sahar 91 9480 ارسال شده در 10 آبان، 2012 تابستون داره تموم میشه ولی من هنوز نه سمینار حاضر کردم نه پروژه رو. دغدغه کلی هم اینه که می خوام به کجا برسم بعد ارشد و این همه مثلا درس خوندن .اگه قرار باشه بشینم تو خونه فکر کنم به معنای واقعی خخخخخخخخخخخخخخخل بشم. 3
morvaridtalaee 2591 ارسال شده در 12 آبان، 2012 مهمترين دغدغه فكريم قبولي در دانشگاه سراسري تهران هست كه كلي فكرم و مشغول كرده تقريبا خواب و خوراك برام نذاشته 4
تینا 15116 ارسال شده در 12 آبان، 2012 تیرم اومدو رفت ولی خبری نشد از سر کار رفتنم تابستونم داره تموم میشه ولی من هنوز بیکارم 3
poor!a 15131 ارسال شده در 12 آبان، 2012 یعنی دقیقا کی میمیرم ؟ برنامه ریزی بکنم یا بشینم تا بمیرم چقد میشه حساب کرد واسه برنامه های بلند مدت 4
moein.s 18985 ارسال شده در 13 آبان، 2012 زرشک!!! نه زرشک پولو هااااا!! خود زرشک.....حتی آب زرشکم نه!!! این روزا حرف های زیاد می شنوم و رفتارهای زیادی رو می بینم که دائم زیر لب می گم زرشک! 1
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 13 آبان، 2012 اینه که به بعضی آدمها که فکر می کنی...تا می فهمن ...بی فکر می شن و مغرور.....عددی نبودن و ما به توان رسوندیمشون...عاقبتشم اینجوری می شه!!!! 1
moein.s 18985 ارسال شده در 13 آبان، 2012 اینه که به بعضی آدمها که فکر می کنی...تا می فهمن ...بی فکر می شن و مغرور.....عددی نبودن و ما به توان رسوندیمشون...عاقبتشم اینجوری می شه!!!! جذرشون بگیرین درست می شن!!! اگه خیلی دیگه مغرور شدن.....جذر رو به توان 4 براشون بزارید. 1
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 13 آبان، 2012 جذرشون بگیرین درست می شن!!!اگه خیلی دیگه مغرور شدن.....جذر رو به توان 4 براشون بزارید. حیف جذر برای این آدمها...باید رهاشون کرد... 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری