sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ تابستون داره تموم میشه ولی من هنوز نه سمینار حاضر کردم نه پروژه رو. دغدغه کلی هم اینه که می خوام به کجا برسم بعد ارشد و این همه مثلا درس خوندن .اگه قرار باشه بشینم تو خونه فکر کنم به معنای واقعی خخخخخخخخخخخخخخخل بشم. 3 لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ مهمترين دغدغه فكريم قبولي در دانشگاه سراسري تهران هست كه كلي فكرم و مشغول كرده تقريبا خواب و خوراك برام نذاشته 4 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ تیرم اومدو رفت ولی خبری نشد از سر کار رفتنم تابستونم داره تموم میشه ولی من هنوز بیکارم 3 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ یعنی دقیقا کی میمیرم ؟ برنامه ریزی بکنم یا بشینم تا بمیرم چقد میشه حساب کرد واسه برنامه های بلند مدت 4 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ زرشک!!! نه زرشک پولو هااااا!! خود زرشک.....حتی آب زرشکم نه!!! این روزا حرف های زیاد می شنوم و رفتارهای زیادی رو می بینم که دائم زیر لب می گم زرشک! 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ اینه که به بعضی آدمها که فکر می کنی...تا می فهمن ...بی فکر می شن و مغرور.....عددی نبودن و ما به توان رسوندیمشون...عاقبتشم اینجوری می شه!!!! 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ اینه که به بعضی آدمها که فکر می کنی...تا می فهمن ...بی فکر می شن و مغرور.....عددی نبودن و ما به توان رسوندیمشون...عاقبتشم اینجوری می شه!!!! جذرشون بگیرین درست می شن!!! اگه خیلی دیگه مغرور شدن.....جذر رو به توان 4 براشون بزارید. 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ جذرشون بگیرین درست می شن!!!اگه خیلی دیگه مغرور شدن.....جذر رو به توان 4 براشون بزارید. حیف جذر برای این آدمها...باید رهاشون کرد... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده