رفتن به مطلب

حراست یعنی چی؟؟؟؟

Astraea

ارسال های توصیه شده

حراست یعنی بدبختی

حراست یعنی به نفس کشیدنت هم گیر دادن

حراست یعنی همیشه یکی مثل عجل معلق بالای سرت بودن

.

.

.

.

دست گذاشتی روی داغ دلم TAEL_SmileyCenter_Misc%20%28305%29.gif

از خیابون گرفته تا کتابخونه و دانشگاه و بیمارستان و آسایشگاه و ...... این بلای آسمانی همیشه روی سرت خراب می شه

می خوای بری توی خیابون : این آقا کیه ؟ چرا شما قدت بلنده ؟ چرا چشمات این رنگیه ؟ چرا موهات فشنه ؟ چرا رنگ مانتوت این رنگیه ؟ ..... حرف نباشه سوار شو تا بعد تکلیفت رو روشن کنم :167:

می خوای بری عیادت مریضت : خانوم شما چادرت کو ؟ چرا حجاب شما این جوریه ؟ ....... بیرون :banel_smiley_4:

می خوای بری دانشگاه : خانوم شما چرا مانتوت یک سانت از زانوت بالاتره ؟ چرا اون یه تاره موت بیرونه ؟ ..... این جوری حق نداری وارد بشی :ws46:

می خوای بری تیمارستان که از دست این همه بدبختی راحت بشی و بزنی به رگ دیوونگی : ما دیوونه بی حجاب نمی پذیریم :icon_pf (34):

.

• Like 11
لینک به دیدگاه

اينكه بگيم حراستي ها همشون مث هم ادماي متعصب و خشك و مذهبي هستند كامل اشتباه خيلياشون وظيفه شناس و نجيبند واز روي نياز اين شغل و انتخاب كردن و مجبوراند يك سري دستورات رو رعايت كنند و گرنه اخراج ميشن براي ما كه غم نان و مسوليت خانواده نداريم قابل درك نيست

وگرنه ادماي روشنفكر و با وجدان هم بينشون زياده كه تا انجا كه امكان داره بر اساس عقايد شخصيشون عمل ميكنند

مشكل اينه كه شما فقط حراست دانشگاه تونو ميبينيد

• Like 7
لینک به دیدگاه

2سال پیش تابستون چندتا پیرمرد با لباس رفتگرا رفتن بانک ملی دانشگاهمونو زدن!!!!!!!!!!!!

حراست 1ساعت بعد در صحنه حاضر شد و وقتی که بابابزرگا بیرون از دانشگاه داشتن 70 ملیون پول بی زبونو میشمردن،در خروجی یونی رو بستن و دنبال گرفتن دزدای محترم بودن....:smiley (18):

اینم از از زمان جلو بودن.....:JC_thinking:

• Like 8
لینک به دیدگاه

خوش به حال خودمون

حراستمون زیاد گیر نیست معمولا هم از دم در که به سلامت عبور کنی تو خود یونی خیلی نمیچرخن

هر از گاهی میان میگن موهاتو بکن تو میرن

یکیشونم هس خیلی با شخصیت خداییش

• Like 4
لینک به دیدگاه

کلا حراست یدونست ولی ام پی تیریه!!!

یه زنه تو حراست دانشگاه ما هست واقعا ام پی تیریه 5 تای منه

متنفرم ازش فقط یه با یه پالتو دارم بدبخت یه کم کوتاهه اونو پوشیدم ... رام نداد تو که دلم میخواست بزنم لهش کنم به خاطر اون از یه کلاسم عقب افتادم منم که مثبت باید سر همه کلاسا حاظر باشم کلی حرص خوردم

یه مرده هم حراست دانشگامونه عین کارآگاه درک میمونه عینک ریون مدل بوق میزنه با پاتوی مشکی یه بیسیمم داره قد داره ماشالا قدی کشیده برنج محسنو گفته زکی من میبینمش کلا تشنج میکنم:banel_smiley_52:

• Like 3
لینک به دیدگاه

باورتون می شه اگه حراست دانشگاه ما به دانشجو گیر بده جریمه ی نقدی داره و حتی ممکنه از دانشگاه اخراج شن!

یه مورد به یکی از بچه های کلاسمون گیر داده بودن....خدایی به خیر گذشت تا 2 روز رنگش مثل گچ بود :banel_smiley_52:

• Like 6
لینک به دیدگاه
2سال پیش تابستون چندتا پیرمرد با لباس رفتگرا رفتن بانک ملی دانشگاهمونو زدن!!!!!!!!!!!!

حراست 1ساعت بعد در صحنه حاضر شد و وقتی که بابابزرگا بیرون از دانشگاه داشتن 70 ملیون پول بی زبونو میشمردن،در خروجی یونی رو بستن و دنبال گرفتن دزدای محترم بودن....:smiley (18):

اینم از از زمان جلو بودن.....:jc_thinking:

کلا در فرهنگ سازمانی حراست و پلیس ما زیاد به دزدیها ،درگیریها ولات بازیها و چاقو کشیهاو... اهمیت داده نمیشه.

چون که اتفاقه خاص نمی افته،همه چیز دوباره سر جاش بر میگرده!!!

ولی اگر خبر دار بشن یه جایی چهارتا نخ موی یه دختر بیرونه!!!!

6 تا ماشین با 16 تا مامور مسلح با جلیقه ضد گلوله در آن واحد حاضر میشن؟

کجای دنیا دیدین اینقدر به امنیت مردم خصوصا امنیت اجتماعی ، اهمیت بدن؟!!

• Like 5
لینک به دیدگاه

حراستی بودن کار هرکسی نیس بستگی به ذات - تربیت خونوادگی- میزان عقده های زمان کودکی و نوجوانی و .......داره

درضمن حراستی اونی که نیس که تو دانشگاه به موی دخترا گیر میده استاد حراستی داریم دانشجوی حراستی داریم

رئیس حراستی داریم کارمند حراستی آبدارچی حراستی

کاربر حراستی

و..........

خدا حفظشون کنه

• Like 9
لینک به دیدگاه

حراست یعنی وقتی تو دانشگاه با دوستان و همکلاسیها دور هم نشستید...

به صورت غافلگیر کننده یه کله اضافه و دو چشم غضبناک توی جمع میبیند که خشمناک کلش رو بین جمعیت میچرخونه..

و میگه شماها چه نسبتی باهم دارید...

چرا دور هم جمع شدید...

در مورد چی حرف میزنید...

خانمها این چه وضع لباس پوشیدنه...و ظاهره؟

آقایون فاصله بگیرید...

و اگر هم نزدیک ایام خاص باشه..

مطمئنا شما داشتید بحث 30 یا30 میکردید...و تا 1 ماه همه تحت نظرید...

البته تمام اینها واسه تعریف حراست خیلی کمه...

• Like 4
لینک به دیدگاه

ای بابا این پست مارو چرا پاک کردید؟

خب ساندیس خونشون کم شده بود دیگه.ناراحتی نداره!

من اون عکسو خیلی دوست دارم.یه کاری میکنید بذارمش آواتارم ها...

• Like 5
لینک به دیدگاه
حراستی بودن کار هرکسی نیس بستگی به ذات - تربیت خونوادگی- میزان عقده های زمان کودکی و نوجوانی و .......داره

درضمن حراستی اونی که نیس که تو دانشگاه به موی دخترا گیر میده استاد حراستی داریم دانشجوی حراستی داریم

رئیس حراستی داریم کارمند حراستی آبدارچی حراستی

کاربر حراستی

و..........

خدا حفظشون کنه

استاد چماق که کلا توی هر دانشکده 2-3تا هست.....فقط هر ترم یه درس در حد کارشناسی ارائه میدن...اما در حد استاد پیشرفت میکنن....:banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4:

• Like 5
لینک به دیدگاه

خدائیش خیلی جالب بود،

:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه

چیه این عکسه؟؟؟:ws52:

من ندیدم....

لینک به دیدگاه
حراست یعنی وقتی تو دانشگاه با دوستان و همکلاسیها دور هم نشستید...

به صورت غافلگیر کننده یه کله اضافه و دو چشم غضبناک توی جمع میبیند که خشمناک کلش رو بین جمعیت میچرخونه..

و میگه شماها چه نسبتی باهم دارید...

چرا دور هم جمع شدید...

در مورد چی حرف میزنید...

خانمها این چه وضع لباس پوشیدنه...و ظاهره؟

آقایون فاصله بگیرید...

و اگر هم نزدیک ایام خاص باشه..

مطمئنا شما داشتید بحث 30 یا30 میکردید...و تا 1 ماه همه تحت نظرید...

البته تمام اینها واسه تعریف حراست خیلی کمه...

حقتونه:w00:

ولی عجب ستمی بهتون میشه

من ترم چهارم فقط یه بار حراستمون رو دیدم اونم 25 بهمن بود

یکی از بچه ها رو گرفت بندازه جلو مامورا بقیه کمکش کردن فراریش دادن

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...