Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ من شوخ هستم و یه مقدار زود رنج البته نه بدلیل شوخی یه نفر با من هااااااا سر یه سری مسائل دیگه من کلا پایه شوخی هستم البته اینم بگم که طرف شوخیت رو هم باید خوب بشناسی بعضی وقتا شده یه نفر باهام یه شوخی میکنه کلی هم میخندیم (توی انجمن زیاد اتفاق افتاده برام) ولی بعضی وقتا یه نفر دیگه همون شوخی رو میکنه ولی بهم بر میخوره 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ من شوخ هستم و یه مقدار زود رنجالبته نه بدلیل شوخی یه نفر با من هااااااا سر یه سری مسائل دیگه من کلا پایه شوخی هستم البته اینم بگم که طرف شوخیت رو هم باید خوب بشناسی بعضی وقتا شده یه نفر باهام یه شوخی میکنه کلی هم میخندیم (توی انجمن زیاد اتفاق افتاده برام) ولی بعضی وقتا یه نفر دیگه همون شوخی رو میکنه ولی بهم بر میخوره ایش چقدر لوسی! 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ ایش چقدر لوسی! شما که ظرفیت دارید 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ من كه خيلي بدم.خودمم نميفهمم چجوريم.اصلا با خودم درگيرم ولي شنيدم كه ميگن چخد لوسه اين 3 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ من یه بار گفتم ولی نگفتم که من به سوپور دانشگامون سلام میدم حال واحوال پرسی میکنم ولی رئیس دانشگامون به دلیلی اشنایی فامیلی سلام میده جواب نمیدم چپم:jawdrop: 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ من هیچکدوم از اینها نیستم نمیخوام بگم اصلا 4 لینک به دیدگاه
#Rosa# 179 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ دیر رنج و شوخ ! اینجا غریبم و گرنه بچه ها میدونن که چقدر جنبه دارم 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ شوخ و زود رنج البته بستگی به لحن طرف داره اگه با خنده بگه نه ولی اگه جدی بگه بهم بر میخوره و بهشم میگم از دستت ناراحت شدم :دی 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ بعضی جاها شوخم بعضی جاها جدی اما در کل زود رنجم 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ در کل شوخ و دیر رنج. طبیعتا نمیتونم نزد یه استاد خشک،شوخ باشم. وقتی بداخلاق میشم دلیل نیست که دوستت ندارم اون لحظات فقط یه چیزهایی از خودمو دوس ندارم.. 7 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ من آدم شوخی هستم، ولی خیلی زود بهم برمیخوره(شوخ طبع و زود رنج):5c6ipag2mnshmsf5ju3 البته اگه با کسی خیلی صمیمی بشم و بدونم که قصدی نداره از حرفایی که میزنه، به دل نمیگیرم... 4 لینک به دیدگاه
maryam banoo 3238 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ فکر کن مثلا من من اخلاق بد داشته باشم :ws52: 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ با کسایی که صمیمی نیستم باهاشون حیلی اروم و کم حرف و جدی و تکثرا هم میگن مغرور و افاده ای اما با کسانی که صمیمی ام مهربون و مقداری شوخ 2 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ در هر موقعیتی یه جورم،شرایطش باشه شوخ نباشه جدی.در جمع دوستام بیشتر شوخم و در جمع خانواده و بزرگترا یا کسایی که تازه باهاشون آشنا شدم جدی و آروم.طوری که اگه کسی منو تو جمع دوستام ببینه نمیتونه تشخیص بده که من همون آدم جدی و آرومم.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اما زودرنجم به شدت زودرنجم.شاید به روی خودم نیارم اما گاهی از یه مسئله ی کوچیک انقدر میرنجم که اشکم درمیاد ولی به روی طرفم ممکنه نیارم.همین باعث میشه دیگران فکر کنن من دیر رنجم و این به ضررم تموم شده تا الآن. 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ من شوخ و زود رنج. خیلی زود ناراحت میشم اما هیچی تو دلم نمیمونه. به موقع شوخی هم میکنم. اونم جوری که به طرفم بی احترامی نشه 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ من اولین گزینه هستم توضیح هم نمیدم!!:whistles: 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ تقریبا معجونی از همه اخلاق ها ، جدی ، شوخ ، مهربون ، بد اخلاق ، عصبی ، آروم ، .... خودمم موندم تو کار خودم 6 لینک به دیدگاه
fateme-bay 1232 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ معمولا هرکس اولین بار منو می بینه فکر میکنه یه آدم گند اخلاقم... یعنی خشک...غیر قابل نفوذ...خلاصه دیگه اما واقعا خودم خیلی اهل شوخی هستم...میگم میخندم سعی میکنم به دل نگیرم...اما گاهی با یک شوخی خیلی کوچولو...ناراحت میشم اما کینه ای نیستم خدایی همیشه بدی های دیگران رو فراموش میکنم هرچند همیشه برعکسش دیده میشه.. در کل تقریبا شوخ و زودرنج هستم 2 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ اروم هستم اگر ناراحت بشم میریزم تو دلم ،اما اگر عصبی بشم بد عصبی میشم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده