vahik 514 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ حالا بزار طرف پیدا بشه اي بابا توديگه كي هستي هنوز نيومده.... منفي نگر نباش 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ اون جون یکی رو نجات میده تو کاراتم میندازی گردن من:w00: اینو باش. من دارم یک عمر زندگی آیندتو با پول مُفت تامین میکنم. 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ []اي بابا توديگه كي هستي هنوز نيومده.... منفي نگر نباش ببین من کی گفتم حالا اینو باش. من دارم یک عمر زندگی آیندتو با پول مُفت تامین میکنم. نگو اینو:w00:داری راه بهشتو نشونشون میدی:w00: اینا بی کمک تو چجوری برن:w00: 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ ما آقایوووووووووووووووووون عجب گوهر های گران بهایییییییییییییییی بودیم و خود خبر نداشتیم... خوب شد الان که این داستان رو خوندم چشمانم به روی حقیقت باز شد... 4 لینک به دیدگاه
vahik 514 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ ما آقایوووووووووووووووووون عجب گوهر های گران بهایییییییییییییییی بودیم و خود خبر نداشتیم... خوب شد الان که این داستان رو خوندم چشمانم به روی حقیقت باز شد... آره بابا داشتيم تا حالا تلف ميشديم 1 لینک به دیدگاه
vahik 514 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ مثل اينكه عاشق واقعي تو انجمن پيدا نميشه 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ مثل اينكه عاشق واقعي تو انجمن پيدا نميشه یعنی چی؟؟ یعنی اگر کسی از این داستان خوشش نیاد عاشق نیست؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
vahik 514 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ یعنی چی؟؟ یعنی اگر کسی از این داستان خوشش نیاد عاشق نیست؟؟؟ آها پس خوشت نيومده؟ حالا كجاش به مذاقت خوش نيومده؟ 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ آها پس خوشت نيومده؟حالا كجاش به مذاقت خوش نيومده؟ بحث این نیست من خوشم اومده یا نه.. چون ندیدم کسی اینجا تعریف بکنه و بعد شما اون پست رو دادی اینو پرسیدم 1 لینک به دیدگاه
vahik 514 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ ميدونم با اين تاپيك داغ دل بعضي ها رو تازه كردم چكار كنم ديگه گريه بعضي وقتا براي بدن لازمه ، موجب دفع سموم ميشه لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ به این میگن عشق ، مطمئنم اگه دختره هم میروند همون کار رو میکرد 1 لینک به دیدگاه
vahik 514 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ به این میگن عشق ، مطمئنم اگه دختره هم میروند همون کار رو میکرد دختر موتور سوار؟ اونا از سوسك ميترسن چه برسه به موتور:ws2: 1 لینک به دیدگاه
vahik 514 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ اين يكي مطمئنا اول سوسكه رو كشته بعد پريده رو موتور 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ ديگه از اون مردا پيدا نميشه اينا مال تو قصه ها هستند 1 لینک به دیدگاه
vahik 514 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ ديگه از اون مردا پيدا نميشه اينا مال تو قصه ها هستند كي ميگه پيدا نميشه فك كردي مردا همشون خوبن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده