vahik 514 سازنده ارسال شده در 3 خرداد، 2011 حالا بزار طرف پیدا بشه اي بابا توديگه كي هستي هنوز نيومده.... منفي نگر نباش 1
Ehsan 112349 ارسال شده در 3 خرداد، 2011 اون جون یکی رو نجات میده تو کاراتم میندازی گردن من:w00: اینو باش. من دارم یک عمر زندگی آیندتو با پول مُفت تامین میکنم. 1
VINA 31339 ارسال شده در 3 خرداد، 2011 []اي بابا توديگه كي هستي هنوز نيومده.... منفي نگر نباش ببین من کی گفتم حالا اینو باش. من دارم یک عمر زندگی آیندتو با پول مُفت تامین میکنم. نگو اینو:w00:داری راه بهشتو نشونشون میدی:w00: اینا بی کمک تو چجوری برن:w00: 2
Waffen 15120 ارسال شده در 3 خرداد، 2011 ما آقایوووووووووووووووووون عجب گوهر های گران بهایییییییییییییییی بودیم و خود خبر نداشتیم... خوب شد الان که این داستان رو خوندم چشمانم به روی حقیقت باز شد... 4
vahik 514 سازنده ارسال شده در 3 خرداد، 2011 ما آقایوووووووووووووووووون عجب گوهر های گران بهایییییییییییییییی بودیم و خود خبر نداشتیم... خوب شد الان که این داستان رو خوندم چشمانم به روی حقیقت باز شد... آره بابا داشتيم تا حالا تلف ميشديم 1
maryam_alien 9906 ارسال شده در 3 خرداد، 2011 مثل اينكه عاشق واقعي تو انجمن پيدا نميشه یعنی چی؟؟ یعنی اگر کسی از این داستان خوشش نیاد عاشق نیست؟؟؟ 1
vahik 514 سازنده ارسال شده در 3 خرداد، 2011 یعنی چی؟؟ یعنی اگر کسی از این داستان خوشش نیاد عاشق نیست؟؟؟ آها پس خوشت نيومده؟ حالا كجاش به مذاقت خوش نيومده؟ 1
maryam_alien 9906 ارسال شده در 3 خرداد، 2011 آها پس خوشت نيومده؟حالا كجاش به مذاقت خوش نيومده؟ بحث این نیست من خوشم اومده یا نه.. چون ندیدم کسی اینجا تعریف بکنه و بعد شما اون پست رو دادی اینو پرسیدم 1
vahik 514 سازنده ارسال شده در 5 خرداد، 2011 ميدونم با اين تاپيك داغ دل بعضي ها رو تازه كردم چكار كنم ديگه گريه بعضي وقتا براي بدن لازمه ، موجب دفع سموم ميشه
El Roman 31720 ارسال شده در 5 خرداد، 2011 به این میگن عشق ، مطمئنم اگه دختره هم میروند همون کار رو میکرد 1
vahik 514 سازنده ارسال شده در 5 خرداد، 2011 به این میگن عشق ، مطمئنم اگه دختره هم میروند همون کار رو میکرد دختر موتور سوار؟ اونا از سوسك ميترسن چه برسه به موتور:ws2: 1
vahik 514 سازنده ارسال شده در 7 خرداد، 2011 ديگه از اون مردا پيدا نميشه اينا مال تو قصه ها هستند كي ميگه پيدا نميشه فك كردي مردا همشون خوبن
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری