو نوبت : دفعه اول ساعت 5 صبح نوبت بعد ساعت 8 1 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ من 1.5 2 خوابم میبره ، 7 باید بیدار شم ... واقعا زندگیم ترکیده ... با این وضعیت خواب ... عوضش عصرا 3 ساعت میخوابم :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ من حتما باید 9 ساعت بخابم تا سرحال بشم. معمولا 12-1میخابم و 9-10 بیدار میشم. خیلی از بچه ها تو وتاپیک بین زمان بیدارشندنشون و دانشگاه رفتنشون 1 ساعت فاصله بود! من مدرسه که میرفتم. مهرماه جوگیر بودم 6:30 بیدار میشدم. به آبان 6:40، اذر 6:45، دی 6:50 اسفند 7 و بعد عید دیگه 7:15 بیدار میشدم 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ این کنکور منو کلاً خراب کرد...الان 4 ساله 4-5 صب بیدار میشم...بعضی شبا هم اصلاً نمیخوابم...مخصوصاً شبای زمستون.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
"Dezire" 645 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ منکه معمولا 4 صبح میخوابم ظهرم ساعت 3 بیدار میشم ... داغونم اصن !! 1 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ اگه دانشگاه داشته باشم که باید یه ساعتی بیدار شم که به کلاسام برسم اما اگه نداشته باشم حدودا 11 - 11:30 . 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ من همیشه چه تابستون چه زمستون بین ساعت6تا8بیدار میشم سحرخیزی رو دوس دارم تا حالا نشده تا10بخوابم شبابم12میخوابم دیرتر اصلا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده