Astraea 25354 ارسال شده در 2 خرداد، 2011 این شعار حراست دانشگاه ماست..... فعلا که همه جا حراست داره...... 20
Ehsan 112349 ارسال شده در 2 خرداد، 2011 چقدر جنبه های مثبت داره این حراست !!!!! حراست از نظر لغوی در عربی بر وزن حماقت است و افرادی که در آن عضوند معمولا جز...... جامعه هستند. 17
Astraea 25354 سازنده ارسال شده در 2 خرداد، 2011 آیا اشرافیت و حامی انقلاب و ولایت بودن در مکتب انقلابی ما جور در میاد؟؟؟؟؟ 10
Astraea 25354 سازنده ارسال شده در 2 خرداد، 2011 چقدر جنبه های مثبت داره این حراست !!!!! حراست از نظر لغوی در عربی بر وزن حماقت است و افرادی که در آن عضوند معمولا جز...... جامعه هستند. حراست و حماقت :ws28::ws28: اما به نظر من اکثرشون بابصیرتند..... 9
zahra-d 4993 ارسال شده در 2 خرداد، 2011 چقدر معني هاي متفاوتي داره احسنت... پيشگيري و از جنس مردم بودنشو خيلي دوست داشتم واقعا روم اثر گذاشت!!!!!!! 8
masoume 5751 ارسال شده در 2 خرداد، 2011 من میدونم خوب پول توشه . حالا کلی نتیحه میشه گرفت که از گفتنش معذورم . خطر شیلتر !!! 7
soleyman 603 ارسال شده در 2 خرداد، 2011 چقدر جنبه های مثبت داره این حراست !!!!! . آره، چقدر ویژگیها و خصوصیات مثبتی داره!!!! واسه همینه که من نمیتونم برم تو حراست!! 6
تینا 15116 ارسال شده در 2 خرداد، 2011 این شعار حراست دانشگاه ماست.....فعلا که همه جا حراست داره...... احیانا چیزی که از قلم ننداختن؟ 4
Ehsan 112349 ارسال شده در 2 خرداد، 2011 احیانا چیزی که از قلم ننداختن؟ چرا فکر کنم طرف قرار داد با شرکت های تکدانه و سن ایچ، از قلمشان افتاده. 8
Ehsan 112349 ارسال شده در 2 خرداد، 2011 آره، چقدر ویژگیها و خصوصیات مثبتی داره!!!! واسه همینه که من نمیتونم برم تو حراست!! میتونم کمکت کنم تا بری،فقط باید قول بدی در ازای گرفتن پول هیچی نفهمی و چشمت را روی همه چیز ببندی. 3
zahra-d 4993 ارسال شده در 2 خرداد، 2011 چرا فکر کنم طرف قرار داد با شرکت های تکدانه و سن ایچ، از قلمشان افتاده. آفرين به شما كه حواست به همه چي هست تو هم احسنت 3
pianist 31130 ارسال شده در 2 خرداد، 2011 دوستان توجه داشته باشيد كه تاپيك به سمت بحثاي سياسي نره و گرنه مجبور ميشيم حذف بكنيم ممنون 5
Ehsan 112349 ارسال شده در 2 خرداد، 2011 دوستان توجه داشته باشيد كه تاپيك به سمت بحثاي ســياسي نره و گرنه مجبور ميشيم حذف بكنيمممنون پس به چه سمتی بره ؟!!!!! 5
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 2 خرداد، 2011 این شعار حراست دانشگاه ماست.....فعلا که همه جا حراست داره...... ديروز تو يوني برف اومده بود داشتيم برف بازي ميكرديم ما روي پله هاي فني بوديم...پايين پله ها هم يه سري داشتن بازي ميكردن حراست اومد گير داد گفت اگه بازم ببينم داريد بازي ميكنيد كارتاتونو ميگيرم (با يه لحن خشن!) ما هم تعطيل كرديم بعد از پله ها رفت پايين كه به پاييني ها هم گير بده ، سريع يه گولّه درست كردم پرت كردم صاف خورد وسط كله ش! تا برگشت بياد بالا فوري دوييدم تو كتابخونه !!! :4chsmu1: آي حـــال كردم! :w42: 14
lady architect 5360 ارسال شده در 2 خرداد، 2011 توی دانشگاه ما اگه شلوغ بکنن به دانشجوهای خود دانشگاه هیچی نمیگن ولی اگه غریبه باشه خیلی بد رفتار میکنن 5
کهربا 18091 ارسال شده در 2 خرداد، 2011 وااااااای اسم حراست میاد خون جلوی چشم منو می گیره!:w00: اه ... اه ... اه ... اه ... 5
تینا 15116 ارسال شده در 2 خرداد، 2011 ما مسئول حراست دانشگامون دیدن داره خودش یه شلوارای تنگی میپوشه که وقتی راه میره ادم هر لحظه با خودش میگه الانه که شلوارش پاره شه راستی ترم پیش مسئول حراست به منو دوستام که تو سالن امتحانات وایساذ=ده بودیم میگفت بی عرضه ها به جای اینکه بیکار وایسین بیاید رو صندلی جلویی تون تقلب بنویسین 10
کهربا 18091 ارسال شده در 2 خرداد، 2011 تا ترم پیش فقط خانومای حراست به ما گیر می دادن این ترم یه آقا اومده بود تو حراست ما دخترا رو از بالا تا پایین برانداز می کرد ! همشونم بی سیم دارن میان تو دانشگاه دور میزنه و هی گزارش لحظه به لحظه به هم می دن معلوم نیست دانشگاه رو با کجا اشتباه گرفتن؟! 9
تینا 15116 ارسال شده در 2 خرداد، 2011 تا ترم پیش فقط خانومای حراست به ما گیر می دادن این ترم یه آقا اومده بود تو حراست ما دخترا رو از بالا تا پایین برانداز می کرد ! همشونم بی سیم دارن میان تو دانشگاه دور میزنه و هی گزارش لحظه به لحظه به هم می دن معلوم نیست دانشگاه رو با کجا اشتباه گرفتن؟! من فقط مسئول مرد حراستمونو دیدم وقتی باش حرف میزنی یک خواهر خواهر میکنه راستی ما یکی از پسرای مثبت کلاسمون مسئول بسیج بود یه بار وایساده بود جلو انتشاراتی دانشگاه داشت با مسئول انتشارات حرف میزد من یه ان متوجه شدم به مسئول اونجا گفت خواهر منم یدفه زدم زیر خنده و گفتم خواهرررررررررررررررر برگشت سمتم حسابی ضایع شدم 4
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری