maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4::w00::w00: چرا !!!!!!!!!! چرا همش آزادی در جهات بد و آسیب رساندن به جسم و روانتان را میخواهین؟؟!! اینها از خداشونه که جوانان ما،بنگ بشن و کاری به هیچ کس نداشته باشن.... اسی؟؟؟ من معتقد به آزادی تو همه چیز هستم..تا جایی که به دیگری آسیب نرسونم. حالا یکی میخواد نفس خودشو تنگ کنه به خودش مربوطه. البته اولویت آزادیهای درخواستی ما چیزهای دیگری است. 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ اسی؟؟؟ چیه؟ چرا علامت سوال گذاشتی کنار اسم شریفم؟؟؟ من معتقد به آزادی تو همه چیز هستم..تا جایی که به دیگری آسیب نرسونم. حالا یکی میخواد نفس خودشو تنگ کنه به خودش مربوطه. البته اولویت آزادیهای درخواستی ما چیزهای دیگری است. واقعا شما روشن فکر ها شورشو در آوردین دیگه..... :w00: همون بهتر که من آخوند بشم و از ارزش های گذشته حمایت کنم. به شماها نباید هیچ رقمه آزادی داد. 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ چیه؟چرا علامت سوال گذاشتی کنار اسم شریفم؟؟؟ واقعا شما روشن فکر ها شورشو در آوردین دیگه..... :w00: همون بهتر که من آخوند بشم و از ارزش های گذشته حمایت کنم. به شماها نباید هیچ رقمه آزادی داد. :banel_smiley_52::banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52::banel_smiley_52: ببین اسی خان خوب اونایی که ما مخالفشونیم همین جوری هستن دیگه..میگن ما میفهمیم چی خوبه و چی بد...شما نمیفهمین..ما برای خودتون میگیم 3 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ من تا حالا فرحزاد نرفتم....خیلی دوست دارم برم قلیونشو بکشم و کبابشو بخورم :girl_in_dreams: اونقد حال میده دختر قلیونی دیگه ندیده بودیم !!!!!! :w00::w00: :w00::w00::w00: چیه ؟؟؟بازم تبعیض جنسیتی؟؟ 3 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ چرا دارم کم کم میبینم. مخصوصا وقتی دختر سیگاری میبینم دلم میگیره،که جدیدا تو تهران هم زیاد شده الان روشنفکرها بهم حمله میکنن،آزادی زنان در گرو سیگار و قلیان است...... ها ها ها من یه بار وقتی کودک بودم سیگار پیدا کردم با دختر داییم کشیدیم در عنفوان بچگی یه حالی داد از اون موقع تا حالا سیگار نکشیدم خوب،آسیبی که دود سیگار و قلیان به زنان میزنه،خیلی بیشتر از آسیبی است که به مردان وارد میشه. در ضمن اگر زنان یک جامعه ای خراب بشن،مردانش هم خراب میشن. دقیقا چقدر بیشتر ؟؟ لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ :w00::w00::w00: چیه ؟؟؟بازم تبعیض جنسیتی؟؟ :w74: :ws27: اصلا به من چه....... اینقدر دود بزنین،تا پدرتون در بیاد. اصلا خودم واستون قلیون چاق میکنم. 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ اونقد حال میده :w00::w00::w00: چیه ؟؟؟بازم تبعیض جنسیتی؟؟ تا باشه از این مدل تبعیضا حالا بیاین بگین همین مدل دختران که باعث شد بقیه عقب بمونن 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ :w74: :ws27: اصلا به من چه....... اینقدر دود بزنین،تا پدرتون در بیاد. اصلا خودم واستون قلیون چاق میکنم. :w768:حاجی اینکارو کنه بقیه چه توقعی مشه داشت:w768: من یه روز مرجع تقلید بشم استعما هر گونه قلیونو حرام اعلام میکنم 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ :w768:حاجی اینکارو کنه بقیه چه توقعی مشه داشت:w768: من یه روز مرجع تقلید بشم استعما هر گونه قلیونو حرام اعلام میکنم ماهی از سر گنده گردد نی ز دُم فــتنه از این حاجی خیزد،نی ز خُم 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ من سعی میکنم با کسایی که میروند طرف دود دوست نباشم مخصوصا دختر خانمهای محترمه کسی که به خودش رحم نمیکنه به منم رحم نمیکنه...... 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ دختر قلیونی دیگه ندیده بودیم !!!!!! :w00::w00: حالا ببين! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده