shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ به استان فارس چه که همه ازش عکس فرستادند.......خب میخواستید از جاهای دیگه بفرستید خودتون تنبل هستید به مکانش چکار دارید ......... 5 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ فقط عکس شماره 12 : سی و سه پل - اصفهان 2 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ سلام من هم به شماره 1 و 2 رای دادم :wubpink: 2 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ 1 :flowerysmile: 8 :flowerysmile: 12 5 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ ما نیز 1/10/11:rose: کاش میشد بازم انتخاب کنیم:girl_in_dreams: 3 لینک به دیدگاه
amirhossein65 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ سلام به همه دوستان!! جسارت نشه ها!! ولی خیلی عکسها ضعیف بودن!! به سختی انتخاب کردم! بجز 1 و11 بقیه بسیار سطحی عکس گرفته شده بودن!! البته شاید من زیادی سختگیری میکنم!! ولی خدایی عکسها خام خام بودن و اطلا جلوه نداشتن!! مخصوصا عکسهای تخت جمشید با یه ادیت ساده خیلی بهتر میشدن!! همونجور که میبینین عکس 1 که با اختلاف جلو هست با یه ادیت خوب اینجوری شده!!:wubpink::wubpink: 3 لینک به دیدگاه
parsita 749 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ منم 1و6و11 دست همتون درد نکنه بچه ها 3 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ فقط عکس شماره 12 : سی و سه پل - اصفهان منم فقط به داداش كوچولويه خودم تك راي دادم 12......چونخيلي قشنگ گرفته عكس رووو:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ من به شماره های 7و8 رای دادم. به نظرم باید جاهای دیگر ایران،به غیر از شیراز و اصفهان را هم دریابیم... 1و8و9 رأی دادم هیچ کدومشونم مال شهرمون نبود آخر نفهمیدم ناسیونالیست هستی یا نیستی درود دوستان جدا که همه عکسا زیبا بودن دست همتون درد نکنه آی شیرازیااااااا بیشترش که برا شیرازه! و اما انتخابهای من: 1 ، 8 ، 11 این عکس آخر زاینده روده؟؟؟؟ درود علیکم یوحی گلی خودممممم :icon_gol: تقصیر شیرازی ها نیست همشون شیرازی نیستن از جاهای دیگه هم عکس شیراز و فارس دادن خو شهر و استانمون خیلی قشنگه دیگه عکس آخری هم زاینده رود هست چرا اکثر عکسا از استان فارسه چیه حسودیت میشه :w00: من از بناهای تاریخی خوشم نمیاد بناهای تاریخی هم از تو خوششون نمیاد شوخی میکنم گلم به استان فارس چه که همه ازش عکس فرستادند.......خب میخواستید از جاهای دیگه بفرستید خودتون تنبل هستید به مکانش چکار دارید ......... بله همین که شهدخت گفت... فقط عکس شماره 12 : سی و سه پل - اصفهان منم فقط به داداش كوچولويه خودم تك راي دادم 12......چونخيلي قشنگ گرفته عكس رووو:icon_gol: تبلیغات ممنوعه :banel_smiley_4: 6 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ تاپیک آپ... بدو بیا رای بده...:w14: 3 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ به عکس شماره 2 رای دادم...بخاطر کادر بندی عالی...و نورپردازی بسیار زیبا... فکر میکنم کیفیت دوربین پائین بوده...وگرنه عکس خیلی زیبایی هست... اینو هم در نظر داشته باشید که عکس هیچ ادیتی نداره...در واقع خام هست... 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ من اشتباه کردم میشه از اول رأی بدم:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ من اشتباه کردم میشه از اول رأی بدم:banel_smiley_52: باشه اشکالی نداره اگر میتونی دوباره رای بده 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ باشه اشکالی نداره اگر میتونی دوباره رای بده خوب رأی منو حذف کن از اول رأی بدم 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ عکس آخری هم زاینده رود هست پس چرا اینقد خشکه؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ خوب رأی منو حذف کن از اول رأی بدم چطوری حذف کنم عزیزم ؟! نمیشه گلم... پس چرا اینقد خشکه؟؟؟ شاید عکسه برا تابستونه بچه های اصفهان الان هم وضعیت زاینده رود همینه ؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده