Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ نمی خوام ... الآن میرم درس می خونم ... آفرین بچه خوب......... زیاد نگرد تو خیابان ها. :w00: 1 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ همش 28 نفر!! چرا دوستا رای نمی دن؟!!! کجایییییید؟ بیاید رای بدید دیگه :w00: 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ شب عیده دلشون نمیاد بیان رأی بدهند جاش میرند خرید بازی 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ شب عیده دلشون نمیاد بیان رأی بدهند جاش میرند خرید بازی من موندم جماعت چرا انقدر خریدشون طول می کشه؟!!!! بابا کوتاه بیاید خرید که انقدرام مهم نیست کار یه روزه بدوید بیاید رای بدید بدو بدو حراجش کردم! 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ شب عیده دلشون نمیاد بیان رأی بدهند جاش میرند خرید بازی هرکس رای بده یک سگ ماهی خوشمزه برای سبزی پلوی شب عید از من جایزه میگیره.. 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ هرکس رای بده یک سگ ماهی خوشمزه برای سبزی پلوی شب عید از من جایزه میگیره.. اه اه من رأیمو پس میگیرم....... خدارو شکر ما رسم سبزی پلو با ماهی نداریم شب عید وگرنه من میمردم:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ آفرین بچه خوب......... زیاد نگرد تو خیابان ها. :w00: دوستان بیاین رای بدین ... 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ دوستان بیاین رای بدین ... آخه اون چه نقاشی بود کشیدی،تو همون گروه خودت در دور اول آخر شدی........... 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ آخه اون چه نقاشی بود کشیدی،تو همون گروه خودت در دور اول آخر شدی........... خیلی هم ناز بود .... :icon_pf (19): ولی نقاشی بقیه دوستان بسی زیباتر بود ... اگر دوباره هم مسابقه بزارید همونو می زارم ...:shad: 3 لینک به دیدگاه
رعد آسا 587 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ ما نیز رای خود را دادیم ولی همه خوب بودند 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ منم رای دادم ولی نمیگم به کدوم 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ منم رای دادم ولی نمیگم به کدوم خودمون نگاه می کنیم 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ منم رای دادم ولی نمیگم به کدوم برای شفاف سازی رای گیری،نظارت بر صندوق های رای برای عموم آزاده...... حالا بگو چرا به اون گزینه رای دادی...... لینک به دیدگاه
MHM2010 564 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ ما هم به 6 راي داديم قشگ و سادست 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده