pesare irani 41805 ارسال شده در 31 خرداد، 2012 :vahidrk: آواره..در به در خودت اینجا چیکار میکنی نکنه اومدی اسپم
M!Zare 48037 ارسال شده در 31 خرداد، 2012 خودت اینجا چیکار میکنی نکنه اومدی اسپم من داشتم رد میشدم....گفتم ببینم یه مهندس برق میتونه در تاپیک زیست شناسی چیکار کنه؟ 1
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 31 خرداد، 2012 من داشتم رد میشدم....گفتم ببینم یه مهندس برق میتونه در تاپیک زیست شناسی چیکار کنه؟ همه ش باید از اینور اونور تورو پیدات کنیم آبرو برا مکانیکیا نذاشتی:vahidrk:بدو برو تو اتاقت بینم 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 31 خرداد، 2012 من داشتم رد میشدم....گفتم ببینم یه مهندس برق میتونه در تاپیک زیست شناسی چیکار کنه؟ واقعا چیکار میکنه همه ش باید از اینور اونور تورو پیدات کنیم آبرو برا مکانیکیا نذاشتی:vahidrk:بدو برو تو اتاقت بینم خودت چیکار میکنی بدو برو ببینم 1
M!Zare 48037 ارسال شده در 31 خرداد، 2012 همه ش باید از اینور اونور تورو پیدات کنیم آبرو برا مکانیکیا نذاشتی:vahidrk:بدو برو تو اتاقت بینم نمیرم واقعا چیکار میکنه خودت چیکار میکنی بدو برو ببینم راس میگه بچه ها برگردید مقر 1
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 31 خرداد، 2012 واقعا چیکار میکنه خودت چیکار میکنی بدو برو ببینم نمیرم راس میگه بچه ها برگردید مقر همینجا بمون تا لولو بیاد بخورتت:icon_razz: 1
Matin H-d 18145 مالک ارسال شده در 31 خرداد، 2012 منم راه میدین؟؟؟ تو سروری عزیزمممم:aghosh: درسا خوبه؟ 2
Ssara 14641 ارسال شده در 31 خرداد، 2012 تو سروری عزیزمممم:aghosh: درسا خوبه؟ قربانت! درسا خوبه و میگذره. 25 ام امتحان عملی بافت داریم نمی دونم چه کنم! 2
Matin H-d 18145 مالک ارسال شده در 31 خرداد، 2012 قربانت!درسا خوبه و میگذره. 25 ام امتحان عملی بافت داریم نمی دونم چه کنم! چقد زود؟ شما هم مثله ماهمش بهتون لام نشون میدادن؟ تو از بافت چیکار میکنید؟ 2
Ssara 14641 ارسال شده در 31 خرداد، 2012 چقد زود؟ شما هم مثله ماهمش بهتون لام نشون میدادن؟ تو از بافت چیکار میکنید؟ آره این استاد بافت ما رو اذیت میکنه... قبل عید هم امتحان تئوری گرفت!! آره همهش لام نشون میدن ولی من نمی دونم امتحانش چه جوریه!! 2
Matin H-d 18145 مالک ارسال شده در 31 خرداد، 2012 آره این استاد بافت ما رو اذیت میکنه...قبل عید هم امتحان تئوری گرفت!! آره همهش لام نشون میدن ولی من نمی دونم امتحانش چه جوریه!! برای ما همون لام هارو گذاشتن مثلا میگفتن چیه؟ وظایفش و اینا همون تئوری بود در واقع .......... ما همونایی که در آز جنین دیدیم همونارو دقیق تو بافت بهمون نشون دادن اینم بعضی از لامهایی که تویه از جنین دیدیمhttp://www.noandishaan.com/forums/thread72555.html 2
Ssara 14641 ارسال شده در 31 خرداد، 2012 برای ما همون لام هارو گذاشتن مثلا میگفتن چیه؟ وظایفش و ایناهمون تئوری بود در واقع .......... ما همونایی که در آز جنین دیدیم همونارو دقیق تو بافت بهمون نشون دادن اینم بعضی از لامهایی که تویه از جنین دیدیمhttp://www.noandishaan.com/forums/thread72555.html ما هنوز جنین نخوندیم! ولی واسه ما اینا رو نشون ندادن.... عضله و پوست و .... 2
Matin H-d 18145 مالک ارسال شده در 31 خرداد، 2012 ما هنوز جنین نخوندیم!ولی واسه ما اینا رو نشون ندادن.... عضله و پوست و .... خب شما پزشکی میخونی عزیزممم:hapydancsmil::hapydancsmil: ازاد یا دولتی؟ کدوم یونی؟ دکترای مرداد ماهی رو عشخهههههههه:w42: 2
Ssara 14641 ارسال شده در 31 خرداد، 2012 خب شما پزشکی میخونی عزیزممم:hapydancsmil::hapydancsmil: ازاد یا دولتی؟ کدوم یونی؟ دکترای مرداد ماهی رو عشخهههههههه:w42: دولتی بندرعباس... قربونت....:hapydancsmil: 2
Matin H-d 18145 مالک ارسال شده در 31 خرداد، 2012 دولتی بندرعباس...قربونت....:hapydancsmil: فدات جیجر:hapydancsmil::hapydancsmil: 2
ارسال های توصیه شده