رفتن به مطلب

تبلیغات صدا و سیما و تبلیغات کشورهای دیگر

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 43
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

22322219023461712323114912362183252224192124.jpg

هر ثانیه پیام بازرگانی 60 میلیون تومن.....

مسخره ترین تبلیغ به نظر شما کدوم تبلیغ بهترینش کدومه؟؟

تبلیغات فامیلا جالبه بد نیس یه تبلیغ هست زیتونه از هواپیما پرتش میکنن پایین خلبان چت میکنه میپره اون خیلی باحاله :ws28:

محصولات غذاییه چیه که اولش هزارتا آدم میترسن برن جلو

یه دفه یکی میره بقیه هم میرن بعد میگه محصولات غذایی فلان!!

خب چه ربطی داره!!هااااااااااااااااااااااااااااان میخوام با کنترل بزنم تو مغز یکی یکیشون

تبلیغه بانک تجارت یه بچه نشسته روزنامه میخونه ادای ادم بزرگا رو درمیاره:icon_razz:

کی؟مدرسان شریف

کجا ؟مدرسان شریف

چطور ؟مدرسان شریف:icon_razz:

• Like 42
لینک به دیدگاه

تبلیغ فقط یکی سلام سلام غوری غوری جون اومدم خرید به به سلام خانم کوچولو خوش اومدید ..............اون غور آخرش منو کشته:ws28::ws28::ws28:

کوچولو بودیم یه تبلیغ میداد میخوام سالاد درست کنم سالاد چیه؟الویه:ws28::ws28::ws28:

مسخره ترین تبلیغ:تبلیغ شامپو بس بود یه مردهرو رو میاوردن دس میکرد تو موهاش بسسسسسسسسسسسسس:ws28:

• Like 27
لینک به دیدگاه

وای ادم حالش از هر چی بانکه به هم میخوره...ایرانم که شده پر بانک خصوصی...

تبلیغات شامپو ام که همشون یه مشت مرد سیبیل از بنا گوش در رفتن...:ws3:

• Like 20
لینک به دیدگاه
:w58:

بابا خودتو کنترل کن اینقدر جوش نزن ننننننننننننننننن

به جای جوش زدن کانال رو عوض کن.

.

.

.

.

. نمیدونم اینهمه صدا و سیما کانال تخصصی درست کرده چرا یک کانال اختصاصی تبلیغات درست نمیکنه. ؟ ؟؟؟

.............. زورکی بهت پیام بازرگانی نشون میدن .

آدم یاد این فروشنده های قدیم میفته که وقتی خرید میکردی یک جنس بنجل دیگه میزاشتن روش میگفتن اینم روشه زورکی بهت میفروختن.!!!!!!!!!!!!!!!!!

اینکه چیزی نیست چند وقته که مخابرات پیام بازرگانی روی تلفن همراه پیامک میکنه و درآمد زایی میکنه. وای به اون روزی که تلفنت رو به یک تلفت دیگه دایورت کنی اون وقته که هزینه جابجایی پیامک هم ازت میگیرن...:w00:

• Like 12
لینک به دیدگاه

کلهم تبلیغاتشون کپی از کشورای دیگس

حتی یه تبلیغ پنیر میکرد که گاوا پرواز میکنن و محصولات لبنی با چترنجات میندازن پایین

اون دیگه کپی هم نیست عین تبلبیغ رو از ترکیه برداشتن فقط به جای اسم محصول اصلی اسم محصولات خودشونو مونتاژ کردن:shame:

• Like 14
لینک به دیدگاه

من معمولا موقع پیام بازرگانی توجه نمیکنم و میرم دنبال یه کاردیگه

ولی چند سال پیش یه بار یه تبلیغ خیلی برام جلب توجه کرد .

نمیدونم تبلیغ چی بود ولی یکی از آهنگهای ترانه های سیاوش قمیشی روش گذاشته بودن .

فکر کنم یک بارهم بیشتر پخش نشد

• Like 11
لینک به دیدگاه

یه تبلیغ بود

يكي از احمقانه ترين ، جمله هايي كه توي تبليغ ها شنيدم اين بوده :

يك چايي خوب ، گرمت ميكنه. !!:w58:

آخه یکی نیس بگه به اینا ننت خوب بابات خوب این چه شعاریه درست کردی؟؟؟

وای تبلیغ ااااااا مهندس چرا بنزین تموم شد .....سر این تبلیغ بود که انگیزه مهندس شدن منرو تقویت کرد:ws3:

• Like 24
لینک به دیدگاه

تبليغ صنايع غذايي بهروز جالب بود. نمي‌دونم چرا از اون جمله "دوست من سلام" آخر تبليغ انقدر خوشم مي‌اومد. با اين حال تبليغش حداقل روي من که بي اثر بوده و تا حالا يادم نمي‌آد چيزي مارک بهروز خريده باشم!

اون تبلیغشم خوب بود که عکس مادرش بود از مادرا تقدیر میکرد:icon_gol:

• Like 12
لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...

من این تبلیغ های آقای ایمنی رو هم دوست داشتم:

[h=2]آقای ایمنی[/h]

برپا ، برجا

بفرمائید بچه ها

امروز درس چی داریم؟

درس ایمنی داریم

شما بگو عزیزم

فرزند نازنینم

وقتی از راه رسیدی

بوی گازو شنیدی

اول چه کار باید کرد؟

چه کاری نباید کرد؟

بزرگترو صدا کرد

پنجره ها رو وا کرد

کلید برقو نزد

چراغو روشن نکرد

چون گاز شده منتشر

خونه میشه منفجر

ای زری عزیزم

من خیلی تند و تیزم

بشین اینجا تا برم

برات چایی بریزم

انگار تو هستی مهمون

من هم میشم مامان جون

بفرمایید عزیز جون

این از چایی این قندون

راستی داره بو میاد

داره از اون تو میاد

کتری که اومده جوش

اجاقو کرده خاموش

الان مثل مامان جون

کبریت میزنم به اون

(بووووم- انفجار)

چی شد گل باغ امید

کارت به اینجا کشید؟

دیدم اجاق خاموشه

کتری چایی روشه

تا کبریتو کشیدم

دیگه هیچی ندیدم

الان سه چهار پنج روزه

تنم داره می سوزه

بی احتیاط شیطون

حالا شده پشیمون

چون به جای دبستان

اومده بیمارستان

از آقای ایمنی

درسی باید بگیری

توصیه های او را

جدی باید بگیری

با وسایل گازی

نباید کرد بازی

با وسایل گازی

نباید کرد بازی9126_149000237240_7121591_n.jpg

• Like 16
لینک به دیدگاه
من این تبلیغ های آقای ایمنی رو هم دوست داشتم:

آقای ایمنی

برپا ، برجا

بفرمائید بچه ها

امروز درس چی داریم؟

درس ایمنی داریم

شما بگو عزیزم

فرزند نازنینم

وقتی از راه رسیدی

بوی گازو شنیدی

اول چه کار باید کرد؟

چه کاری نباید کرد؟

بزرگترو صدا کرد

پنجره ها رو وا کرد

کلید برقو نزد

چراغو روشن نکرد

چون گاز شده منتشر

خونه میشه منفجر

ای زری عزیزم

من خیلی تند و تیزم

بشین اینجا تا برم

برات چایی بریزم

انگار تو هستی مهمون

من هم میشم مامان جون

بفرمایید عزیز جون

این از چایی این قندون

راستی داره بو میاد

داره از اون تو میاد

کتری که اومده جوش

اجاقو کرده خاموش

الان مثل مامان جون

کبریت میزنم به اون

(بووووم- انفجار)

چی شد گل باغ امید

کارت به اینجا کشید؟

دیدم اجاق خاموشه

کتری چایی روشه

تا کبریتو کشیدم

دیگه هیچی ندیدم

الان سه چهار پنج روزه

تنم داره می سوزه

بی احتیاط شیطون

حالا شده پشیمون

چون به جای دبستان

اومده بیمارستان

از آقای ایمنی

درسی باید بگیری

توصیه های او را

جدی باید بگیری

با وسایل گازی

نباید کرد بازی

با وسایل گازی

نباید کرد بازی9126_149000237240_7121591_n.jpg

خیلی باحالی :ws28:

چه قشنگم همشو حفظی:w58:

• Like 5
لینک به دیدگاه
من تبلیغ مامان بستنیش خوشمزه تره رو از همشون بیشتر دوست داشتم:ws3:

همون که میگه بچه بیا شیرت رو بوخور:ws28:

بابا ما خیلی عقبیم تو همه چی حتی تبلیغات....:banel_smiley_4:

چین در سال 2012 ،انگلستان و آلمان را پشت سر گذاشته و تبدیل به یکی از سه بازار بزرگ تبلیغات در جهان خواهد شد. به نقل از سایت

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
، پیش بینی می شود که در سال 2011 هند، چین و روسیه به بیشترین رشد در اختصاص بودجه تبلیغاتی دست یابند.

5344_328.jpg

انتظار می رود که بودجه تبلیغاتی چین در سال 2011 دوازده درصد و در سال 2012 چهارده درصد رشد پیدا کند. سال آینده، ارزش کل بازار تبلیغات از 27 میلیارد دلار فراتر خواهد رفت.

پیش بینی می شود که عملکرد قوی تبلیغات تلویزیونی، 10 میلیارد دلار درآمد تبلیغاتی در سال 2012 در پی خواهد داشت. به این ترتیب چین پس از آمریکا و ژاپن به جایگاه سومین قدرت اقتصادی در دنیای تبلغات دست می یابد.

برآورد رشد تقریبا 10 درصدی اقتصاد چین در سال 2011 و روند فزاینده رشد دستمزد در میان چینی ها میزان خرید را در میان مصرف کنندگان توسعه خواهد داد.

با توجه به سهم 45 درصدی آمریکا در اختصاص بودجه به تبلیغات رسانه ای در سال 2011، این کشور به بالا ترین رتبه در بازار تبلیغات جهانی نائل خواهد شد. بودجه تبلیغاتی در این کشور در سال 2011 سه و نیم درصد و در سال 2012 چهار و نیم درصد رشد پیدا خواهد کرد.

5342_996.jpg

ژاپن دومین جایگاه در بازار تبلیغات جهانی را پس از آمریکا حفظ خواهد کرد. پیش بینی رشد یک درصدی بودجه تبلیغاتی در این کشور در سال 2011 و رشد یک و نیم درصدی آن در سال 2012، بازگشتی به رشد مثبت ژاپن پس از سه سال رکود یا رشد منفی محسوب می شود. انتظار می رود که اینترنت به عنوان عنصر اصلی در رشد تبلیغات رسانه ای در این کشور در سال 2011 سیزده درصد از بودجه ویژه برای این کار را به خود اختصاص دهد. در ادامه آلمان هفت و نیم درصد، چین هفت درصد و انگلستان شش و نیم درصد رشد بودجه در تبلیغات اینترنتی را در سال جاری تجربه خواهد کرد. در چین نیز تبلیغات اینترنتی 33 درصد در سال 2011 و 26 درصد در سال 2012 افزایش خواهد یافت.

5343_683.jpg

در این میان هند به عنوان کوچک ترین بازار تبلیغاتی، اخیرا سریع ترین رشد در این بازار را با رقم هجده و نیم درصد در سال 2011 و 19 درصد در سال 2012 به خود اختصاص داده است. پس از آن روسیه با 17 درصد، چین با دوازده و نیم درصد، برزیل با 11 درصد و استرالیا با 6 درصد رشد در سال 2011 چهار رتبه بعدی در میان سریع ترین بازار های تبلیغاتی در حال رشد جهان را به نام خود ثبت کرده اند.

به طور کلی در سطح جهان تبلیغات اینترنتی دو برابر سریع تر از دیگر رسانه های تبلیغاتی رشد کرده و دوازده و نیم درصد توسعه پیدا کرده است. در ادامه تبلیغات در فضای بیرون و تلویزیون هر دو 5 درصد، تبلیغات سینمایی چهار و نیم درصد و تبلیغات رادیویی نیز چهار و نیم درصد رشد داشته است. روزنامه ها و مجلات به روند نزولی خود ادامه داده و پیش بینی می شود که در سال 2011 به ترتیب هشت دهم و چهار دهم درصد افت در بودجه تبلیغاتی را تجربه کنند.

منبع : MBAnews.ir

• Like 14
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

یکی از دلایلی که من تی وی گریز شدم همین تبلیغ های مزخرف صدا و سیماست :ghd8rpyczsi4wew2e4j

یعنی بعضی هاش رو که آدم وقتی نگاه می کنه دوست داره خود زنی کنه :ws27::w589:

_از جمله این تبلیغات مسخره این تبلیغه بانک سرمایه است که می گه صدای سکه میاد و طرف دفترچه رو که از جیبش درمیاره انگار قلک بچه اش رو در آورده !!!!!! :banel_smiley_4:

_حالا هم که این تبلیغ اعتیاد به اینترنت رو ساختن، یعنی رسما هر وقت این تبلیغ رو نشون می ده همه برمی گردن طرف من (یکی نیست بگه آخه هر کامپیوتر فقط اینترنته ! چرا این کامپیوتر برای پدر و مادرا شده مساوی چت و ولگردی توی دنیای مجازی :icon_razz:)

_اما این تبلیغه که طرف تولدشه و هیچ کس دور و برش نیست و همه فقط بهش اس می دن و تبریک می گن به نظرم جالبه (یعنی در اصل چون حقیقت رو می گه جالبه توجهه!) :hanghead:

_ ولی این سری انیمیشن های سیا ساکتی خیلی بامزه بود :persiana__hahaha:

• Like 10
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...