Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ ایا تو شهرتتون بناهایی رو میشناسی که دارن تزییناتشو (ایینه کاری،اجر کاری،مقرنس و.....)مرمت میکنن؟؟؟!!! یعنی الان کارگاه مرمتی دارن من شدیدا به این اطلاعات نیاز دارم ممنون میشم مرسی مرسی مرسی :icon_gol: پ.ن:میدونم زدن همچین تاپیکی خلاف مقرراته،ولی من نمیدونم کیا رشتی و مازندارنین که ازششون بپرسم!!! 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ یه دونه خونه میرزا ک.چک جنگلی چند سال پیش مرمت کردن قلعه رودخان فومنم دو سال یا یک سال نیم پیش مرمت کردن چند ماه پیشم رفته بودم قلعه دیدم تو بناها چوب کشیدن تهشو نمیدونم تامیرش همچنان ادامه داره یا تموم شد دیگه 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ یه دونه خونه میرزا ک.چک جنگلی چند سال پیش مرمت کردن قلعه رودخان فومنم دو سال یا یک سال نیم پیش مرمت کردن چند ماه پیشم رفته بودم قلعه دیدم تو بناها چوب کشیدن تهشو نمیدونم تامیرش همچنان ادامه داره یا تموم شد دیگه مرسییییییییی یعنی الان نمیدونی قلعه رو دارن مرمتش میکنن یا تموم کردن؟؟!! 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ مرسییییییییییعنی الان نمیدونی قلعه رو دارن مرمتش میکنن یا تموم کردن؟؟!! نه شهرستان فومنه 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ خداروشکر ،اینجا هیچ یدونه گیلانی و ساریی پیدا نمیشه 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ یه دونه خونه میرزا ک.چک جنگلی چند سال پیش مرمت کردن قلعه رودخان فومنم دو سال یا یک سال نیم پیش مرمت کردن چند ماه پیشم رفته بودم قلعه دیدم تو بناها چوب کشیدن تهشو نمیدونم تامیرش همچنان ادامه داره یا تموم شد دیگه آره منم فقط همونو دیدم اما اصفهان که زندگی میکردیم میدیدم که مرتبا اونارو تعمیر میکردن اما اینجا اصلا مسئولین رسیدگی نمیکنن:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ آره منم فقط همونو دیدماما اصفهان که زندگی میکردیم میدیدم که مرتبا اونارو تعمیر میکردن اما اینجا اصلا مسئولین رسیدگی نمیکنن:icon_pf (34): تو اصفهان همه جا ورودی داره الان قلعه یه سال داره ورودی میگیره اونم نفری 300 تومن واسه بازدید قلعه و گرنه کوهشم ورودی نداره که میگم شبنم ما یه ساختمون شهرداری داریم اونموقع المان درستش کرده بود اونو داره بازسازی میکننااا یدونه ساختمون زیارتی هم داریم که خواهر رضا (ع) هست اونم دارن میسازن بزرگش میکنن 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ منم می تونم اینجا یه سوال بی ربط بپرسم اما به شمالی های عزیز ربط داره 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ تو اصفهان همه جا ورودی داره الان قلعه یه سال داره ورودی میگیره اونم نفری 300 تومن واسه بازدید قلعه و گرنه کوهشم ورودی نداره که میگم شبنم ما یه ساختمون شهرداری داریم اونموقع المان درستش کرده بود اونو داره بازسازی میکننااا یدونه ساختمون زیارتی هم داریم که خواهر رضا (ع) هست اونم دارن میسازن بزرگش میکنن مینا جان شبنم کیه؟ 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ دانشگاه آزاد لاهیجان و تنکابن و بابل و گرگان کدومشون خوابگاه (حتی خصوصی) داره ؟ و پذیرششون بومیه یا نه؟ می دونم مشاور نیستین اما بالاخره هر کس اطلاعاتی از دانشگاه شهرش داره :icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ دانشگاه آزاد لاهیجان و تنکابن و بابل و گرگان کدومشون خوابگاه (حتی خصوصی) داره ؟ و پذیرششون بومیه یا نه؟می دونم مشاور نیستین اما بالاخره هر کس اطلاعاتی از دانشگاه شهرش داره :icon_gol: خوب من تو هیچکدوم این دانشگاهها درس نمیخونم ولی دوستم که لاهیجان میخونه یه بار گفت مثل اینکه خوابگاه داره دانشگاه رشت هم خوابگاه داره 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ تو اصفهان همه جا ورودی داره الان قلعه یه سال داره ورودی میگیره اونم نفری 300 تومن واسه بازدید قلعه و گرنه کوهشم ورودی نداره که میگم شبنم ما یه ساختمون شهرداری داریم اونموقع المان درستش کرده بود اونو داره بازسازی میکننااا یدونه ساختمون زیارتی هم داریم که خواهر رضا (ع) هست اونم دارن میسازن بزرگش میکنن ساختمون شهرداریتون تاریخیه؟ مینا جان شبنم کیه؟ بنده هستم 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ مینا جان شبنم کیه؟ مرمت گر ججون دانشگاه آزاد لاهیجان و تنکابن و بابل و گرگان کدومشون خوابگاه (حتی خصوصی) داره ؟ و پذیرششون بومیه یا نه؟می دونم مشاور نیستین اما بالاخره هر کس اطلاعاتی از دانشگاه شهرش داره :icon_gol: ازاد لاهیجان خوابگاه نداره اما بومی پذیرم نیس عزیزم مهندسی برقشم اگه میخوای ترازش 5100 و کامپیوترشم تا 4800 بود تا پارسال 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ ساختمون شهرداریتون تاریخیه؟ بنده هستم نمیدونم اما بناش تو عکسا هست اما سبکش یه جوریه 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ ساختمون شهرداریتون تاریخیه؟ شامل ساختمان شهرداری و برج ساعت آن که نماد شهر رشت میباشد و نیز موزه پست و ساختمان قدیمی هتل ایران میباشد. مجموعه بناهای میدان شهرداری رشت در اوایل سلطنت رضا شاه پهلوی (۱۳۰۴-۱۳۲۰ ه.ش) احداث شده است. برج ساعت شهرداری که نماد شهر رشت محسوب میشود، به هنگام وقوع زلزله مهیب و ویرانگر گیلان در سال ۱۳۶۹ ویران شده بود که چندی بعد به صورت سابق بازسازی گردید. شهرداری رشت حاجی میرزا خلیل که از مشروطه خواهان صدیق بود مأمور تأسیس بلدیه (شهرداری) گردید و انجمنی به ریاست حاجی میرزا یوسف خان و عضویت سید مهدی رییس الواعظین، ناصر التجار، میر احمد امام، حاجی میرزا ابوطالب و میر منصور هدی به نام «انجمن بلدیه» به او کمک فکری می کردند. اصطلاحات آن روزی شهر که در اطرافش فعالیت می شد، عبارت بود از سنگفرش کوچهها و خیابانها (در آن تاریخ اغلب نقاط شهر خاکی و به مجرد ریزش باران غیر قابل عبور بود)، طاق زدن زیر معابر به منظور عبور فاضلاب ( گودالهایی از بارندگی تشکیل می شد که مردم مجبور بودند به گرده افراد سوار شده از منطقه آب گرفته بگذرد)، رسیدگی به قصابخانه و نانواها و تنظیفات شهری و شماره گذاری در شبکهها و از این قبیل که هر یک در آن زمان دارای اهمیت خاصی بودند. حاجی میرزا خلیل آقا، اولین رییس انجمن بلدیه رشت، فرزند میرزا مهدی شریعتمدار به حاجی ملارفیع بود. وی کار سازندگی در سطح شهر را با جدیت تمام آغاز کرد. در شماره ۱۸ روزنامه نسیم شمال به تاریخ ۹ ربیع الثانی ۱۳۲۶ صفحه ۳ می خوانیم. شهرداری رشت انجمن مبارک بلدیه به سعی و اهتمام آقای حاج میرزا خلیل آقا که رییس بلدیه است، شب و روز در فکر ترفیع حال اهالی و تخفیف قیمت اجناس و ارزانی ارزاق میباشند . راه پیر بازار که از خرابی ممتنع العبور بود، در این ایام به اهتمام بلدیه به نیکوترین طرحی مشغول تعمیر است و ایضاً بلدیه قول داده است که هر شب هزار چراغ از الکتریسیته و فانوسهای ملّون در معابر و محلات شهر رشت روشن کند. در زمان تصدی حاج میرزا خلیل آقا، ساختمان کنونی شهرداری رشت هنوز ساخته نشده بود و اداره بلدیه در محل ساختمان «خوستاریا» مستقر بود. بر پایه خبری که تحت عنوان اخبارات شهری در شماره ۱۲ روزنامه نسیم شمال در سال ۱۲۸۶ هـ.ش منتشر شده، نخستین اداره بلدیه رشت، پس از انتخاباتی که در روز دهم بهمن ماه ۱۲۸۶ برای تشکیل انجمن بلدیه برگزار شد، تاسیس گردید. برگزاری انتخابات مذکور و آغاز به کار اداره بلدیه که همزمان با تهران صورت پذیرفت، تاثیرات فراوانی در توسعه شهری رشت داشت. بر طبق خبر درج شده در روزنامه پرورش شماره ۱۳۵ چهارشنبه اول تیر ماه ۱۳۰۵، اداره بلدیه رشت در این تاریخ به ساختمان نوساز خود انتقال یافت. ساختمانی که با الهام از معماری نئوکلاسیک اروپا بویژه معماری سنت پیترزبورگ روسیه و توسط معماران ایرانی مقیم رشت ساخته شد و هم اکنون نیز پس از گذشت ۷۵ سال مقر شهرداری رشت است. اجرای موزیک زنده به طور روزانه در صبحگاه و مناسبتها توسط گروه ارکستر شهرداری رشت رو به روی درب شهرداری داخل محوطه میدان و در محوطه مخصوص گروه ارکستر از ویژگیهای بی نظیر شهرداری رشت است. زنگ ساعت مجموعه در هر ساعت برابر با عدد ساعت و هر نیم ساعت یک زنگ به صدا در می آید. مرمت گر ججون ازاد لاهیجان خوابگاه نداره اما بومی پذیرم نیس عزیزم مهندسی برقشم اگه میخوای ترازش 5100 و کامپیوترشم تا 4800 بود تا پارسال چرا از چیزی خبر نداری میپری وسط مینا؟؟؟؟؟؟ خوابگاه داره خوبشم داره، ظرفیتش فک کنم 300 نفر باشه دخترانه نوساز هم هست نزدیک یونی هم هست 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ شامل ساختمان شهرداری و برج ساعت آن که نماد شهر رشت میباشد و نیز موزه پست و ساختمان قدیمی هتل ایران میباشد. مجموعه بناهای میدان شهرداری رشت در اوایل سلطنت رضا شاه پهلوی (۱۳۰۴-۱۳۲۰ ه.ش) احداث شده است. برج ساعت شهرداری که نماد شهر رشت محسوب میشود، به هنگام وقوع زلزله مهیب و ویرانگر گیلان در سال ۱۳۶۹ ویران شده بود که چندی بعد به صورت سابق بازسازی گردید. شهرداری رشت حاجی میرزا خلیل که از مشروطه خواهان صدیق بود مأمور تأسیس بلدیه (شهرداری) گردید و انجمنی به ریاست حاجی میرزا یوسف خان و عضویت سید مهدی رییس الواعظین، ناصر التجار، میر احمد امام، حاجی میرزا ابوطالب و میر منصور هدی به نام «انجمن بلدیه» به او کمک فکری می کردند. اصطلاحات آن روزی شهر که در اطرافش فعالیت می شد، عبارت بود از سنگفرش کوچهها و خیابانها (در آن تاریخ اغلب نقاط شهر خاکی و به مجرد ریزش باران غیر قابل عبور بود)، طاق زدن زیر معابر به منظور عبور فاضلاب ( گودالهایی از بارندگی تشکیل می شد که مردم مجبور بودند به گرده افراد سوار شده از منطقه آب گرفته بگذرد)، رسیدگی به قصابخانه و نانواها و تنظیفات شهری و شماره گذاری در شبکهها و از این قبیل که هر یک در آن زمان دارای اهمیت خاصی بودند. حاجی میرزا خلیل آقا، اولین رییس انجمن بلدیه رشت، فرزند میرزا مهدی شریعتمدار به حاجی ملارفیع بود. وی کار سازندگی در سطح شهر را با جدیت تمام آغاز کرد. در شماره ۱۸ روزنامه نسیم شمال به تاریخ ۹ ربیع الثانی ۱۳۲۶ صفحه ۳ می خوانیم. شهرداری رشت انجمن مبارک بلدیه به سعی و اهتمام آقای حاج میرزا خلیل آقا که رییس بلدیه است، شب و روز در فکر ترفیع حال اهالی و تخفیف قیمت اجناس و ارزانی ارزاق میباشند . راه پیر بازار که از خرابی ممتنع العبور بود، در این ایام به اهتمام بلدیه به نیکوترین طرحی مشغول تعمیر است و ایضاً بلدیه قول داده است که هر شب هزار چراغ از الکتریسیته و فانوسهای ملّون در معابر و محلات شهر رشت روشن کند. در زمان تصدی حاج میرزا خلیل آقا، ساختمان کنونی شهرداری رشت هنوز ساخته نشده بود و اداره بلدیه در محل ساختمان «خوستاریا» مستقر بود. بر پایه خبری که تحت عنوان اخبارات شهری در شماره ۱۲ روزنامه نسیم شمال در سال ۱۲۸۶ هـ.ش منتشر شده، نخستین اداره بلدیه رشت، پس از انتخاباتی که در روز دهم بهمن ماه ۱۲۸۶ برای تشکیل انجمن بلدیه برگزار شد، تاسیس گردید. برگزاری انتخابات مذکور و آغاز به کار اداره بلدیه که همزمان با تهران صورت پذیرفت، تاثیرات فراوانی در توسعه شهری رشت داشت. بر طبق خبر درج شده در روزنامه پرورش شماره ۱۳۵ چهارشنبه اول تیر ماه ۱۳۰۵، اداره بلدیه رشت در این تاریخ به ساختمان نوساز خود انتقال یافت. ساختمانی که با الهام از معماری نئوکلاسیک اروپا بویژه معماری سنت پیترزبورگ روسیه و توسط معماران ایرانی مقیم رشت ساخته شد و هم اکنون نیز پس از گذشت ۷۵ سال مقر شهرداری رشت است. اجرای موزیک زنده به طور روزانه در صبحگاه و مناسبتها توسط گروه ارکستر شهرداری رشت رو به روی درب شهرداری داخل محوطه میدان و در محوطه مخصوص گروه ارکستر از ویژگیهای بی نظیر شهرداری رشت است. زنگ ساعت مجموعه در هر ساعت برابر با عدد ساعت و هر نیم ساعت یک زنگ به صدا در می آید. چرا از چیزی خبر نداری میپری وسط مینا؟؟؟؟؟؟ خوابگاه داره خوبشم داره، ظرفیتش فک کنم 300 نفر باشه دخترانه نوساز هم هست نزدیک یونی هم هست مرسییییییی من بنایی میخوام که دارن تزییناتششو مرمت میکنن یعنی الان کارگاه مرمتی هستش و متاسفانه همدان جایی رو مرمت نمیکنن و کارگاهاش فعال نیس و تهرانم که ماشالا خود تهرانیا برداشتن و میمونه شهرای دیگه که من فقط راحت میتونم بیام شمال واستادمون گفت تو رامسر و رشت و ساری اینا دارن مرمت میکنن و حالا درسته؟یعنی الانم مرمت میکنن یا تمومیده؟؟؟ لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ مرسییییییی من بنایی میخوام که دارن تزییناتششو مرمت میکنن یعنی الان کارگاه مرمتی هستش و متاسفانه همدان جایی رو مرمت نمیکنن و کارگاهاش فعال نیس و تهرانم که ماشالا خود تهرانیا برداشتن و میمونه شهرای دیگه که من فقط راحت میتونم بیام شمال واستادمون گفت تو رامسر و رشت و ساری اینا دارن مرمت میکنن و حالا درسته؟یعنی الانم مرمت میکنن یا تمومیده؟؟؟ خواهش میکنم به خاطر فصل بارندگی فعلا متوقف شده اما قسمت پست رو مرمت کردن و قسمت روبروی پست در حال مرمته و بقیش باقی مونده جاهای دیگه هم هستن یا مرمت شدن مثلا خونه میرزا توی شهرای دیگه هم هست جاهایی ولی بزرگترین پروژه همین شهرداریه رشته 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ خواهش میکنم به خاطر فصل بارندگی فعلا متوقف شده اما قسمت پست رو مرمت کردن و قسمت روبروی پست در حال مرمته و بقیش باقی مونده جاهای دیگه هم هستن یا مرمت شدن مثلا خونه میرزا توی شهرای دیگه هم هست جاهایی ولی بزرگترین پروژه همین شهرداریه رشته بازم مرسی اگه سوالی داشتم میتونم ازتتون بپرسم؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده