رفتن به مطلب

مدير ها به بهشت نميروند!!!

ارسال های توصیه شده

ادم زير تريلي ، تانك ، ماك و از اي چيزا بره يا اصلا سوار توپلوف 330 بشه

... اما مدير نشه اونم مدير تالار ازاد چون ادمو يه جوري ميكنه ... البته با سوابق درخشاني كه دارم بهم همچين پيشنهادي داده نشده اما اگه بدن عمرا كه قبول كنم مي دونيد چرا؟

چون اگه الان جرات گفتن خيلي از حرفا رو ندارم اون وقت بايد جلو گفتن خيلي از حرافا رو بگيرم حرفاي كه قلبا بشون اعتقاد داشتم يا حتي دارم ... البته كار سختي نيستا ، همش با يه كليك كردن حله اما چندش اوره خيلييييييي چندش اوره ..

در ضمن مديراي گرامي ببخشيد بي خيال اين حرفا شما كارتون انجام بديد به قولن كي به كيه تاريكه.....لق بقيه

شما چي دوست داريد مدير ازاد بشيد؟

• Like 13
لینک به دیدگاه

... اما مدير نشه اونم مدير تالار ازاد چون ادمو يه جوري ميكنه ... البته به من با سوابق درخشاني كه دارم همچين پيشنهادي داده نشده اما اگه بدن هم عمرا كه قبول كنم مي دونيد چرا؟

چون اگه الان جرات گفتن خيلي از حرفا رو ندارم اون وقت بايد جلو گفتن خيلي از حرافا رو بگيرم حرفاي كه قلبا بشون اعتقاد داشتم يا حتي دارم ... البته كار سختي نيستا ، همش با يه كليك كردن حله اما چندش اوره خيلييييييي چندش اوره ..

در ضمن مديراي گرامي ببخشيد بي خيال اين حرفا شما كارتون انجام بديد به قولا كي به كيه تاريكه.....لق بقيه

این تالار ***** شد خسارتش رو شما میدی!!؟ :ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه
این تالار ***** شد خسارتش رو شما میدی!!؟ :ws52:

نه نگرفتي نكته رو ..بي خيال اينجا شو

تو حاضري جايي كار كني كه صدصد مخالف اعتقاداته

مثلا تو حاظري در عوض پول و پست و مقام يه باتوم دست بگيري را بيفتي دنبال اونايي كه ميان تو خيابون ؟؟؟

دليلتم اين باشه كه اگه اين مملكت خراب شه خسارت شو تو ميدي ؟

اگه جوابت مثبت كه ديگه بايد به يه چيزاي شك كنم

در ضمن من حرفم اين نبود كه بيان برخلاف قوانين اينجا عمل كنيم

• Like 3
لینک به دیدگاه

هیچکس دوس نداره بر خلاف علایق و سلایقش رفتار کنه

مدیرهای اینجام فارغ از این نیستن

ولی فقط برای کمک به دوستانشون خودشون رو سپر بلا قرار میدن

حالا بعضیا کلا نمک نشناسن و نمیبینن

بعضیام که کلا به نمک آلرژی دارن

• Like 5
لینک به دیدگاه
هیچکس دوس نداره بر خلاف علایق و سلایقش رفتار کنه

مدیرهای اینجام فارغ از این نیستن

ولی فقط برای کمک به دوستانشون خودشون رو سپر بلا قرار میدن

حالا بعضیا کلا نمک نشناسن و نمیبینن

بعضیام که کلا به نمک آلرژی دارن

بابا سپر طلا

بابا نمك شناس با نمك

ببين مدير سابق خيلي كارا با علاق و تفكرات ادم جور در نمياد (مثلا همين قوانين اينجا يا همون جريان با توم ) در اين صورت دوستان كه سهل اگه خانوادشم بخوان اون ادم نبايد حاظر باشه برخلاف اعتقادتش عمل كنه .

بهتر بشينه كنار و خودشو پيش دوستاش خراب نكنه با اين ذهنيات مسخر سپر و فداكاري بذار اونايي بيان كه قلبا اين قوانينو قبول دارند

• Like 2
لینک به دیدگاه

من حاضرم ولایت امری و فصل الخطابی تالار آزاد را به عهده بگیرم.

نظرم هم به هر کسی نزدیکتر بود،مدیر تالار آزادش میکنم.

• Like 10
لینک به دیدگاه

تو ديگه بشين سر جات

پروندت مخوف تر از پرونده خودمه :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

ببین جناب مهندس

من ادعایی ندارم

اما اگه محیط اینجارو بسپرن دست امثال شماها فک میکنم سریعتر از سریع تخلیه کاربر بشه

درضمن اینجا یه محیط علمی پژوهشیه

اگه چشای نازت رو باز کنی اون بالا درش میبینی اینارو

انجمن عمومی و این بخش گفتگوها هم برای زنگ تفریح گزاشته شدن

تا کاربرا زیاد فسفر نسوزونن چون cpu میسوزونن

اگه قرار باشه این بحثای بی فایده ادامه داشته باشه فک میکنم به سال نو نکشیده این تالار میره قاطی باقالیا

و اینم خدمتتون عرض کنم دلیل استعفای من وجود کاربرهای با مغز پوکیده و شعارهای قشنگ قشنگ دادن از طرفشون هست که وجود انجمن رو به خطر میندازن و به سمت فیلـترینگ سوقش میدن

• Like 7
لینک به دیدگاه
:ws52:

چرا من فكر ميكنم بعضي ميخوان حرف زير زبون ادم بكشن ؟؟!:w58:

نه به جان خودم... من فقط حس کردن یه جایی دعوا شده بعد درگیری از جبهه ها به مناطق شهری کشیده شده... همین... :ws3:

:ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه
تو ديگه بشين سر جات

پروندت مخوف تر از پرونده خودمه :ws3:

اتفاقا کسیکه از همه مخوف تره باید بشه فصل الخطاب.

من بشم فصل الخطاب تالار گفتگوی آزاد،بصیرت واقعی در میان تاپیک ها موج خواهد زد.

• Like 8
لینک به دیدگاه

... اما مدير نشه اونم مدير تالار ازاد چون ادمو يه جوري ميكنه ... البته با سوابق درخشاني كه دارم بهم همچين پيشنهادي داده نشده اما اگه بدن عمرا كه قبول كنم مي دونيد چرا؟

در ضمن مديراي گرامي ببخشيد بي خيال اين حرفا شما كارتون انجام بديد به قولن كي به كيه تاريكه.....لق بقيه

آرش جان میشه واضح بگی مشکل اصلیت چیه؟:banel_smiley_4:

دلیل نمیشه کسی مدیر بشه و اعتقاداتش و زیر سوال بذاره فکر کنم اکثریت بحث 3 شب پیش من و با بیتاب دیده باشن من خلاف اعتقاداتم بحث نکردم حرف اصلی همه مدیران ایجاد قوانین و سیاسی نشدن تاپیکها و پستها بخاطر قیلتر شدن سایت اگر میخواید فعالیت کنید پس باید به فکر سایت و هزینه که ادمین کرده هم باشیم فقط یک طرفه قضاوت نکنیم :w58:

• Like 16
لینک به دیدگاه

خب این تاپیک رو دوباره باز کردم و بعضی از پستها هم حذف شد

فقط به این نکته اشاره کنم

اگه باز بحث نامربوطی پیش بیاد و یا احیانا گزارشی بشه تاپیک رو میبیندم و دیگه هم باز نمیکنم!!

:icon_gol:

• Like 12
لینک به دیدگاه
خب این تاپیک رو دوباره باز کردم و بعضی از پستها هم حذف شد

فقط به این نکته اشاره کنم

اگه باز بحث نامربوطی پیش بیاد و یا احیانا گزارشی بشه تاپیک رو میبیندم و دیگه هم باز نمیکنم!!

:icon_gol:

:banel_smiley_4: فک کنم پستی که من دادم با ربط تر بود تا این پست

کاری نکنید که حکم ارتدادت را همینجا صادر کنم. :167:

وای به روزی که من ولی امر شماها شوم،بترسید از آن روز...

قصد ایجاد تشنج ندارم ولی فک کنم موج سبزتون بد بخوره تو سر انجمن

درضمن لطف کردی پست من رو پاک کردی پستی که ازم نقل قول گرفته شده رو هم پاک کن

• Like 2
لینک به دیدگاه

باید فکر کنم !:ws3:

از نظر من مدیر تالار گفتگوی آزاد بودن خیلی سخته و کارش بیشتر از بقیه هستش :ws52:

• Like 4
لینک به دیدگاه
بابا سپر طلا

بابا نمك شناس با نمك

ببين مدير سابق خيلي كارا با علاق و تفكرات ادم جور در نمياد (مثلا همين قوانين اينجا يا همون جريان با توم ) در اين صورت دوستان كه سهل اگه خانوادشم بخوان اون ادم نبايد حاظر باشه برخلاف اعتقادتش عمل كنه .

بهتر بشينه كنار و خودشو پيش دوستاش خراب نكنه با اين ذهنيات مسخر سپر و فداكاري بذار اونايي بيان كه قلبا اين قوانينو قبول دارند

حاضر:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام آرش جان خوبي ؟

مي دونم چي ميگي و حق داري اما اينجا ايران سال 1389 شمسي هست . حكومت حاضر اسمش جمهوري اسلامي هست . آزادي بيان خيلي كمتر از اون چه كه ميشه فكرشو كرد هست . اينجا يه انجمن خيلي كوچيك هست كه شايد به چشم خيلي ها نياد ؛‌‌ هدف ما اينه كه دور هم بشينيم و در موضوعاتي كه مشخص شده فعاليت كنيم و از هم مطالب تازه ياد بگيريم ؛‌ و اگر دوستاني مدير مي شن و ملزم به رعايت قوانين فقط براي حفظ اين محيط هست نه چيز ديگه وگرنه شايد در بيرون از اين محيط هركدوم از ما خيلي متفاوت تر رفتار كنيم از اونچه كه اينجا به احترام يه سري چيز ها و يا افراد رفتار مي كنيم .

به نظرت اگر به طور مثال قانون ممنوعيت بحث هاي سياسي رو برداريم چه اتفاقي مي افته ؟ روشن نگري صورت مي گيره و لرزه به اندام حكومت مي افته و .. ؟‌ يا اينكه خيلي راحت در عرض يك روز و كمتر از اون انجمن بسته مي شه طوري كه انگار هرگز نوانديشاني پا به عرصه ي وجود نگذاشت و مسئولان سايت تحت تعقيب و تبعات بعدي .. ؟

پس اگر هدف ما براي اين كار باشه بايد به طور هوشمندانه تر و دقيق تري عمل كنيم نه اينكه اينطور . به طور مثال ممكنه در فلان قرار دسته جمعي بچه ها به شدت بحث سياسي هم بشه و يا اصلا نقشه هاي سياسي هم كشيده بشه اما كسي اين بحث رو به داخل انجمن نمي كشونه به همون دلييلي كه بهت گفتم .

حالا يه مثال خيلي ساده رو برات بگم . تو ممكنه به هيچ عنوان به دين اسلام و احكام و تاريخچه ش علاقه اي نداشته باشي ‌،‌ اما آيا به اين خاطر در دانشگاه واحد مثلا انديشه ي اسلامي رو پاس نمي كني ؟‌

مي بيني ؟‌ از اون جايي كه هدف تو تحصيل در مثلا فلان رشته و بعدها گرفتن كار و كسب درآمد تو همين مملكت هست " مجبوري "‌ كه در دانشگاه يه سري قوانين رو رعايت كني ،‌ يه سري واحد ها رو پاس كني . انجمن هم دقيقا همينطوره .

يا بگذار يك مثال خيلي ساده و ملموس تر رو بگم ؛‌ خود تو چرا تو نوشنت اين قسمت رو نقطه چين كردي ؟

كي به كيه تاريكه.....لق بقيه
دقيقا مسئله همينه ؛‌ چون هدف تو بيان فلان موضوع بوده ،‌در كنارش براي اينكه تاپيكت به دليل استفاده از الفاظ نامناسب پاك يا ويرايش نشه خودت رو ملزم به رعايت قانون و ادب كردي .

خلاصه كه بهشت زير پاي مديران است :دي

• Like 11
لینک به دیدگاه
سلام آرش جان خوبي ؟

مي دونم چي ميگي و حق داري اما اينجا ايران سال 1389 شمسي هست . حكومت حاضر اسمش جمهوري اسلامي هست . آزادي بيان خيلي كمتر از اون چه كه ميشه فكرشو كرد هست . اينجا يه انجمن خيلي كوچيك هست كه شايد به چشم خيلي ها نياد ؛‌‌ هدف ما اينه كه دور هم بشينيم و در موضوعاتي كه مشخص شده فعاليت كنيم و از هم مطالب تازه ياد بگيريم ؛‌ و اگر دوستاني مدير مي شن و ملزم به رعايت قوانين فقط براي حفظ اين محيط هست نه چيز ديگه وگرنه شايد در بيرون از اين محيط هركدوم از ما خيلي متفاوت تر رفتار كنيم از اونچه كه اينجا به احترام يه سري چيز ها و يا افراد رفتار مي كنيم .

به نظرت اگر به طور مثال قانون ممنوعيت بحث هاي سياسي رو برداريم چه اتفاقي مي افته ؟ روشن نگري صورت مي گيره و لرزه به اندام حكومت مي افته و .. ؟‌ يا اينكه خيلي راحت در عرض يك روز و كمتر از اون انجمن بسته مي شه طوري كه انگار هرگز نوانديشاني پا به عرصه ي وجود نگذاشت و مسئولان سايت تحت تعقيب و تبعات بعدي .. ؟

پس اگر هدف ما براي اين كار باشه بايد به طور هوشمندانه تر و دقيق تري عمل كنيم نه اينكه اينطور . به طور مثال ممكنه در فلان قرار دسته جمعي بچه ها به شدت بحث سياسي هم بشه و يا اصلا نقشه هاي سياسي هم كشيده بشه اما كسي اين بحث رو به داخل انجمن نمي كشونه به همون دلييلي كه بهت گفتم .

حالا يه مثال خيلي ساده رو برات بگم . تو ممكنه به هيچ عنوان به دين اسلام و احكام و تاريخچه ش علاقه اي نداشته باشي ‌،‌ اما آيا به اين خاطر در دانشگاه واحد مثلا انديشه ي اسلامي رو پاس نمي كني ؟‌

مي بيني ؟‌ از اون جايي كه هدف تو تحصيل در مثلا فلان رشته و بعدها گرفتن كار و كسب درآمد تو همين مملكت هست " مجبوري "‌ كه در دانشگاه يه سري قوانين رو رعايت كني ،‌ يه سري واحد ها رو پاس كني . انجمن هم دقيقا همينطوره .

يا بگذار يك مثال خيلي ساده و ملموس تر رو بگم ؛‌ خود تو چرا تو نوشنت اين قسمت رو نقطه چين كردي ؟ دقيقا مسئله همينه ؛‌ چون هدف تو بيان فلان موضوع بوده ،‌در كنارش براي اينكه تاپيكت به دليل استفاده از الفاظ نامناسب پاك يا ويرايش نشه خودت رو ملزم به رعايت قانون و ادب كردي .

خلاصه كه بهشت زير پاي مديران است :دي

مرسي قاصد ك جان كه با اين دقت و حوصله جواب دادي

قاصدك پشت همه اين بحثا فقط يه سوال وجود داشت ايا شما حاظريد مدير اينجا بشيد

كه الان با مثالي كه زدي تغيرش ميدم ..ايا حاضريد در عوض دريافت ده مليون پول ماهانه استاد تفسير وصايا بشيد ؟

مطمعنا جواب خيليا منفيه چون حاظراند با همين شرايط فعلي و حتي ده پله پايين تر بمونند اما برخلاف اعقايدشون عمل نكنند ...ولي خيليا هم قبول ميكنند حتا با پايين تر از اين حرفا چون هركه قيمتي داره به هر حال ..ده مليون تومن و شغل كه سهل خيليا با سيب زميني و سانديس هم اتقادت شون رو ميفروشن

اما در مورد اينجا مي دونم كه يكي از شرايط عضو شدن پذيرش قانونه انجمه ..حرفي نيست همه رعايت ميكنند كمو بيش ..اما ايا وظيفه اجراش رو همه قبول ميكنند ....قبول يه فيل تر چي باشن ...

بايد پذيرفت كه سانسور سانسوره چه به قول اقايون براي حفظ منافع نظام باشه چه منافع شخصي چه از روي ترس ...و همه اجرا كننده هاش خودشون رو معصوم و بي گناه ميدونند .

.....البته ممكنه من از اول در مورد دوستان اشتباه كرده باشم و اونا از اول با سانسور و سركوب مشكل نداشتن

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...