رفتن به مطلب

ی سوال مهم از همه

REZA111

ارسال های توصیه شده

وقتی ی رابطه عاشقانه سر هر مسئله ای به هم

میخوره چرا همه فک میکنن پسرا اسیب نمی بینن

و فقط این دختران که اسیب میبینن اینجوری فک کردن یطرفه به قاضی رفتن نیست ؟

• Like 15
لینک به دیدگاه

به نظر من همیشه هر دو طرف آسیب می بینن. اما چون دخترا این مسئله رو بیشتر نشون می دن( گریه و زاری و اینا) خیلی ها فکر می کنن فقط دختره آسیب دیده و یه جورایی پسره نامرده و از این حرفا... :hanghead:

شاید پسرها با این مسئله یه ذره راحت تر کنار بیان و به روی خودشون نیارن اما از درون خورد می شن :sigh:

• Like 9
لینک به دیدگاه

قبول ندارم همه پسرا از درون خورد میشن خیلی هاشونم قشنگ نشون میدن ولی انتظار همه اینه که نشون ندن اگر هم چیزی بروز بدن بقیه یا باور نمیکنن یا اینکه سرزنش میشن که اخه تو هم مردی واسه ی دختر ناراحتی؟

• Like 8
لینک به دیدگاه
قبول ندارم همه پسرا از درون خورد میشن خیلی هاشونم قشنگ نشون میدن ولی انتظار همه اینه که نشون ندن اگر هم چیزی بروز بدن بقیه یا باور نمیکنن یا اینکه سرزنش میشن که اخه تو هم مردی واسه ی دختر ناراحتی؟

من نگفتم نشون ندن خوبه...میگم اکثر پسرا نشون نمی دن....همون طور که خیلی ها میگن مرد نباید گریه کنه ، اگه این موضوع رو هم نشون بده یه جوری می گن بی خیال مهم نیست! :hanghead:

• Like 7
لینک به دیدگاه

بستگي داره

توي يه رابطه پسره دختره روتا اوج ميبره بعد يكدفعه ولش ميكنه اينجاست كه دختره جدي اسيب ميبينه و پسره متضرر هيچ ضرري نميشه اما يه جا دختره همين بلا رو سر پسره مياره اونجاست كه پسره آسيب ميبينه

• Like 11
لینک به دیدگاه

مگه آسیب می بینن ؟!

من همیشه فکر می کردم نظر پسرا اینه که این نشد یکی دیگه :ws3:

اما خب نظر جدی من اینه که اصولا پسرا خیلی کم پیش میاد که خودشون رو در روابط ، در گیر مسائل عاطفی و عاشقانه کنن بدبختانه دقیقا عکس این مورد در مورد دخترا صدق می کنه که در هر رابطه ای سریعا درگیر مسائل عاطفی می شن

ولی اگر روزی واقعا و عمیقا احساس علاقه خاصی به شخص مقابلشون داشته باشن(مثلا از 10000 تا پسر یکی ) پایان اون رابطه براشون خیلی سخت خواهد بود

به نظرم یکی از دلایلش اینه که نمی دونن توی یک رابطه عاطفی باید چطوری با بحران و شکستش رو به رو بشن و البته در این مواقع کاملا دورن گرا می شن و چون نمی تونن مشکلشون رو با کسی در میون بگذارن (حس می کنن غرورشون له می شه ) تحمل این شکست براشون سخت تر می شه

البته این موارد بسیار نادر شده و شاید حتی در عصر ما نایاب شده

اما خب با همه این ها نمی دونم برای فراموش کردن عشقشون یه جایگزین پیدا می کنه که تحمل مشکلشون آسون تر باشه :banel_smiley_4:

اصلا می دونی چیه ؟ مرد جماعت خیلی بی وفاست اصلا چیزی که بهش نمی خوره تریپ عشق و عاشقیه :w00:

.

• Like 6
لینک به دیدگاه
مگه آسیب می بینن ؟!

من همیشه فکر می کردم نظر پسرا اینه که این نشد یکی دیگه :ws3:

ا دم ی جوجه رنگی که میخره بهش دل میبنده چه جوری به ی ادم دل نمی بنده:ws46:

• Like 6
لینک به دیدگاه
ا دم ی جوجه رنگی که میخره بهش دل میبنده چه جوری به ی ادم دل نمی بنده:ws46:

بله خب این مسئله در مورد آدما درسته اما در مورد پسرا که خدا خودش هم توی خلقتش حیرون مونده اصلا صدق نمی کنه :ws37:

دخترا اگه یه جوجه داشته باشن و روزی از دستش بدن دیگه برای اون یه جوجه نمی تونن جایگزینی پیدا کنن و همیشه یه حفره خالی توی دلشون می مونه و برای از دست دادن اون جوجه کلی غصه می خورن حتی اگه 100 تا دیگه جوجه مثل اون رو هم بگیرن :ws44:

اما خب آقایون آه و ناله اشون برای روز اول و روز دوم اصلا یادشون نمیاد جریان چی بوده ! :ws52:

سریعا هم برای فراموش کردن اون جوجه یکی دیگه رو جایگزین می کنن تا خدایی نکرده یکی از اتاقای دلشون بی مصرف نمونه :icon_pf (34):

راستی جوجه مثال بود هــــا .... :w16:

اون شرایطی هم که توی پست قبل گفتم از بین 10000تا پسر در مورد یکیشون صدق می کنه :banel_smiley_4:

.

• Like 4
لینک به دیدگاه

از نظر من دخترا بیشترین اسیبو میبینن به ندرت پسری پیش میاد اسیب ببینه پسرا اوج ناراحتیشون 2 ساعته یا دیگه اخرش یه روزه اما دخترای بیچاره تا مدتها ناراحته

• Like 5
لینک به دیدگاه

بنظر من همه ی ادما دنبال عشقن و هر کدوم اگه تو رابطه عشقیشون شکست بخورن اسیب میبینن

اما بستگی به شخصیت خود اون ادم داره ، بعضیا تو خودشون میریزن و بروز نمیدن بعضیا به شدت بروز میدن و بعضیا اصلا واسشون مهم نیس اما ربطی به جنسیت نداره:banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه

وقتی ی رابطه به هم میخوره و بعد پسره میره سراغ یکی دیگه یا میگه این نشد یکی دیگه

مطمئن باشین 99 درصد رو لجبازی با شما دختراست

که ی جوری به شما نشون بده واسش مهم نیستین

ممکن خودش همه چی رو به هم ریخته باشه ولی مطمئن باشین تو هر شرائطی واسه اونم سخته بعد هم اینکه گفتن ی پسر عاشق نمیشه

معروف ترین عاشقای تاریخ مردن و زنا فقط معشوقه بودن(معمولا)

تاریخم قبول ندارینهمین الان ی سر به تیمارستانا بزنین همه چی دستتون میاد

• Like 5
لینک به دیدگاه
وقتی ی رابطه عاشقانه سر هر مسئله ای به هم

میخوره چرا همه فک میکنن پسرا اسیب نمی بینن

و فقط این دختران که اسیب میبینن اینجوری فک کردن یطرفه به قاضی رفتن نیست ؟

اخه همیشه تقصیره پسراست که رابطه بهم میخوره :w00:

• Like 5
لینک به دیدگاه
ببخشید که رک نظرمو میگم . من به شخصه قبول ندارم که یه پسر واقعا عاشق بشه :ws37:

یعنی اگه یه پسر هم پیدا بشه که عاشق بشه نظریت رد میشه ها؟!!

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...