Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ سلام سلام بچه ها کوشین؟:sigh: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ سلام سلام بچه ها کوشین؟:sigh: من که اینجام 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ من که اینجام :vahidrk: آواره..در به در 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ :vahidrk: آواره..در به در خودت اینجا چیکار میکنی نکنه اومدی اسپم لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ خودت اینجا چیکار میکنی نکنه اومدی اسپم من داشتم رد میشدم....گفتم ببینم یه مهندس برق میتونه در تاپیک زیست شناسی چیکار کنه؟ 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ من داشتم رد میشدم....گفتم ببینم یه مهندس برق میتونه در تاپیک زیست شناسی چیکار کنه؟ همه ش باید از اینور اونور تورو پیدات کنیم آبرو برا مکانیکیا نذاشتی:vahidrk:بدو برو تو اتاقت بینم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ من داشتم رد میشدم....گفتم ببینم یه مهندس برق میتونه در تاپیک زیست شناسی چیکار کنه؟ واقعا چیکار میکنه همه ش باید از اینور اونور تورو پیدات کنیم آبرو برا مکانیکیا نذاشتی:vahidrk:بدو برو تو اتاقت بینم خودت چیکار میکنی بدو برو ببینم 1 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ سلام سلام بچه ها کوشین؟:sigh: منم راه میدین؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ همه ش باید از اینور اونور تورو پیدات کنیم آبرو برا مکانیکیا نذاشتی:vahidrk:بدو برو تو اتاقت بینم نمیرم واقعا چیکار میکنه خودت چیکار میکنی بدو برو ببینم راس میگه بچه ها برگردید مقر 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ واقعا چیکار میکنه خودت چیکار میکنی بدو برو ببینم نمیرم راس میگه بچه ها برگردید مقر همینجا بمون تا لولو بیاد بخورتت:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ منم راه میدین؟؟؟ تو سروری عزیزمممم:aghosh: درسا خوبه؟ 2 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ تو سروری عزیزمممم:aghosh: درسا خوبه؟ قربانت! درسا خوبه و میگذره. 25 ام امتحان عملی بافت داریم نمی دونم چه کنم! 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ قربانت!درسا خوبه و میگذره. 25 ام امتحان عملی بافت داریم نمی دونم چه کنم! چقد زود؟ شما هم مثله ماهمش بهتون لام نشون میدادن؟ تو از بافت چیکار میکنید؟ 2 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ چقد زود؟ شما هم مثله ماهمش بهتون لام نشون میدادن؟ تو از بافت چیکار میکنید؟ آره این استاد بافت ما رو اذیت میکنه... قبل عید هم امتحان تئوری گرفت!! آره همهش لام نشون میدن ولی من نمی دونم امتحانش چه جوریه!! 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ آره این استاد بافت ما رو اذیت میکنه...قبل عید هم امتحان تئوری گرفت!! آره همهش لام نشون میدن ولی من نمی دونم امتحانش چه جوریه!! برای ما همون لام هارو گذاشتن مثلا میگفتن چیه؟ وظایفش و اینا همون تئوری بود در واقع .......... ما همونایی که در آز جنین دیدیم همونارو دقیق تو بافت بهمون نشون دادن اینم بعضی از لامهایی که تویه از جنین دیدیمhttp://www.noandishaan.com/forums/thread72555.html 2 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ برای ما همون لام هارو گذاشتن مثلا میگفتن چیه؟ وظایفش و ایناهمون تئوری بود در واقع .......... ما همونایی که در آز جنین دیدیم همونارو دقیق تو بافت بهمون نشون دادن اینم بعضی از لامهایی که تویه از جنین دیدیمhttp://www.noandishaan.com/forums/thread72555.html ما هنوز جنین نخوندیم! ولی واسه ما اینا رو نشون ندادن.... عضله و پوست و .... 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ ما هنوز جنین نخوندیم!ولی واسه ما اینا رو نشون ندادن.... عضله و پوست و .... خب شما پزشکی میخونی عزیزممم:hapydancsmil::hapydancsmil: ازاد یا دولتی؟ کدوم یونی؟ دکترای مرداد ماهی رو عشخهههههههه:w42: 2 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ خب شما پزشکی میخونی عزیزممم:hapydancsmil::hapydancsmil: ازاد یا دولتی؟ کدوم یونی؟ دکترای مرداد ماهی رو عشخهههههههه:w42: دولتی بندرعباس... قربونت....:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ دولتی بندرعباس...قربونت....:hapydancsmil: فدات جیجر:hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده